להתראות

להתראות

היום, סוף סוף פעם ראושנה הגיע האומץ שלו אני מחכה כבר טרלירדי שנה היום, הורים יקרים בשלוש בלילה בדיוק אקח את התיק שמוכן בארון כבר כמה חודשים טובים ואלך.. הים קורה לי הים מחכה לי.. תמיד היה לי ברור שאם אני אלך מהבית אלך לים לחוף שלי לגלים שלי לים שלי מצטערת שאני מאכזבת אתכם כל פעם מחדש מצטערת שאתם רבים בלי הפסקה בגללי מצטערת שכל האוירה בבית מתוכה בגללי מצטערת שאני גורמת לכם להגיד דברים שאתם לא רוצים מצטערת שאני גורמת לכם להרגיש דברים שאת לא צריכים מצטערת לא, אני לא שונאת אתכם יודעת שגם אתם לא שונאים אותי בדרכחם המעווטת אכפת לכם ממני אבל למה הכל צריך להיות כרוך בשקרים למה אני צריכה לגלות שכולי חשופה שאין לי פינה אחת שלי שלא מגיע לכם לראות נכנסתם לורידים! קראתם מחשבות פרטיות! אבל השיא, זה הסכינים לא יכולה לסבול יותר את הסכינים! מילים שמופרכות לאויר בלי שום חשיבה מוקדמת משאירות צלקות כה כואבות אתם שומעים?! זה כואב! כואב לי... ת´אמת, שנים אני נלחמת בזה אומרת שהכל באשמתי אבל רבאאאאאאק לא! לעזזל, את לא רואים איך כל התסבוכים שלכם עם עצמכם <כל אחד לחוד ושניכם יחד> משפיעים עלינו עזבו אותי, מקרה אבוד לא? עוד מופרעת אכילה.. אבל אח שלי, אוח, אח קטן ויקר שלי... לא מגיע לו.. אני לא נשארת כאן יותר..לא יכולה ואתם יודעים למה? כי אני רוצה לחיות אני רוצה אור ושמש שמים, ים, פרחים אני רוצה הכלללל רוצה חיים וכאן, ככה, זה לא חיים... אח יקר שלי, תמיד שמרתי שהם לא יתקרבו אליך שלא יזרקו את הסכינים שלהם גם עליך אנא ממך, אל תחשוב שעזבתי שנטשתי כי אני לא! אתן לך צ´אנס לחיים "נורמאלים" אבל אם לא ילך אחזור לקחת אותך תהיה איתי אני אוהבת אותך אח יקר, מלאך קסום שלי כל כך אוהבת רוצה להגיד שלא אוהבת אתכם באמת שרוצה אבל לא מסוגלת אז זהו, היום שלוש בלילה הכל כבר מוכן אל תדאגו אני מהשורדים רואים? לא בוכה אפילו אני חזקה אני יסתדר

אל תברחי!

אל תכנעי! כלום לא נעשה בגללך! כלום לא באשמתך!, כלום!!! גם אם זו הרגשתך, היא כל כך מוטעת!!! אל תקחי אחריות לטעויות של אחרים!!! בחוץ, בים, בשלוש בלילה כלום לא מחכה לך שם, רק זאבים רעי לב!!! ראי הוזהרת!, אל תקחי צ´אנס שמשהו נוראי יקרה לך, וישבש לך את כל החיים אחר-כך, בגלל חוסר חשיבה הגיונית, ריגעית! אנשים במסיכות "טובות" מחכים לטרף קל כמוך... אל תעשי זאת!!! השארי עם אח שלך בגלל האהבה, הרי איך תרגישי אותו אם לא תהיי שם בשבילו???, הוא צריך אותך!!! הוא לעולם לא יבין למה נטשת אותו! גם כשתסבירי לו, הוא לא יבין! והוא גם מאוד מאוד ידאג לך! לצלקת שאת משאירה בו, תהיינה השלכות בעתיד, במיוחד לעתיד שלו!!! וגם לעתיד שלך!!! חישבי. אם את חזקה כפי שאת מעידה על עצמך, הישארי, הלחמי, עימדי על זכויותייך!אל תרימי ידיים!!! אל תלכי אל עתיד לא נודע בשעה שלוש בלילה, זה כל כך, כל כך מסוכן לך!!! הלוואי שמכתב זה ישפיע עלייך...אני באופן אישי דואגת עד מאוד!!!

