לוביה טחונה

luliy

New member
היי..

לא טחנתי בבלנדר אלא במעבד מזון. אז מה שנשאר זה להשרות
תודה רבה:)
 

luliy

New member
עוד שאלה..

האם אחרי ההשרייה והטחינה של העדשים (מוסיפה גם פטריות ובצל מטוגן) חובה להוסיף קמח כלשהוא או שהעמילן בעדשים יספיק?
 

luliy

New member
לוביה טחונה

היי..
טיגנתי לוביה ואז טחנתי אותה( רציתי להכין קציצות) הבעיה שזה טחן את זה לרמה של אבקה ולא כעיסה. ישר על ההתחלה זה נטחן כאבקה. מישהו מבין למה?
תודה:)
 
למעלה