להתראות 2013, שלום 2014! מסכמים את 2013

ערן1987

New member
להתראות 2013, שלום 2014! מסכמים את 2013

אז בעוד קצת יותר מיממה אנחנו ניפרד לשלום משנת 2013 ונקבל בברכה את 2014. כל עולם התרבות כבר עוסק בסיכומי השנה שעוד רגע חולפת לה וגם אנחנו התחלנו לעשות זאת - והנה ההזדמנות שלכם לעשות זאת בדרך נוספת. ענו על השאלות שלפניכם בדרך הכי מורחבת שאתם יכולים, פרטו מי ומה ולמה עשו לכם את השנה ועזרו לסכם את השנה הזו בצורה כזו שתגרום לנו להתגעגע למה שהלך פה ב-365 הימים האחרונים.

1) מי הוא אמן השנה שלכם ולמה?

2) מהו שיר השנה שלכם ולמה?

3) מהו אלבום השנה שלכם ולמה?

4) איך הייתם מסכמים את 2013 מבחינה מוסיקלית?

5) איך 2013 הייתה ביחס לשנים קודמות?

6) חוץ מאמן השנה אילו עוד אמנים עשו לכם את השנה?

7) מי איכזב אתכם בשנה האחרונה?

8) ממי הופתעתם ב-2013?

9) מה הייתם משנים, לטובה ולרעה, בשנה שחלפה?

10) מהו קליפ השנה שלכם?

11) מה הדבר שהכי בלט לכם בשנה הזו?

12) למי אתם הכי מחכים שיתקמבק ב-2014?

13) לאיזה אמנים חדשים, שהתחילו לשחרר חומרים במהלך 2013, אתם הכי מצפים בשנה הבאה?

והשאלה ה-14 לשנה הבאה:
14) במילה אחת, 2013 הייתה שנה..

אבישי ר

New member
מסכם:

קאנייה וסט.
הוא הוציא אלבום מדהים בעיניי שליווה אותי במשך כל החצי השני של השנה. לא הפסקתי לשמוע אותו ועדיין אפילו לא מתחיל להימאס לי ממנו.

Kanye West - I'm In It
כמו שאמרתי, זה אלבום השנה שלי. השיר הזה הוא באנגר מטורף שאני נהנה לשמוע בכל רגע. הייתה תקופה ששמעתי רק אותו. הוא לא הכי טוב באלבום בעיניי, אבל אותו שמעתי יותר משאר האלבום.

Kanye West - Yeezus
נו, הבנתם לבד. אין צורך לחזור על זה בפעם השלישית.

היו חודשים משעממים, היו חודשים מעניינים (כמו נובמבר, הרבה אלבומים חדשים), שנה בעיקר של סינגלים. מאכזבת טיפה.

לא עקבתי בשנים הקודמות אחרי מוזיקה כמו השנה, אז אני לא יכול לענות על זה.

ביונסה, אסאפ רוקי ואסאפ פארג, ארקטיק מאנקיז, קנדריק לאמר, דאפט פאנק, דת' גריפס, דרייק, ג'יימס בלייק, ג'יי זי, ג'סטין טימברלייק, סקי פריירה ועוד...

ליידי גאגא.
היא בחיים לא הייתה הזמרת האהובה עלי, אבל רציתי להתלהב מ-ARTPOP והיא פשוט לא נתנה לי סיבות להתלהב ממנו. אלבום חלש מאוד, אפילו גרוע.

8) ממי הופתעתם ב-2013?
מאוד הופתעתי מדרייק.
פעם לא לקחתי אותו ברצינות והוא אפילו לא עניין אותי, אבל הוא הוציא סינגלים מעולים אחד אחרי השני שגרמו לי להתעניין בו ואז האלבום יצא ועכשיו הוא סופית אחד הראפרים האהובים עלי ביותר. הוא פשוט גדול.
גם לורד הייתה הפתעה נעימה במיוחד.

רציתי שזו תיהיה שנה של אלבומים.

10) מהו קליפ השנה שלכם?
Tyler, the Creator - IFHY

פארל המלך.

התחילו דיבורים על קאמבק של אאוטקאסט, אז הלוואי ונזכה לשמוע אלבום חדש שלהם. גם אני מאוד מצפה לאלבום חדש מפרנק אושן וקנדריק לאמר.

13) לאיזה אמנים חדשים, שהתחילו לשחרר חומרים במהלך 2013, אתם הכי מצפים בשנה הבאה?
סמפ'ה.

והשאלה ה-14 לשנה הבאה:

נחמדה.

RTur

New member
מסכם

עד לפני שבוע וחצי הייתי אומר ג'סטין טימברלייק אבל ביונסה גנבה את ההצגה ברגע האחרון

Beyonce - Rocket היה שווה לעבור את כל השנה רק בשביל לקבל את השיר הזה ממנה

אני חושב שאני אבחר גם בBlurred Lines מהסיבה שעל אף שזו לא פסגת היצירה של רובין מבחינתי (ובכללי גם כל האלבום החדש), בזכותו הוא קיבל קצת את ההכרה שמגיעה לו כי אני אוהב אותו כבר כמה שנים ולא הבנתי איך כל הזמן הזה התעלמו ממנו.

אז שוב, אם זה היה לפני שבוע וחצי הייתי אומר שהחלק הראשון של ג'סטין אבל ביונסה תפסה אותי לגמרי ועם כל הכבוד לקאמבק המבורך והנפלא של ג'סטין, היא עקפה אותו בסיבוב מבחינתי.

היא הייתה מצויינת כי היו לא מעט אמנים שאני אוהב ששחררו אלבומים השנה - ג'סטין כפול, ביונסה, רובין ת'יק, אלי גולדינג, האלבום של ג'יי-זי היה מצויין ואלה אלבומים שהייתי "תקוע" עליהם תקופות ארוכות וזה מצויין, סימן שאלה אלבומים שאני אשאר איתם ואחזור אליהם עוד הרבה בהמשך ולא סתם התלהבות של הרגע.. אבל כאילו משהו בתחושה הכללית עם כל השנה הזאת מרגיש לי שיכל להיות יותר טוב. חיכיתי גם למאריה שאכזבה עם השירים הבודדים ובכלל לא שחררה אלבום כמתוכנן, קיילי הייתה אמורה לשחרר משהו שמאז שנורא התלהבתי מ"אפרודיטה" שלי אני ממש מצפה לראות מה היא תביא עכשיו ולא היה כלום חוץ משיר מועדנים סביר+ שתכל'ס רק בגלל שהיא מבצעת אותו הוא עבד לי, אם הוא היה אצל כל זמרת אחרת הייתי שונא את זה. היא פשוט מצליחה להכניס איזשהי אלגנטיות ואינטלגנטיות גם בשירים נורא מביכים

לדעתי טובה בהרבה מ-2012 ו-2011 שמבחינתי הרגישו לי יותר כשנים של "סינגלים" ורדיפה אחרי הלהיט הבא אבל האלבומים שליוו אותם היו חלשים לעומת השנה שנוצר לי הרושם שהיה יותר דגש על אלבומים כמכלול ולא רק סינגלים.