ה מוזה

New member
רגע ../images/Emo70.gif..לפני שאת עושה מעשה ..

בואי נחשוב ביחד ..ואני באמת מבינה שאת נמצאת במקום שאין בו שלווה שיש הורים מתוחים ..שיש שקרים שיש פגיעות ואת ..רוצה חיים משלך , חיים שקטים בלי לחצים בלי תסבוכים שלוש בלילה ..תלכי לים ?? לא , את לא ..כי זה חורף וקר ואת נערה לבדה .. ואולי שם בבית ..קשה ורע ..אבל שם יש לך בטחון ושם יש עוד דבר ..שחשוב לך ..אח שלך . איך הוא ירגיש אם פשוט תקומי ותלכי ? אין לי הרגע פתרונות של קסם למצב שלך אבל אני כן יודעת שבריחה באמצע הלילה לשום מקום - זהו לא ממש פתרון ... אין לך חברה טובה? דודה? מישהו שאולי .. תוכלי באמת לכמה ימים להיות עם עצמך במקום שקט ... להסדיר מחשבות אבל מקום שבו תהיי בטוחה ,שיהיה לך חם , שתהיה לך כתף .. ואם אין כזה מקום ..במציאות סביבך .. אני אהיה פה עבורך מקום מפלט .. אל תברחי ... כי צרות יש להן מנהג לבוא איתנו ..בעיות לא נעלמות .. הן עוברות איתנו ..לאן שלא ננסה לברוח עד שלא נפתור אותן ... אז , מה דעתך ...? לעשות קפה ..??

סליחה, לא התכוונתי

להדאיג אני מצטערת.. אולי לא הייתי צריכה לכתוב את זה כאן.. סליחה באמת שאין מה לדאוג זו לא החלטה של רגע הכל מתוכנן ומחושב יש לי כבר פינה משלי רחוקה מעיני אחרים יהיה לי שם שקט לכמה ימים.. אין צורך לדאוג באמת סליחה אני מצטערת..

ה מוזה

New member
פינה משלך? בים? רחוקה מעיני אחרים??

משום מה ... לא נשמע לי טוב אני לא יכולה למנוע ממך לקום וללכת אני רק יכולה לבקש תחשבי שוב . את משאירה מאחורה ילד קטן ,אח שלך שיקום בבוקר ... ויחפש אותך ..וידאג ..ויהיה מבוהל הורים שאולי מכעיסים פוגעים משקרים אבל ידאגו לך כהוגן . אל תעלמי .

א. תפסיקי להתנצל, טוב שכתבת כאן

את מה שהרגשת! ב. אני עדיין מקווה שתשקלי שוב את צעדייך, אל תעשי שום דבר נמהר! יש אמרה שאומרת: החיפזון מן השטן, היזהרי לך!!! לא תמיד החיים בשליטתנו היחידה לפעמים אנשים רעי לב תופסים חסות, ואז באמת אין שליטה על ההמשך... והדרך חזרה לחיים רגילים/פשוטים קשה פי מיליון. תני להיגיון הבריא שלך להחליט בשבילך. אל תברחי! אל תגרמי לך לאחיך ולההורים שלך דאגות, למרות שזה חלק מהבריחה שלך...

מוכר כל מוכר...

אבל לברוח זה לא פיתרון.. גם אני פחות או יותר ניסיתי... אין לי אומץ.. אבל אולי לך זה יתן טוב..

