לוגו חדש לפורום? אם בא לכם.. הכנתי לוגו עברי לרדיוהד.
L libro New member 1/7/06 #4 תודה על המחמאה, כי זה לא פונט דווקא קורה הרבה שאנשים רואים את הלוגואים שלי, ואומרים "הא, זה הפונט ההוא". זה לא פונט, זו צורה ווקטורית המורכבת מקו-נקודה.
תודה על המחמאה, כי זה לא פונט דווקא קורה הרבה שאנשים רואים את הלוגואים שלי, ואומרים "הא, זה הפונט ההוא". זה לא פונט, זו צורה ווקטורית המורכבת מקו-נקודה.
L libro New member 1/7/06 #5 ואם לא הייתי מספיק ברור ../images/Emo27.gif המלל "רדיוהד" האדום בעברית, הוא 100 אחוז מקורי שלי...
I innocent bystander New member 1/7/06 #11 אוקיי, הכוונה שלי היתה שזה נראה טוב. לא יודעת מה ההגדרה של "פונט",זה התחום של בעלי בכל מקרה אני מעדיפה את הראשון. השני מכיל יותר מדי אדום - צבע של מהירות, עצבים, אזהרה. לא בא לי טוב בעין.
אוקיי, הכוונה שלי היתה שזה נראה טוב. לא יודעת מה ההגדרה של "פונט",זה התחום של בעלי בכל מקרה אני מעדיפה את הראשון. השני מכיל יותר מדי אדום - צבע של מהירות, עצבים, אזהרה. לא בא לי טוב בעין.
V vegetable man New member 1/7/06 #7 אני מציע שנפתור את העניין בצורה דמוקרטית: 1- עבור הלוגו הראשון 2- עבור השני אזרחי ישראל, לכו להצביע!
L Latisia New member 2/7/06 #14 2!! למרות שאני נורא אוהבת את חיה המוזרה של אמנזייק או קיד איי בכניסה (=
S scooby4 New member 1/7/06 #8 2 ../images/Emo45.gif אבל אני מציע למסגר אותו קצת בשחור. אבל זה סתם, רק אני.
K kittycatbone New member 2/7/06 #17 חח אני מניחה, זה מה שחשבתי בהתחלה.. אבל זה פשוט מרגיש כאילו זה יצא בטעות או משהוXP כל מקרה, ס'ממש יפה! ואני מניחה שהרעיון של זה טוב!! חיח אניוואי אני מצביעה ל-2!!!
חח אני מניחה, זה מה שחשבתי בהתחלה.. אבל זה פשוט מרגיש כאילו זה יצא בטעות או משהוXP כל מקרה, ס'ממש יפה! ואני מניחה שהרעיון של זה טוב!! חיח אניוואי אני מצביעה ל-2!!!
K Knives Out New member 2/7/06 #19 רשימה 2 כי ברשימה 2 יש כמה שירים שאני אוהב יותר מברשימה 1. רגע. אנחנו לא משחקים בכלל את משחק הרשימות. אז למה.. אני..? WTF? מה זה? רגשות ייאוש מההדחה המוקדמת שלי מהמשחק? הרגשת דכדוך נעלית? האם אני נהיה חומוס?
רשימה 2 כי ברשימה 2 יש כמה שירים שאני אוהב יותר מברשימה 1. רגע. אנחנו לא משחקים בכלל את משחק הרשימות. אז למה.. אני..? WTF? מה זה? רגשות ייאוש מההדחה המוקדמת שלי מהמשחק? הרגשת דכדוך נעלית? האם אני נהיה חומוס?