להתראות...

שוברט

New member
להתראות... ../images/Emo7.gif

לצערי, אני לא אוכל להיכנס לפורום הנפלא הזה יותר. למרות כל המאמצים והנסיונות, אני לא מצליח להיפתח, לכתוב ולתקשר כמו כולכם, למרות שאני רוצה בכל ליבי וזקוק לזה מאוד. הפורום הזה והאנשים שפה תורמים לי המון, אך אני מרגיש צבוע ונצלן להיכנס לפה כל יום ורק לקרוא הודעות של אחרים ולא לכתוב או להגיב. אם אני לא מסוגל לתת אז אין כל טעם בלקבל. תודה על הכל, תחסרו לי מאוד. גיא.

סליחה אני לא מסכימה!!!!!!!!

אני כועסת תיזהר ממני כשאני כועסת , יש לי פרצוף מכוער כזה מרגיז
-לא כשאני לא כועסת הוא נראה יפה
אם אתה לא מצליח להיפתח כמו כולם, ולוקח לך יותר זמן להרגיש טוב להיפתח אז אתה צבוע? או שאתה נצלן כי אתה קורא הודעות ולא מגיב? אם אתה לא מסוגל לתת, אין טעם לקבל? רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נתתי לך פטור ממני? ככה אתה עוזב אותי? לא אכפת לך מה אנחנו מרגישים פה כשמישהו , נוטש אותנו? יש לנו בסהר חרדת נטישה-אנחנו לא נפרדים מאנשים שיקרים לנו, אנחנו אוהבים לעזור, לתמוך, לעודד. ואם אתה כרגע נעזר בקריאה פאסיבית, זה מצויין. אתה יודע כמה עושה אותנו מאושרים שיש גם כאלה ורבים שתדע לך, קוראים פאסיבים, שקוראים חודשים ורק נעזרים בנו? אנחנו כותבים בפורום כל הזמן כדי לעזור לעצמינו ולעזור לאחרים, גם שלא פעילים, אתה יודע איזה זכות זו בשבילינו שאנחנו מצליחים לעזור אנחנו מרגישים מנוצלים, כי יש כאלה שרק קוראים אותנו ולא משתפים פעולה אקטיבית מסיבותיהם הם? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אנחנו מרגישים זכות שאתה קורא אותנו ואיתנו כל הזמן, אתה ואחרים ואני יודעת על אנשים שהיה להם קשה להשתלב בהתחלה, ונעזרו בשיחות אישיות עם הסהרים, בשעות הפעיליות שלהם בערב, אחד על אחד, וסודי, ואף אחד לא ידע, והם מקסימים. ודבר אחרון Mאיה חוזרת מחו"ל בקרוב היא תהיה עצובה אם תעלם לנו. בבקשה אל תלך, יש לנו המון סבלנות, ונחכה לקצב שלך להיפתח כדי שנוכל לגרום לך מספיק בטוח גם לכתוב לנו, ולהיעזר בנו יותר. רחל-נשמה

שוברט

New member
רחל היקרה....

איך את מרגישה? אני חייב לציין שמאוד הבהלת אותי עם ההודעות שלך בימים האחרונים. הכל בסדר איתך? את מרגישה יותר טוב?

שוברט-סליחה

אם הדאגתי......האמת אצלי בשנים האחרונות, החיים כמו הם כמו כאילו עם תסמונת דום נשמה -לא רק עם תיסמונת דום נשימה. יש לי כאלה לפעמים לשמחתי לעיתים לא תדירות, הפסקת נשמה.....ואז המוות הוא הפיתרון מול העיניים.הכל שחור-בבום-משהו שובר אותי ואז כל הדברים הרעים בחיי, תופסים טרמפ ומצטרפים אליו, כדי לקחת את הזבוב השחור , ולעשות אותו פיל שחור וכבד.... אבל תגיד ראית פעם פיל שחור? אני לא , נראה לי שלא קיים, ולא אמיתי-אולי רק בדמיון. אז ככה השחור שהכל נעשה לי בנשמה-בזמן דום נשמה לא אמיתי-וכשאני נרגעת אני נלחמת בו, ואומרת לו זה לי מהנפש, את דפוק!!!!!!!!!!!!!אתה לא קיים-כי אין כזה דבר שהמוות הוא הפיתרון, אפשר להלחם בך ואני אלחם בך.
ואם כמו הפעם לא מספיק אני בטוחה שאני יכולה להלחם בו, אלוהים מזכיר לי , ומביא לי סיטואציות כמו אתמול בלילה, ומזכיר לי שיש לי כח להלחם במוות, אז בטח שיש לי כח להלחם בפיל שחור דמיוני -שגורם לי לרצות למות. רחל-נשמה שכותבת היום ערימת שטויות.....כי היא מנסה לא להתרכז במה שקרה ומה שמרגישה.....

שוברט

New member
רחל הנפלאה...