ג'יי-זי, דאפט פאנק, פארל, מיילי סיירוס, אריאנה גרנדה, אלי גולדינג

אז מאלה שאני אוהב - מאריה. שנה מבולגנת ביותר מבחינתה. שחררה שירים חלשים יחסית (שניים מהם אני כן אוהב אבל הם עדיין לא משהו שעפתי עליהם כמו שאני מצפה לעוף משירים שלה), נתנה הופעות מביכות ביותר, חלקן בפלייבק מלא שזה מבחינתי נקודת שפל מאוד נמוכה בהיותה אחת הזמרות הווקאליסטיות הטובות ביותר.. וגם בגלל שאם הכל היה קורה כמתוכנן עם האלבום שלה, יש מצב שהייתי מצליח לתפוס שתי ציפורים במכה אחת ולראות את ג'סטין וגם אותה בהופעה באותו זמן
.
חוץ מזה אני מאוכזב מליידי גאגא. אני מאוכזב ממנה כבר מהאלבום הקודם אבל זה רק החמיר עם ארטפופ בכל התפיסה שלי אליה כזמרת. אמנם לא שמעתי את האלבום (וגם אין לי חשק) אבל לא התלהבתי מהסינגלים (ונוס היחיד שאהבתי) וכל ההופעות שלה שראיתי היו מביכות הן ווקאלית והן ויזואלית. או שהיא סתם צווחה למיקרופון (בקטעים שבכלל שמעו אותה) או שהיה יותר מדי באקינג טראק לאורך כל השיר ולא בחלקים מסויימים (אין לי בעיה עם באקינג טראק כשהוא בא במטרה לגבות ולהעצים קטעים כמו פזמונים), ובלי קשר הייתה יותר מדי התעסקות מצדה במה שקורה מסביב - להספיק להחליף את הפאה כדי שתספיק לקיו ועוד תוך כדי מבטים לחוצים ומבוהלים לרקדנים שלה שיזדרזו, לעשות מבטים ותנועות הזויות שנראו לא טבעיות ומתאמצות מדי שלקחו את הפוקוס והגחיכו את המוסיקה עצמה שגם ככה לא הייתה מי יודע מה. לא הרגשתי את ה"מוסיקה" אצלה כמו שאני מצפה להרגיש בהופעה אצל כל זמר. לצורך השוואה, מדונה גם מתעסקת הרבה בשואו וויזואליות בהופעות שלה (ובאופן כללי, בניגוד לגאגא, היא פחות "זמרת" במובן הווקאלי) אבל עדיין עם כל הטררם שקורה אצלה על הבמה, אני עדיין מקבל ממנה את התחושה שהיא שם בשביל לשיר וכל מה שקורה מסביבה בא לשרת את המוסיקה והשיר ולא להיפך.

8) ממי הופתעתם ב-2013?
מיילי סיירוס. באופן כללי אם מישהו היה אומר לי שמתישהו אני אביע עניין ורצון לשמוע אלבום מלא של מיילי סיירוס הייתי אומר לו שהוא צריך להתאשפז או ללכת לטפל בעצמו. וגם מהאלבום עצמו נהניתי בגדול, זה באמת אחלה של אלבום פופ. אז שאפו לה.
ביונסה הפתיעה (גם עצם זה שהוא יצא בצורה שהוא יצא, וגם מבחינת התוכן שבו) עם אלבום משובח שממש לא ציפיתי שיישמע ככה ואני ממש מרוצה ממנה על זה. אני הייתי בטוח שאחרי ה"כישלון" היחסי עם "4" היא תוציא אלבום ממוסחר בטירוף עם שירים להיטיים רק בשביל להשיג עוד נאמבר וואנים ופחדתי שהוא יירד מהרמה של "4" ומה שקיבלתי היה ממש לא כזה.
די הופתעתי לטובה גם מקייטי פרי, לא ממש מהשירים אלא בהתפתחותה כפרפורמרית. עד עכשיו היא הייתה די גרועה בלייב ולא הצליחה להחזיק אף אחד מהשירים שלה וזייפה לא מעט. מהרגע שהיא התחילה לקדם את Roar היא מספקת הופעות לא רעות בכלל, כן מחזיקה את השירים ווקאלית והרבה יותר יציבה מפעם ואני זוכר אפילו סט שלם של כמה שירים שהיא ביצעה לייב אפילו בלי באקינג טראק בכלל וזה היה נשמע טוב מאוד. כל הכבוד לה שהיא לא מזניחה את הפן הזה.

הייתי רוצה שמאריה תתאפס על עצמה בעיקר.

