לובה ועבודת הגמר

havlaz

New member
לובה ועבודת הגמר

פעם אומרת דורית [רכזת עבודת גמר] רוצה מוסיפה פרק לעבודה על שיווק מקבלת עוד נקודות ציון אחרי זה אומרת מוסיפה פרק לעבודה על אמא של השיווק ולא מקבלת נכשל ופעם אומרת רוצה מורידה פרק של שיווק כי לא רוצה פרק שיווק. בסוף בא בוחן ממשרד החינוך, שואל איזה פרקים יש בעבודה ואיציק אומרת פרק אחד, כי כל פעם אומרת דורית מורידה פרק, שמה פרק, משנה פרק. ואז אומר בוחן ממשרד החינוך לאיציק, לוקחת עבודת גמר שלך ועפה חזרה לאילת. אין ציון, אין עבודה, קשה קשה.. ואז איציק מתחנן לבוחן אבל בית ספר אמר לי כך צריך לעשות, ואז בוחן אומר "צ'טער" אין ציון, אין עבודה, קשה, קשה...

havlaz

New member
עבודת הגמר הזאת תרדוף אותי כל

חיי.. משרד החינוך מוכן להפסיק לתת לי הערכות ובכך להוריד ממני את המורים המרגיזים שלא יודעים מהחיים שלהם כלום?? (במיוחד שזה מתקשר למחשבים..)

havlaz

New member
על זה שאף אחד בבית הספר

לא יודע איך לעשות עבודת גמר במחשבים סיכמנו? יפה. אז אמרו לי לפני שבועיים להוסיף כמה פרקים ולשנות דברים ואז הבעתי תסכול רב בפורום וכולכם זוכרים. עכשיו החליטה האחראית שיכול להיות שצדקתי וזה די לא רלוונטי וכדאי שאת כל מה שעשיתי אני יסכם ל2 עמודים של מבוא ואתחיל לכתוב בעיה אחרת ופתרונות אחרים על כמה קשה לבנות אתר אינטרנט. ברגע הזה החלטתי שנמאס לי, אמרתי שאני לא עושה שום שינוים בפרקים מלבד ניסוחים וכו' ודי, נמאס לי!!!

אוריקס

New member
יש מורים

שהם פשוט לא חכמים (בלשון המעטה). לך למנהל או משו כזה, וכי טוב תביא את ההורים (המורים מפחדים מההורים) ותדרוש שיגידו לך סופית ובפעם האחרונה מה בדיוק רוצים ממך. "יש מבינה"

havlaz

New member
זהו, שכאמור לא עשו עבודת גמר

במחשבים בבית הספר, מחלקת עבודות הגמר במשרד החינוך לא מוכנים להביא עבודה גמר לדוגמא, ואפילו הם בעצמם לא יודעים מה הם רוצים בעבודה וכווווללללם חוגגים על כך שאיציק כל היום טבוע בה. לא נורא, אני עושה בסופשבוע הזה את השינוים וסיימתי איתה, ביי.

Mapisto

New member
אל דאגה איציק

הכל יהיה בסססססדדדדדדדדדדררררררררררררררררררררררררררררר הכל יהיה פאנןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה