להתראות נעורים, שלום לצבא
לחבריי האמיתים, חברי פורום סמים קלים. עוד 9 ימים (ב-4.8) אני מתגייס לצבא, כנראה לשיריון. כפי שאתם מבינים בתור חייל קרבי לא יהיה הרבה זמן לכתוב פה אם בכלל אבל עדיין אני מבטיח להשתדל לכתוב מתי שרק אוכל. (כן אני יודע שעדיין יש פה אנשים שאוהבים אותי, למרות הכל...
) אני שמח שמצאתי פה בפורום את אימי האבודה, אנשוליקה(ליקה) קטע אישי למנהלי הפורום: טייגר: אחר דיונים\ויכוחים לא מעטים (המון יחסית לזמן הקצר) הגענו במרבית הזמן להסכמה חלקית או מלאה, (גראס אדום!!!) אנשולה: אני חסר מילים, אין כמוך בעולם כולו, אמא פולנייה לתפארת! כל מי שלא מבין על מה אני מדבר, אגיד בשלוש מילים ענוגות : אנשולה לא מסטולה! עלו והצליחו, חבריי הנאמנים אני אוהב אותכם הרבה דרככם היא הנכונה אחתום מכתב פרידה זה עם ברכה ללגיליזציה עולמית\מקומית ולשלום עולמי\מקומי. דוד באסים (הראשון)
לחבריי האמיתים, חברי פורום סמים קלים. עוד 9 ימים (ב-4.8) אני מתגייס לצבא, כנראה לשיריון. כפי שאתם מבינים בתור חייל קרבי לא יהיה הרבה זמן לכתוב פה אם בכלל אבל עדיין אני מבטיח להשתדל לכתוב מתי שרק אוכל. (כן אני יודע שעדיין יש פה אנשים שאוהבים אותי, למרות הכל...