10) מהו קליפ השנה שלכם?
Blurred Lines
Beyonce - Haunted
Katy Perry - Roar

מיילי סיירוס

קיילי

איכשהו השנה הייתי פחות סבלני כלפי אמנים חדשים בגלל שהרבה אמנים ותיקים שאני אוהב שחררו אלבומים השנה והתעמקתי בהם בעיקר אז לא שמעתי יותר מדי אמנים חדשים השנה באופן כללי. אני לא יודע מי מהם בכלל מתכנן לשחרר משהו חדש ב-2014 אבל אני כן רוצה לשמוע מה יהיה לאריאנה גרנדה להציע בהמשך ובתקווה שבאלבום הבא תהיה פחות ילדותית.

והשאלה ה-14 לשנה הבאה:
אחלה בחלה

ערן1987

New member
שבועיים של ביונסה התעלו על חצי שנה של ג'סטין?

פששש, כנראה מ-מ-ש אהבת את האלבום

אני די מסכים איתך על קייטי פרי ועל 5

ARTPOP

New member
מסכם:

תקראו לי גרופי, ליידי גאגא היא אמנית השנה שלי. לא בגלל שהשנה היא הייתה טובה יותר מבדרך כלל (אם כי בעיני זה נכון חלקית), אלא בגלל שהשנה באמת אהבתי אותה. ''הרומן הרע'' שלי ושלה הגיע לשיאו בהופעה המושלמת שלה ב- iTunes Festival. כל כך הרבה השקעה, נאמנות למעריצים, אהבה למקצוע. זה היה רגע מעורר השראה. ''ARTPOP'' הוא אלבום פופ מעולה עמוס בשירי פופ יצירתיים ומהנים, אם כי חלק ממנו טראשי וזול מדי גם בשבילי. היא עדיין טובה יותר מכל זמרות הפופ בחוץ בעיני. לא יודע אם הייתי אוהב את האלבום בלי כל ה''מסביב''. היא בהחלט יודעת לנהל era ולעקוב אחריה ולאהוב אותה באמת זה מאוד מהנה.

אני חושב שהשיר שהכי נהניתי ממנו השנה הוא Sexxx Dreams של גאגא, כבר מהחרישות על גרסת הלייב מההופעה בפסטיבל האייטונס. שיר פופ מעולה שקולע לטעם שלי, אם כי אני לא יכול להתעלם מזה שהוא יכל להיות טוב יותר אם היה איזון בין ההפקה המאוד קיצונית ומוגזמת לבין הנושא של השיר והלחן שלו. ''Venus'' ו- ''Aura'' הם הבאים.

אני קצת מרגיש כמו תקליט שבור, אבל אלבום השנה שלי הוא ARTPOP כשהבאים בתור הם ''Bangerz'', ''BEYONCE'', ''Matangi'' ו- ''True Romance'' של צ'רלי XCX. גם השנה שמעתי הרבה אלבומים ועקבתי אחרי הכל. זאת שנה די גרועה לאלבומים אם כי לאט לאט גודלים עלי אלבומים שבעבר לא התלהבתי מהם במיוחד. בכל אופן, החמישה אלבומים שציינתי הם האלבומים שהכי אהבתי ונהניתי לשמוע השנה.

לא מעולה, אבל גם לא מעט שירים טובים. הלהיטים (המיינסטרים בכללי) נמאסו מהר אבל יש לי הרגשה שחלק גדול מהם ישארו למצעדי עשור וכאלה, כלומר יעברו את מבחן הזמן בעיני הציבור הרחב.

בכל שנה יש כמה פנינות שעושות את השנה, בגלל זה קשה לי להשוואת. בכל אופן, אני חושב שזה משהו כזה: 2011 > 2013 > 2012

Charli XCX, פריצת השנה שלי, Katy B, Kanye West, Drake, Miley Cyrus, AlunaGeorge, M.I.A. ו- Beyonce עם סיום אייקוני לשנה.

בריטני ספירס עם האלבום הכי פחות טוב שלה. אלבום שהוא מוזיקלית זוועתי עם כמה שירים שלמדתי לחבב ואחד מעולה (''Alien''), נטליה קילס עם אלבום שרק הסינגלים בו מעולים באמת.