KEiN

New member
../images/Emo182.gif יבשה.. ../images/Emo13.gif

אני מבין אותך, וגם אני מבין את המצב שלך, ואת זה שאת רוצה לברוח, מצידי, תברחי, אבל מצידך {וזה הצד שחשוב לנו עכשיו
} הבריחה תהיה פיזית- הבעיה נפשית- וחבל ליצור קשר שרק יתהדק עם הזמן בתוך הלב שלך- כלל שתרחיקי לכת, לפתור את הבעיה פיזית זה יכול להיות פיתרון זמני ופיזי וגם נחמד, אבל את הבריחה האמיתית יש לפתור בעזרת התושיה השמחה והחוכמה
תדברי איתם, או לפחות תצעקי עליהם {בלי לדבר}... מקווה שעזרתי..

חושבים חושבים ועוד חושבים

הרבה רץ בראש בשעות האחרונות הרבה מסקנות ועוד יותר הרבה שאלות בלי תשובות אבל, רוצה לצאת מכאן כי כאן לא טוב לי... מצד שני, לברוח, ככה סתם, גם לא יעשה טוב אז בנתיים, נשארת כאן, למרות הכל את מרבית שעות היום לא יבלה בבית יגיע רק ללילה, לישון.. לפחות עד שהרוחות ירגעו עד שדברים יפתרו <מודעת לעובדה שלא יפתרו דברים מעצם> רוצה להאמין שהמשפחה לא אבודה שאפשר לתקן כרגע קצת קשה לגשת אליהם אבל אולי ביום מן הימים אוכל להגיד גם מה שאני חושבת אולי ביום מן הימים... עד שהם לא ישלימו עם עצמם לא אוכל לעשות דבר כולי תקווה רק שילמדו להוציא את מה שהם מרגישים בדרכים יותר נכונות...כי צריך להוציא מה שבפנים..רק שיפסיקו ככה..כי ככה זה כואב..זה עושה קוואטצ´ ענקי בפנים בנתיים, לברוח מעצמי לא יוביל אותי לשום <דמעה שעדיין מנסה לשכנע את עצמה..> לכן, פשוט יכח לי חופש לכמה ימים <עם ידיעה של ההורים> חופש, כי אם לא, אני ישתגע... למדתי הרבה על ההורים שלי בזמן האחרון ועוד יותר הרבה למדתי עליהם היום למדתי להבין את המגבליות שלהם איך אני משתלבת בחיים שלהם, בבית שלהם.. למדתי לא לצפות מהם... למדתי שאני צריכה לקנות אטמי אוזניים לאותם רגעים שהם מתחילים... למדתי להבין שאני אוהבת את ההורים שלי אבל אני לא יכולה להיות קרובה אליהם ובטח שלא הם אלי..אנחנו הורסים אחד את השני בין עם בשקט ובין עם בקול אני מצטערת על שהדאגתי היום, הייתה קריסה והתפוצצות של שנה שלמה עכשיו אני רק מחכה לשקט של אחרי הסערה אני יוצאת לבנות את ההריסות של הבנינים שהפלתי במו ידי יוצאת לבנות מחדש את ההריסות... אם אני לא יקח אחריות על החיים שלי, אף אחד לא יקח... הוא צריך אותי, רק בשבילו שווה להתאמץ להחזיר את החיים למסלול בינתיים זה בשבלו, אולי ביום מן הימים זה יוכל להיות גם בשבילי.. ולכל אלו שדאגו, באמת שמצטרת..תודה על הכל ולך מיוחדת שכמוך, הרבה מילים יפות אין לי כרגע..רק מילה אחת קטנה שמתגמדת לאומת כל מה שאני מרגישה - תודה

ה מוזה

New member
../images/Emo24.gifאת תצליחי ..לבנות משהו נהדר

בהצלחה בבניית החיים החדשים .. ואת תצליחי .. כי יש לך בשביל מה . תחזיקי שם מעמד .. עוד יבואו ימים שקטים .ימים טובים .

נ ה ד ר!!!

שמחה שנגענו בך עם הדאגה שלנו. שמחה לקרוא את מה שכתבת. את אדם חזק, אין לי ספק! אדם חזק עם מודעות! אנשים כמוך מ צ ל י ח י ם ביעדים שמציבים לעצמם. ראי את מה שעובר עלייך כמהמורות בדרך... חיזקי ואימצי, אני סומכת עלייך שתעשי את הנכון! קבלי
של חיזוק.

למעלה