לה לה לה...סתם סתם אז ככה..כנסו...

backstreet girl

New member
לה לה לה...סתם סתם אז ככה..כנסו...

יש לי שאלה..אבל אל תצחקו עליי.. יש עוד מלא דברים שאני צריכה לדעת.. אני כולה מעריצה שלהם שנה
קראתי את המילים של השיר.."כפפת הטיפה הזאת" ופתאום ראיתי איזו שורה שהשם של ג'ון כתוב בה ולא הבנתי למה אנתוני הקריץ לשם את השם של ג'ון(חח..סליחה על הביטוי). ואז נזכרתי שבטלגאיס(גאד..אני לא יודעת איך קוראים לזה.) בקיצור,היה שם שירשור תרגומים וקראתי את התרגום של השיר הזה. מכך הבנתי שאנתוני כתב את זה על ג'ון. הוא כתב את זה על החזרה של ג'ון מתקופת הסמים. למה הוא מתכוון במילים של השיר. כאילו שהוא סבל שג'ון לא היה בלהקה. אני חייבת פירוש לשיר. אם לא,אני אתפוצץ מסקרנות. ואתם יודעים שהסקרנות הרגה את החתול(זה בכלל הפתגם הזה?). אז בקיצור. תסבירו לי.

frikin shin

New member
טאגליינס

עכשיו נראה לי שאני טועה
... אני לא מכירה את השיר הזה , סליחה.
ואם אני מכירה אז כנראה לא את התרגום שלו "כפפת הטיפה הזאת". ג'ון

חהחה נכון שמת לב?

דבר ראשון-הכל בטח הוא קונה בחנויות יקרות. ובכלל, יש לו סגנון מאד "סטודנטיאלי". תמיד הייתי צוחקת על קורט קוביין שעם כל הגראנג' לוק שלו הוא לבש קרדיגנים מאנגורה-לא משהו זול.

lollapalooza

New member
יאפ ../images/Emo9.gif

אני גם אוהבת את החולצות שלו, חוץ מזו שהוא לבש בהופעה בסליין. איומה.

m1989

New member
אני אוהבת את החולצות של ג'ון ואת

ג'ון בעצמו.....
דרך אגב, למי מהמשפחה שלו קוראים גייל?

lollapalooza

New member
העניין הוא

שאני למשל לא רואה איך זה בדיוק כתוב על ג'ון. אוקיי, אז יש את המשפט "John says to live above hell", שבהחלט נשמע ג'וני- משהו, אבל לא נראה לי שזה עליו, כלומר, אני לא רואה את זה במילים.

BloodSugarCrazy

New member
הפירוש...

טוב, עד כמה שאני יודעת, השיר הזה הוא בכלל על יוהנה ועל כמה שהוא אוהב אותה והעיניים היפות שלה וכל זה. לא יודעת איך השורה הזו מתקשרת לכל העניין בדיוק, אבל זה אנתוני- ממתי שיר שלו דבק בנושא אחד מההתחלה עד הסוף?

למעלה