8) ממי הופתעתם ב-2013?
מכל מי ששחרר מוזיקה שאהבתי.

מה שהיה היה.

10) מהו קליפ השנה שלכם?
שנה די גרועה לקליפים. שום דבר בולט במיוחד שיזכר, אהבתי את הקליפ של ''Applause''.

אני באמת לא מצליח לענות שום דבר שהוא לא גאגא

גאגא. חח סתם.. כריסטינה אגילרה (הלוואי), שאקירה, מרינה והיהלומים, קיילי מינוג.

לילי אלן, BANKS, מוטיה קישה שיבון, איגי אזאליה, אזיליה בנקס, כמובן שגם קייטי בי (עם האלבום החדש בתחילת פברואר).

והשאלה ה-14 לשנה הבאה:
14) במילה אחת, 2013 הייתה שנה.. בינונית במוזיקה.

ערן1987

New member
באמת אהבת את הקליפ ל-Applause? חשבתי

שהוא נוראי ממש! בכלל, גאגא לא עשתה לי חשק לשמוע את האלבום האחרון שלה

ואגב שאקירה, קראתי איפשהו שהיא כבר בשלבים מאוד מתקדמים בעבודה על האלבום החדש שלה אז אולי היא תתקמבק השנה כמו שצריך

לגבי שאלה 13, ממתי לילי אלן היא אמן חדש?

ARTPOP

New member
הקליפ של אפלוז מעולה.

התבלבלתי עם השאלה, בכל אופן מחכה לשמוע חומרים חדשים מלילי אלן.

ערן1987

New member
הכוונה הייתה לאיזה אמנים שהתחילו את דרכם

ב-2013 אתם מחכים ב-14', מה שלילי אלן לא ממש נחשבת

DAN1EL

New member
גם כל השאר בתשובה שלו לא התחילו ב-2013

הוא התבלבל.

DAN1EL

New member
ראשית - הם לא.

אזליה באנקס פרצה השנה?
מוטיה פרצה השנה?
קייטי בי פרצה השנה?

ושנית - אתה כתבת ככה: "שהתחילו לשחרר חומרים במהלך 2013".

אז מה קשור שהם פרצו או לא פרצו?

ערן1987

New member
וגם אני מסכם את השנה

נמ נמ נמ נמ.. וואו, שאלה קשה מאוד! אני חושב שג'סטין טימברלייק כי מ-א-ו-ד אהבתי את האלבום שלו ושמעתי אותו לא מעט. אולי דאפט פאנק? לא בטוח

Mirrors של ג'סטין כי אני פשוט מאוהב בו, מהרגע הראשון בו שמעתי אותו הוא תפס אותי וזה לא הפסיק לרגע.

החלק הראשון בפרויקט הכפול של ג'סטין טימברלייק. באופן משעשע ואירוני, דווקא אין לי חשק ממש לשמוע את החלק השני כי הסינגלים ממנו לא הלהיבו אותי.

לא רעה בסה"כ, כמובן שתמיד יש מקום לשיפור אבל היו כמה להיטים גדולים ומהנים וכמה פנינות שלא שוחררו כסינגלים שעשו לי כיף

באמת שאני מרוצה אז אין לי תלונות

דאפט פאנק, קנייה ווסט, אדל (אז מה אם היא לא הוציאה חומר מקורי כבר כמעט 3 שנים?
), לורד, פינק, מיוז, אלישיה קיז, ממפורד & סאנס, קייטי פרי, ריהאנה (עד שהיא הגיעה לארץ..), ביונסה ובטח עוד הרבה אמנים טובים ששמעתי אותם לא מעט

כאמור, ריהאנה. מה לעזאזל הייתה ההופעה הזו שהיא נתנה, מה???

