לה לה לה...(בערך
?)

לה לה לה...(בערך ../images/Emo32.gif?)

היי אנשים... אני בערך חולה, ועכשיו אני בבית ומשעמם לי...וחשבתי לעצמי- היי, אם לי משעמם, אז אוליי אני אשעמם את כול שאר העולם באותה הזדמנות? אז הנה התוצאות... יש המון דברים קטנים שקשורים לדורבנים שקורים לי ביום-יום והם לא חשובים מספיק כדי שאני אכתוב אותם סתם ככה...אז אגרתי את כולם וביחד הם הודעה שלמה! אז קבלו אותם...
ילדים בשכבה שלי הם סתם סנובים, ולא כולם מבינים את ההומור (הגאוני) של הדורבנים (שנזכרתי ב-"בלי גרעינים" והתחלתי לצחוק בבצפר אנשים ששאלו אותי מה קרה הסתכלו עליי במבט סנובי לאללה שסיפרתי להם את זה, וחלק אפילו שאלו "אז בגלל זה קוראים להם הדורבנים?"...סתומים!). סתם רציתי לשתף איתכם את זה (אני רק רוצה להדגיש שאנשים כמו פיטה בראד לא כאלה...
)
ילד אחד קרציה (אבל אוהב את השיר "אלפקה", אז יש לו עוד סיכוי להינצל מזה) שיושב לידי במתמטיקה (אה כן, קיבלתי 99 במבחן אתמול...רק רציתי לשתף שוב) מתלהב עליי וכל הזמן אומר לי דברים כמו "נראה לך שלדורבנים אכפת ממך" או "למה נראה לך שגיא שם עלייך" ואני כל פעם מרצה לו מחדש על זה שהם כן אוהבים את המעריצים (והגרופים-אההההה!!!
) שלהם, וכן נחמדים אליהם, וחוץ מזה פגשתי את גיא פעם אחת (זה היה לפמי ההופעה בכפ"ס), והוא חיבק רק אותי שפגשתי אותו, וגם אם יש לו חברה והוא גדול ממני ב-10 שנים זה אומר משהו... אז שסיפרתי לו מה קרה לי בהופעה הוא היה בשוק
טחחחחחח כיף לי
אני כותבת בסעיפים כי זה כיף.
עוד אנשים טיפשים בשכבה שלי צחקו על הדורבנים שהם הומואים (אני חיה עם כאלה ילדים תתי-רמה שמתנהגים כאילו הומואים זה משהו רע), אז צעקתי עליהם שלחצי משם יש חברות, וחוץ מזה אף אחד מהם לא ידע את כל המילים של השיר "YMCA", אז שיגידו מה שבא להם. (אחרי איזה שעתיים שמעתי את אותו הילד שאמר שלגיא יש כרס שר בקול שמנסה לחקות את איתי את "YMCA"...דפוק!)
מדריכות שלי בצופים מזה חמודות...היה לנו מן דבר בצופים שהיינו צריכים לכתוב שמות של אנשים ליד צבעים שמזכירים לנו אותם, ורציתי לכתוב מישהו פעמיים (נחשו מי???), אז שאלתי אם אפשר והם אמרו לי כזה "את יכולה לכתוב את גיא כמה פעמים שבא לך"...הסמקתי לאללה, ורק אז הבנתי כמה הם מכירות אותי
זהו לעכשיו...מאוד רציתי לשתף אבל לא הייתה לי הזדמנות *כינור מתחיל לנגן מוזיקה נוגעת ללב* ביי! (יצא ארוך יותר ממה שחשבתי שיצא...סורי!)

Pagra Baleben

New member
גיא?../images/Emo12.gif כרס?../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

יה רייט אוך-נמאס מאנשים שאומרים שלאיתי יש קול כאילו חותכים לו את הז*ן זונות

אני יודעת!! (יענו I Know) ../images/Emo46.gif

אמרו לי את זה מילה במילה...למה אנשים לא יכולים להעריך קול של גברים? רק לנשים יש קול גבוה??!! לא!!!! וגיא חתיך
הללואי עליי שכרס הייתה נחשבת לגיא...אחרת כל העולם היה מלא בחתיכים לאללה!!!!
(שוב עזבו, לפעמים אני אומרת דברים שצריך לשמור בבטן)

למעלה