לוגן סנט קלייר

לוגן סנט קלייר ../images/Emo68.gif

זוכרים אותה
הכפילה (המרשעת
) של קווין מפרק 3x02 - Double Cross? (שד"א תוכנן להיות הפרק שפותח את העונה). למען האמת, כשראיתי את הפרק בפעם הראשונה חשבתי: "חייבים להחזיר את הדמות הזאת להופעת אורח נוספת
". זה היה מתבקש. אחרי הכל, היא גרמה לשינוי די דרסטי באורח הגלישה של הצוות: במקום לנחות בסן פרנסיסקו הטובה והנחמדה (במידה והם לא יצאו ממנה בעולם הקודם/מקרים מיוחדים) עכשיו הם יכולים לנחות בכל מקום שנמצא ברדיוס של 650 ק"מ ממנה (אם אני לא טועה זה היה 650)- או במילים אחרות: מאז הגולשים נחתו בד"כ בלוס אנג'לס (למרות שהיו מקרים מיוחדים שהם מצאו את עצמם בסן פרנסיסקו- מישהו יודע אגב למה הכותבים החליטו לעשות את זה
הייתה סיבה מיוחדת שגרמה להם להכניס את לוס אנג'לס לסדרה או שסתם היה בא להם לשנות קצת את העלילה
). אבל הדבר שבמיוחד השאיר אצלי את הרושם היה הסוף, בו גילינו שעכשיו לוגן מסתובבת לה בין עולמות בדיוק כמו קווין וחבריו. הסוף הזה השאיר בי טעם
של עוד... לדעתי זה היה נפלא אם היו מחזירים אותה- היא הייתה יכולה להיות אחראית אולי למוות של וויד מלכתחילה (במקום הסיפור העלוב של מחנה הרבייה של הקרומגס), או משהו דומה... מה אתם חושבים
(אני אומר מראש: יכולים להיות אולי אי דיוקים בנוגע לעלילה בהודעה כי ממזמן לא ראיתי את הפרק... מה שמזכיר לי- אני רוצה עונה שלישית
|
!|).

wte

New member
ממממממממ......

הם בטח רצו עלילה רחבה יותר אז הרחיבו גם ללוס אנג'לס. ככה יש להם טווח רחב יותר של מקומות לבקר בהם. דווקא ממש לא אהבתי את לוגן- היא הייתה מעצבנת כזאת! בקשר לוויד, כל העונה אז(4) הייתה סביב הקרומגס אז תרצו גם את ההעלמות שלה איתם.

King Of Kromags

New member
3x02 - Double Cross...../images/Emo103.gif

לא ידעתי שהוא היה הפרק שאמור להיות הפותח של העונה.
תראה, זה תלוי. אני מניח שהתסריטאים ידעו מראש שהולכים להיות שינוים בקאסט. [כמו במכושפות, שהביאו לנו עונה שלשית גרועה, למרות שיש בעונה הזאת את הפרק הכי טוב בסדרה]. לדעתי הם הוסיפו את הרדיוס, גם כדי להוסיף עוד "מגבלה" בגלישה - וגם כדי שהצופים לא יתיאשו מהחילופים הבלתי נפסקים של הצוות הקבוע. זה באמת היה נפלא אם היו מחזרים אותה לעוד הופעת אורח. בקשר לעונה השלישית - ללא ספק.אני מתגעגע לשלושת בעונות הראשונות. ו..."אקסודוס" [316-137]

אקסודוס היה באמת מצויין../images/Emo70.gif

המוות של הפרופסור, כל העניין עם ריקמן והרצח של סטיבן, ההיכרות עם מגי, (סוף העולם) - אחלה של פרק

King Of Kromags

New member
אכן אכן.../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

יש קטע נהדר, שמגי עומדת מול המערבולת ועושה תנועה כזו עם היד (מורידה אותה למטה בתנועה חדה) - רואים את זה בפתיח. קטע נהדר...

Charmed Gal

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

קטע שולת. יש לי גם את הפתיח של הפרק הראשון בעונה 5, שאין בו את מלורי ודיאנה כי לא רצו להרוס, אז יש בו רק את מגי ורמי, אז הפתיח הזה מגניב, מלא סצינות שולתות של שניהם!
כן, אני עוד פה.

wte

New member
../images/Emo45.gif מסכימה כמעט עם כל מילה

חוץ ממגי שאותה אני לא אוהבת...

wte

New member
לא יודעת היא פשוט מעצבנת אותי

לא אהבתי את איך שהיא התייחסה לוויד

p a i p e r

New member
ממש לא!

המוות של הפרופסור רק החמירה את הסידרה, והיעלמותה של וויד והעובדה שלא מצאו אותה ממש העלתה לי את הפיוזים!!! ז"א, מגי לא פחות מתאימה לסידרה מוויד, אבל וויד הייתה אובדן גדול. וכשקווין ירד- אין מה לדבר!!! זה היה אסון בהגלמותו. רק רמי נשאר מהגולשים הראשונים... איזה חבל!!!

למעלה