8) ממי הופתעתם ב-2013?
אפשר להגיד שלורד, לא כי ציפיתי ממנה למשהו (הרי לא הכרתי אותה קודם) אלא כי היא באה משום מקום ולגמרי עשתה לי את השנה. גם מיילי סיירוס מאוד הפתיעה אותי לטובה

יותר אלבומים שארגיש שיישארו איתי גם לעוד כמה שנים ולא לתקופה קצרה יחסית

10) מהו קליפ השנה שלכם?
כמו שיר השנה - Mirrors של ג'סטין טימברלייק. איך הוא לא מועמד לגראמי בקטגוריית הקליפ ו-SAT שלו כן, אין לי מושג

הרבה פרובוקציות, הרבה עירום, אחלה מוסיקה - דברים שלאו דווקא השתלבו ביחד

פרנק אושן, מיוז, קולדפליי, יו2.. לא יודע אם קולדפליי עובדים על אלבום אבל אשמח לשיפור אחרי האלבום הבינוני הקודם

לוווווווווורד!

והשאלה ה-14 לשנה הבאה:
אחלה :)

Rud3 Boi

New member
מסכם

מי הוא אמן השנה שלכם ולמה?
אמנית השנה שלי היא ללא ספק מיילי סיירוס.
מיילי, ילדה בת 21, לקחה סיכון קריירה ע נ ק י אל מול כל העולם!.
למי שלא יודע, מיילי עזבה את חברת התקליטים הוליווד רקורדס שבבעלות דיסני, שכמובן התייחסה למיילי כמו שמתייחסים למכונת המזומנים הכי חזקה שלהם, אל עבר דרך חדשה ולא בטוחה בRCA בניהולו של לארי רודולף.(איש העסקים מאחורי מותג המוזיקה מבין הגדולים והמצליחים בהיסטוריה, בריטני ספירס).
תקראו לה זונת צומי, תקראו לה מעצבנת, תקראו לה איך שבא לכם, מיילי עשתה לכל הכוכבות בצפר ביחסי ציבור.
היא הגיעה עם לוק חדש, עם סטייל חדש, אדג'ית יותר, ווקאליסטית חזקה יותר, גייסה תותחים אמיתיים לעבודה על האלבום האחרון, והעיזה, פשוט העיזה, בלי לפחד מכלום, בלי לפחד מהסיכון הענק שהקהל הענקי שלה יעזוב אותה אחרי שתיפרד מהתדמית המתוקה שלה, בצורה הכל כך חדה שהיא עשתה את זה.
אז יכול להיות שההופעה בVMA הייתה טו מאצ', והקליפ לWB וולגרי, אבל בסופו של היום מיילי שיחררה את שני מההמנונים החזקים ביותר של 2013, ועשתה דברים בקריירה שלא ישכחו לה, לטובה או לרעה.

מהו שיר השנה שלכם ולמה?
Miley cyrus - Wrecking Ball.
בלדת פופ חזקה מאוד, מיילי מביאה כאן ביצוע ווקאלי חזק ומרגש, אני יכול להרגיש את הלב שלה נשבר מחדש כשהיא שרה על ליאם, מאוד מיוחד בעיניי כשזמר מצליח להעביר רגש עם הקול שלו, ללא כולם יכולים.
המילים גם יפות ומרגשות, אהבתי את האנלוגיה לכדור הרס.

Selena Gomez - Come&Get IT.
הפקת פופ עשירה, מעולה, וחזקה. סלינה הכניסה כאן את אחד הלהיטים החזקים.
אני פשוט אוהב את השיר הזה ואת המילים.

מהו אלבום השנה שלכם ולמה?
Rihanna - Unapologetic
ריאהנה שיחררה אלבום שבאופן מובהק הוא לא עוד אלבום עמוס להיטים, אלא עמוס במה שריאהנה מרגישה כרגע, מרגישים שזה המקום שבו היא נמצאת בחייה.
אני אוהב את הכנות שבשירים, את החוזק, ואת העוצמה של ריאהנה כאמנית ווקאלית.

