לואיס- הסברים לחדשים

smadarbi

New member
לואיס- הסברים לחדשים

לכ מי שחדש בפורום ןתוהה הוא דה פאק איז לואיס - ולא יצא לו לקרוא את ההסבר המפורט שנתתי ל NICO TINE לפני כמה שרשורים - הנה ההסבר שוב : 1. יש את הוצאת כנרת - ההוצאה בה מתפרסמים ספרי הפראצ'ט בעברית 2. ההוצאה הנ"ל לא טרחה לתרגם או להפיץ ספר כלשהוא בשנים האחרונות כך שמי שמעדיף תרגום עברי נתקע בספר השנים-עשר 3. בצר לנו פנינו מספר פעמים חוזרות ונשנות וללא הרף להוצאת כנרת שם נתבשרנו ש: 4. האדם שאחראי על הספרים של (" מי אמרתם?פרצט מי??") הוא איש מוזר בשם לואיס 5. קרניאלה לקחה יוזמה והתקשרה ללואיס - בשיחה זו התברר ש: 6. לואיס בריטי 7.מתכוונים להוציא ספרים בשנה הקרובה ( עוד 3 ) כתוצאה משני הסעיפים האחרונים קרניאלה פיתחה אובססיה חולנית ללואיס 8. כתוצאה מהסעיף האחרון פיתחנו דמות שלמה סביב הפורום שנקראת "לואיס" בריטי עם שפם. איש קדוש . מובן?

פנחסון

New member
בטוח שבריטי?

המבטא יכול לפעמים לבלבל אנשים שלא בקיאים בנושא... יכול להיות שהוא גם דרום אפריקאי, אני יודע שאפילו לי לפעמים קשה להבדיל ביניהם.

שמע...

לא צריך לעלות לישראל מבריטניה בשביל להיות בריטי. יכול להיות שלואיס הוא בריטי מספרד, נניח.

smadarbi

New member
זה בכלל לא משנה

הוא יכול להיות אינדונזי באותה מידה - הענין הוא שהדמות שלו בפורום היא בריטית

Gdil

New member
יכול להיות אפילו שהוא אנק-מופורקי.

או קלאצ'טיאני, ראיתי את הסדרה של אחיות הגורל ולכולם שם היה מבטא בריטי, חוץ מלמוות.

חוצמזה, פנחסון...

הבט וראה:

פנחסון

New member
בטוח שבריטי?

המבטא יכול לפעמים לבלבל אנשים שלא בקיאים בנושא... יכול להיות שהוא גם דרום אפריקאי, אני יודע שאפילו לי לפעמים קשה להבדיל ביניהם.

שמע...

לא צריך לעלות לישראל מבריטניה בשביל להיות בריטי. יכול להיות שלואיס הוא בריטי מספרד, נניח.

FijianSeas

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

רגע.. כמה שאלות על אותו לואיס.. דבר ראשון, הוא דובר אמת, או סתם כמו כל האירופאים האלה מפחד מאיתנו ולכן אומר מה שאנחנו רוצים לשמוע
האם זה אומר שמתישהו יהיה תרגום נורמלי לאחד מהספרים, כלומר אחד שלא יגרום לי לרוץ לסטימצקי הקרוב ולעשות מדורה מכל הספרים שיהיו שם של טרי בעיברית
האם נמצא את הסיבה שגורמת לי לכתוב "האם"
והאם אפשר להשיג תמונה שלו ובמקרה הצורך לבנות לבחור המשופם מקדש / לשרוף את ביתו / לנסות לפתות אותו בדרכים שונות ומשונות לעשות כרצוננו, כלומר להוציא הרבה יותר ספרים בפחות זמן
אוקי, יכולה לנשום עכשיו.. היפרונטילציה, חדשות טובות גורמות לי לברבר..

אמממ... טוב ששאלת!

אז ככה. "הוא דובר אמת, או סתם כמו כל האירופאים האלה מפחד מאיתנו ולכן אומר מה שאנחנו רוצים לשמוע
" אין לדעת. הוא מאד נחמד וחביב ומסביר פנים, יחסית לאדם שמעולם לא שמע אותי ופתאום התעלקתי עליו בטלפון out of the blue והתחלתי לשאול שאלות מציקות. מה שמענין זה... אה רגע, זה לסעיף הבא. "האם זה אומר שמתישהו יהיה תרגום נורמלי לאחד מהספרים, כלומר אחד שלא יגרום לי לרוץ לסטימצקי הקרוב ולעשות מדורה מכל הספרים שיהיו שם של טרי בעיברית
" הוא אומר שמתרגמים את "אור מופלא" מחדש. את "צבע הכשף" כבר תרגמו מחדש, וקיימות שתי גרסאות צבע הכשף - אחת ושניה. "והאם אפשר להשיג תמונה שלו
" בהחלט.
הנה.

ויימס

New member
אני חייבת לקרוא את הגרסה החדשה של

צבע הכשף! למרות שחשבתי שאיה בר די סבבה ואני בספק אם התרגום החדש יהיה טוב יותר.

FijianSeas

New member
האם!

רגע.. כמה שאלות על אותו לואיס.. דבר ראשון, הוא דובר אמת, או סתם כמו כל האירופאים האלה מפחד מאיתנו ולכן אומר מה שאנחנו רוצים לשמוע
האם זה אומר שמתישהו יהיה תרגום נורמלי לאחד מהספרים, כלומר אחד שלא יגרום לי לרוץ לסטימצקי הקרוב ולעשות מדורה מכל הספרים שיהיו שם של טרי בעיברית
האם נמצא את הסיבה שגורמת לי לכתוב "האם"
והאם אפשר להשיג תמונה שלו ובמקרה הצורך לבנות לבחור המשופם מקדש / לשרוף את ביתו / לנסות לפתות אותו בדרכים שונות ומשונות לעשות כרצוננו, כלומר להוציא הרבה יותר ספרים בפחות זמן
אוקי, יכולה לנשום עכשיו.. היפרונטילציה, חדשות טובות גורמות לי לברבר..

ה../images/Emo56.gif של ../images/Emo150.gif, עבור מלדיקט

אם לא קראת את ההודעה המרגשת שבה תארתי את שיחתי עם לואיס... הנה היא כאן, בשבילך. ויש שם גם את המספר שלו. תתקשר!

למעלה