לוגו ושם חדש לפורום!!

לוגו ושם חדש לפורום!!../images/Emo68.gif../images/Emo124.gif

טוב!! אחרי שבחרנו לשנות את שם הפורום לסקנדינביה הכנתי לנו גם לוגו חדש שיקשט את שער הפורום! סמנו
אם אתם אוהבים את הלוגו סמנו
אם אתם שונאים.. זהו!!

M o t t i

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

M o t t i

New member
אגב, אני לא בטוח לגבי שימוש בסמל

של תפוז אנשים, נראה לי שכדי להשתמש בסמל של תפוז אנשים יש לבקש אישור מהנהלת תפוז, בכל זאת, סמל מאוד מאוד יפה

בטח שמותר.. אנחנו שייכים לתפוז

חוצמיזה מלא פורומים משתמשים בתפוז וזה בשביל השייכות!

Image of me

New member
מותר להשתמש בלוגו של תפוז, כל עוד

לא משנים את הלוגו עצמו. אם משחקים איתו, חייבים אישור של תפוז. אבל בלוגו של נילס הלוגו של תפוז מופיע כמו שהוא, ולכן זה מותר.

p i n g o

New member
../images/Emo13.gif

אני חושב שאנחנו צריכים לכתוב פה יותר בשוודית (ועכשיו גם בפינית, רק אל תצפו שנבין משהו
)!!!

M o t t i

New member
מי מוכן להעביר שיעורים בפורום?

כמה מילים בכל שבוע...זה יכול להיות נחמד

p i n g o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש פה כמה דוברי שוודית בפורום (למרות שחלקם די נעלם לאחרונה), אולי מישהו יוכל להרים סוף-סוף את הכפפה?

orendrummer

New member
מצויין!

יכול להיות אפילו יותר טוב אם דנמרק הייתה למעלה ולא פינלנד
הפינים בכלל נורדים??

gdy

New member
באו לא נפתח את הדיון הזה

הפינים כעם הם לא נורדים אבל הובהר שסקנדינביה זו גם תרבות. פינלנד היא אחת ממדינות סקנדינביה. כל הכבוד נילס

p i n g o

New member
למה

הפינים למשל מאוד שונים מהשוודים ששונים מהאיסלנדים... אני ממליץ לכולם לקרוא את הספר המצוין "מוזיקה פופולארית מוויטולה" שעוסק בשנות הילדות והתבגרותו של נער מצפון שוודיה, איזור מעורב שוודים-פינים... ככה שאני מציע, אם כבר, לשנות את זה ל"תרבויות סקנדינביה", או אולי רק "סקנדינביה".
והלוגו מצוין, ממש אהבתי!!
רק למה שוודיה למטה???

python 4

New member
אז ככה -

הגורמים שמעלי (ואתה יודע על מי אני מדבר..
) ביקשו להוסיף את ה- "תרבות" על מנת שתהיה אחידות בין כל הפורומים שנמצאים תחת אשכול "תרבויות ושפות". כמו שאין פורום "צרפת", אלא "תרבות צרפת". וזה לא ששבדיה למטה, זה שפינלנד למעלה, איפה שהיא צריכה להיות!
אני מתפלא למה מלכתחילה זה לא נפתח כ- "פינלנד: שפה ומוזיקה ביזארית".

p i n g o

New member
מה דעתך על "תרבויות סקנדינביה"?

זה יותר משקף את הגיוון שהסובלנות של חברי הפורום (yeah right) לכל הסקנדינבים באשר הם...

Image of me

New member
"תרבויות סקנדינביה" נשמע רעיון נחמד

אבל כמובן זה טעון אישור של פיתי ותפוז

למעלה