איך הייתם מסכמים את 2013 מבחינה מוסיקלית?
מעולה מעולה מעולה.

|בדגש|איך 2013 הייתה ביחס לשנים קודמות?
הרבה יותר חזקה.

חוץ מאמן השנה אילו עוד אמנים עשו לכם את השנה?
לגמרי ניקי מינאז', ריאהנה, סלינה גומז, טיילור סוויפט, קייטי פרי, ביונסה, ובריטני.

מי איכזב אתכם בשנה האחרונה?
בריטני ספירס.
באמת אחותי, טור שלם בפלייבק? את רצינית?.

ממי הופתעתם ב-2013?
ממיילי.

מה הייתם משנים, לטובה ולרעה, בשנה שחלפה?
הייתי מחליף את כל צוות הסטיילינג של כריסטינה אגילרה.

מהו קליפ השנה שלכם?
Miley Cyrus - We Can't Stop

מה הדבר שהכי בלט לכם בשנה הזו?
כמה שביונסה חייה בסרט.

למי אתם הכי מחכים שיתקמבק ב-2014?
ניקי מינאג', ריאהנה, מדונה

לאיזה אמנים חדשים, שהתחילו לשחרר חומרים במהלך 2013, אתם הכי מצפים בשנה הבאה?
אוסטין מאהון, מעניין אם יצליח להתחרות באמת בג'סטין ביבר.

והשאלה ה-14 לשנה הבאה:
השנה של מיילי. לגמרי.

DAN1EL

New member
איך אפשר להתאכזב מבריטני?

ועוד בנושא כמו פלייבק?

כאילו, למה ציפית? שהיא תשיר לייב? ממתי בדיוק היא שרה לייב?

DCOW123

New member
האמת שהפעם עשו למעריצים קטע מלוכלך.

המנהל שלה ובריטני הצהירו (בנפרד) שהיא עובדת חזק על הקול שלה עם מורה לפיתוח קול, כדי שתוכל להתמודד עם שירה חייה במופע בווגאס.
ו... לבסוף השתמשו באקאפלות של הווקאלס המקורים שלה (כן, גם מ1998) על גבי רימייקים מחודשים ללהיטים שלה.
בסיבוב ההופעות הקודם היא הקליטה את השירים מחדש והופיעה עם הפלייבק שלהם יחד עם שירה חייה (בחלק מהשירים).

פה הכל פלייבק מוחלט ומלפני 15 שנה.

מלוכלך ונוכלי.
מגיעה לה על זה שכל המופע יכשל ויפול חזק.

ערן1987

New member
בלעכס.. ושמעתי שהוא באמת פלופ לא קטן

וזה בכלל לא מפתיע אותי

DCOW123

New member
באמת?

הבנתי שכבר קבעו על עשרות תאריכים ושהכרטיסים נמכרים היטב. הפעם זה לא נסלח ולא מגיע לה להצליח עם המופע הזה.

ערן1987

New member
כן, קראתי איפשהו שמריצים את ההופעות האלו

רק כי החוזה איתה מאוד מאוד יקר וכנראה שיצטרכו לשלם לה (ולעוד אנשים כמובן) פיצוי לא קטן אם יבטלו אותו, מה גם שאם החוזה הזה יבוטל זה ייפגע מ-א-ו-ד בשם של המלון שמארח אותה (ברח לי השם שלו) ושל בריטני. לא נעים.

Rud3 Boi

New member
המופע מצליח, אבל מרגישים את הסוף.

כבר לאנשים נמאס מהפלייבק, נמאס מזה שהיא לא עושה כלום על הבמה, נמאס שהיא לא מקדמת.
אז היא טוענת שהיא כבר לא מתעניינת בלקדם וללכת לתוכניות וביח"צ וכו', ושהיא מקליטה אלבומים ועושה טורים רק כי היא אוהבת וזה בשביל המעריצים.

אני חוששב שדי, נגמר לה, היא עשתה דברים מטורפים בקריירה שלה, הגיעה לשיאים ופסגות, ואין לה כח יותר, וזה לגיטימי.

למעלה