רחל,את יודעת שאת הפסיכולוגית הצמודה שלי כבר למעלה מחודשיים? את לא כותבת "שטויות", את כותבת נפלא, דברים אמיתיים שבאים מהלב ונכנסים אל הלב. את הפסיכולוגית הטובה ביותר שהיתה לי מעולם! רחל, הבטחתי לעצמי שלא אכנס לפורום יותר ולכן זו באמת הפעם האחרונה שאני כותב או נכנס לפה. שיהיה לך בהצלחה ותודה על הכל, את זן נדיר! תודה לכולכם על לילות רבים ללא שינה אבל עם הרבה תמיכה. גיא.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גיא

באמת חבל! כל אדם בנוי אחרת, לכל אדם יש נקודות חולשה וקשיים. אנחנו משתדלים לקבל אדם כמו שהוא, כל זמן שהוא לא פוגע בעצמו או באחרים, ולהנות ממה שהוא יכול לתת. כך זה בקהילות סהר וזה המסר שלנו. לפעמים תגובה לאחר, או אפילו קריאה בלבד יכולה לעזור מאד לך או למישהו. אנא חשוב שוב: זה שאתה לא ניפתח כמו שהיית רוצה -- אולי זו סיבה לאכזבה מסויימת, אבל לא לנטישה? מקווים שתישאר בכל זאת.

היי, לאן אתה הולך???

תראה, אני לא כותבת הרבה בפורום כי גם לי קשה לתקשר מעל דפיו, אז אני מספרת, זה לא אומר שאתה חייב. זה לא אומר שאתה לא צריך להיות חלק, וזה ברור שלא אומר שאתה צריך לעזוב. זה בסדר לקבל, כשצריך, וזה בסדר אם אתה מרגיש שאתה לא יכול לתת. <הכל בסדר!> אני מקווה שתישאר. היה לי מאוד נעים בפעמים שהייתי בצט איתך. מקווה שזה יקרה שוב. שני

שוברט

New member
סטון...

סטון היקר, תודה לך מקרב לב (אתה כבר יודע על מה...), אמנם בגללך נגמרו לי הדפים והדיו במדפסת
אבל זה היה שווה את זה. נתת לי משהו שישאר איתי לעולמים. גיא

stonefroze

New member
שוברט,ידידי הטוב,

לעזוב?לא בא בחשבון! האם ראית אותי כותב פה פעם משהו רציני על עצמי חוץ מכמה מילים פה ושם? גם לי קשה לכתוב על עצמי,אבל אין לי כל כוונה ללכת לשום מקום. כאשר אני עוזר לאחרים אני עוזר לעצמי! וההנאה הנפשית שלי מכך הולכת וגדלה. יתרה מזאת,אין לך מושג כמה חיזק אותי המקום הזה בתקופה שבה אני כותב פה גן כשלא כתבתי על עצמי.אני פשוט מאוד נהנה נפשית מהעזרה לאחרים ויוצא כאן מן הבידוד הרגשי שבו הייתי נתון. הכרתי אנשים נפלאים ונהדרים,אנשים הנאבקים ונלחמים כל יום למען החיים,המנסים למצוא פשר ומשמעות. כאן,במקום הזה נמצאת המהות האמיתית של בני אדם וכל אדם הזקוק למקום זה רצוי כאן,בין אם הוא כותב על עצמו ובין אם לא! כל עוד אין חורגים מכללי התמיכה של פורום סהר ומכבדים את המקום ואת יושביו(ואיך אפשר שלא לכבד?)אין כל סיבה לעזוב או להרגיש צבוע. לכל אדם יש דרך אחרת לעזור לעצמו,הבן זאת. אין לך כל סיבה להרגיש,חס וחלילה, לא בנוח. אני שמח שהצלחתי לעזור לך ולו במעט. עזרתי לך,ידידי הטוב,עזרתי לעצמי! וכאשר אתה עוזר לאחרים אתה עוזר לעצמך ומתחזק בעצמך יחד עם האחרים. אל תעזוב,ידידי הטוב.השאר חלק מהקבוצה שלנו. מאחל לך שתדע להמשיך ולהתמודד וכל טוב!

אילנה.

New member
אהבתי את ה...

"עזרתי לך, ידידי הטוב, עזרתי לעצמי!"... עדיף גם בלי "ידידי הטוב"...:)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ובכל זאת

אני חשובת שאתה קצת קשה עם עצמך. כי הנה, למרות הכל, שיתפת אותנו בשיפוט הזה ששפטת את עצמך, וזו פתיחות! הרי יכולת סתם להעלם. קח את הזמן, לדעתי איש לא מצפה ממך להפתח לפני שאתה מוכן. זה צריך לבוא טבעי, מבפנים.

lance-knight

New member
אל תעשה

את זה!!! אם אתה מרגיש טוב פה- למה לך לעזוב? שמע, אל תרגיש נצלן. אפילו אם אתה לא מגיב- תמשיך פה. רק אל תנתק את הקשרים עם הפורום.

למעלה