לוד תהפוך לעיר "המכללות"

לוד תהפוך לעיר "המכללות"

הוקמה ועדה לקידום ההליכים להעברת מוסדות אקדמיים ללוד ולקידום ההשכלה הגבוהה בעיר דני זאק ראש העירייה בני רגב יזם הקמת ועדה להשכלה גבוהה, שתביא לזירוז ההליכים להפיכת לוד ל'עיר מכללות'. התוכנית, כאמור, כוללת את העברת מכללות 'שערי משפט' ו'מורשת יעקב' לעיר, מתן חסות אקדמאית של בר אילן למכללה האקדמית לוד, ועידוד של סטודנטים להשכלה גבוהה בעיר. ליו"ר הוועדה מונה חבר המועצה אלי סער, וחברים בה יוסי הרוש, בני שפר, מ"מ ראש מינהל החינוך יהודית טרבלסי ועו"ד יאיר רביבו, לשעבר יו"ר אגודת הסטודנטים בבר אילן. מתוך ואינט

the buty

New member
יופי של וועדה

מההיכרות שלי את חברי הוועדה : הרעיון יצא לדרך ויתפתח בצורה הכי טובה שיש . לוד כעיר מכללות פורצת הרבה מעבר לגבולות הסטיגמה שדבקה בה. כל הכבוד לבני רגב !

zivsb

New member
דקלרציות של ערב בחירות../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif

zivsb

New member
כל זמן שלא מבצעים את החלק המקומי

עין לא מכללה ולא מכללות לא מעונות ולא ארמונות חייבים לעקור את השחיתות קודם הישועה לא תבוא לא מהודה ולא מעוד ועדה בלוד יש הרבה ועדות

zivsb

New member
../images/Emo47.gifתרימי אותו על כתפים ../images/Emo88.gif

זה תרגיל ממוחזר קראו לו פעם ........ הוא חבר שלי

zivsb

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלון

zivsb

New member
הכונו להנחת אבני פינה../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif

כאן עוד לא הנחנו אבן פינה

zivsb

New member
((((((((((spokesman))))))))))))))

כל הכבוד אכן יש תמורה עבור האגרה

the buty

New member
היי , לא מבינה רמזים../images/Emo88.gif

שלום זיו יקירי, רב ההודעות ברורות... אולם ההודעות שלך בחלקן סתומות (כאילו לא מובנות ?!)אז פשוט רציתי מתוך סקרנות לקבל הבהרה . מדוע נושא ההודעה : "ספוקסמן" (יעני , דובר...)ומה פשר ההודעה שכתבת ...

zivsb

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif :יורם בן הרוש../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif

zivsb

New member
עיין בפרוטוקול מס 22

ישיבת מועצת העיר (שלא מן המניין) שהתקיימה ביום ראשון, י"ג בתמוז תשס"ג,13.7.03 לי יש אותו

zivsb

New member
../images/Emo47.gifלנוחיותך../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif../images/Emo151.gif

zivsb

New member
תיקון טעות../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif../images/Emo151.gif

למעלה