להתראות נעורים, שלום לצבא

dod_basim

New member
להתראות נעורים, שלום לצבא

לחבריי האמיתים, חברי פורום סמים קלים. עוד 9 ימים (ב-4.8) אני מתגייס לצבא, כנראה לשיריון. כפי שאתם מבינים בתור חייל קרבי לא יהיה הרבה זמן לכתוב פה אם בכלל אבל עדיין אני מבטיח להשתדל לכתוב מתי שרק אוכל. (כן אני יודע שעדיין יש פה אנשים שאוהבים אותי, למרות הכל...
) אני שמח שמצאתי פה בפורום את אימי האבודה, אנשוליקה(ליקה) קטע אישי למנהלי הפורום: טייגר: אחר דיונים\ויכוחים לא מעטים (המון יחסית לזמן הקצר) הגענו במרבית הזמן להסכמה חלקית או מלאה, (גראס אדום!!!) אנשולה: אני חסר מילים, אין כמוך בעולם כולו, אמא פולנייה לתפארת! כל מי שלא מבין על מה אני מדבר, אגיד בשלוש מילים ענוגות : אנשולה לא מסטולה! עלו והצליחו, חבריי הנאמנים אני אוהב אותכם הרבה דרככם היא הנכונה אחתום מכתב פרידה זה עם ברכה ללגיליזציה עולמית\מקומית ולשלום עולמי\מקומי. דוד באסים (הראשון)

זה שיר פרידה ../images/Emo79.gif

דוד שלי וואו
אתה עוזב
ובכלל אין לי מה לכתוב פה .. בלעעע אני שונאת פרידות
זה כל ככ עצופ
מממ מה אני יגיד
שנורא נורא גבינה לי שאתה עוזב אבל אני בטוחה (
לפחות משתדלת להבטיח לעצמי ) שאנחנו נדבר כבר :) ממ ומכייון שאתה עייפ ואוצה ללכת לישונ אני פשוט יסתומ..אולי מחר אני ימשיכ את דברי הפרידה שלי.. ממ רק לא היה יפה שלא הזכרת אותי בדברי פרידה שלך ..מותק אני האחיינית הלא ביולוגית הכי חמוטה שלכ..לא יפה..חפיף נסלח..וגמ לא כתבת שיהיה לכמ חיים טובים..מממ אז שיהיה לכם חיים טופים אנשימ :) ותהיו חופשים !1 ממממ אני אוהפת אותך המונים דוד יקר
תהיה חזק,תשמור על עצמכ,תחזור בשלום,תשמור על קשר ממ וזהו
חיבוקי
-
-

dod_basim

New member
וואו!!!!!!!!!!!

לבי החסיר פעימה בעוד קורא מכתב פרדה זה.... אכן עצוב המצב אבל אין דבר שאפשר לשנות בו.... את צודקת שהייתי צריך להוסיף פרדה רשמית ממך פה ולכתוב שלאנשים פה יהיו חיים חופשיים (לא חיים יפים!!) למרות שכדאי שיהיו לכם חיים יפים יותר

tiger

New member
אתה../images/Emo88.gif אמיתי

אני בטוח שהבנות ישמחו ליראות אותך בירוק (ואז תרגיש גם אתה מה זה ליהיות מנהל פורום בתפוז). עלה והצלח. ושלא תישתה לנו שם (חשיש)מיים מהברז. או כמו שאמרו לי פעם בבקום ליפני הגיוס:"זה מאוד נחמד מצידך שאתה מעשן סמים קלים אבל תישתדל לא לעשן ליפני שאתה מגיע לעזה כדי שלא תיתעורר מהסטלה עם איזה בלוק בראש (טוב זה היה עוד אז ליפני שהפכנו לצבא קטן ואיכותי). t

dod_basim

New member
אני כבר שלושה שבועות לא מעשן

ולא יעשן בתקופה הקרובה... אז אני לא דואג בקשר לזה

dod_basim

New member
הם לא בהלם

הם פשוט לא אוהבים אותי הם שחכו שאני יו"ר ועד החברים של הפורום

tiger

New member
כן אתה ממש "פרסונה נון גראטה"כאן../images/Emo8.gif

tiger

New member
ומי אמר שאתה לא מוזמן להיכנס לכאן

תמיד גם אם אתה בצבא וגם אם לא נגעת בג´וינט שנה וחצי?

קשכפית

New member
נרשה לך??? כאילו דאאאא...

מה חשבת להבריז??? מה אתה דפוק?? אז אתה מתגייס ועולה על ירוק מה יותר מתאים ממדים ירוקים לפורום ירוק??? חה חה בוא לבקר גיוס נעים ושמור על עצמך בן!

אבל אני חייל..ואל תבכי לי ילדה

אבל אני חייל...ואל תבכי לי ילדה.... דוד באסים..ילד יקר שלי...בן טיפוחיי...וכשאני ילדתי אותך,אני זוכרת,זה היה בוורשה הפולנית...אמרתי,שילדי שלי לא יתגייס לצבא,כי יהיה שלום...כל כך קיוויתי בשבילך ילדי היקר...חחח... אבל מה לעשות,אנחנו חיים במדינה אוכלת יושביה,ואתה יקירי,תצטרך כמו רובנו (אחחחח כמה חבל שלא ילדתי אותך דתי שחור הא...?!?!?) להתגייס,לשמור על עמך ומולדתך,והכי חשוב לשמור על עצמך! אז יש לנו עוד שבוע שלם להעביר יחד,וזה הרבה,וגם כשתהיה הכי קרבי אחי,אני סומכת עלייך שתמצא דרכים להתחבר ולכתוב שלום לאמא ולמשפוחה, כי אני מבטיחה להתגעגע! יואבי מתוק שכמוך,תעביר את זה בכיף,תחשוב על זה כחוויה,תכיר אנשים חדשים,תלמד עוד כמה חוכמות לחיים,אבל תחזור הביתה בשלום,בריא ושלם....ואל תשחק אותה גבר קאפיש? אמא כבר מתגעגעת... והנה
ו
לדרך....
אמא.

dod_basim

New member
אחרי מילות פרדה כאלה

אני אני יכול בכלל להתגייס??? אמא אני זוכר את התפילות לשלום אז בוורשה...גם אני רציתי... אני אשמור על עצמי. אני מבטיח שאמצע דרכים לכתוב לך (אמא) ומלמשפוחה (הפורום). רגע רגע עליתי על משהו....אם את אמא שלי אז טייגר הוא האבא שלי!!! איזה אדיר!!

לא לא לא ואל תעשה לי בעיות עם קשכפי

היא עוד מסוגלת לנגוס בי..... אני אם חד תאית ( חד הורית לאלו שלא הבינו...),בלי אבות ובלי טובות.

dod_basim

New member
אממ אממ אממ אממ

שאני אעשה לך בעיות עם קשכפית, למה??? הרי תמיד רציתי גם
(אבא)

למעלה