לוהלו הלו הלו

לוהלו הלו הלו

קודם זו לא בימבה זו גברת בימבה... ולא לדבר אליה ככה... יש לכם בעיה שאתם לוקחים הכל אישי :) בימבה יפה שלי היא הלוא דיקלה קופלללל מי שמכיר אותי כמו עינב או כמה מפה מכיר אותה!!!! השחורה הכוסית עם התלתלים והיא לא תימניהה!!!!!! קיצור אנשים נישתמעעעעע במסיבה בשברולט.. ונב נב אצלנו עדיין לא היה כלום!!!! ואמרו לנו שיש מכירות בכניסה ב 25 ש"ח אז חדל פטפטת וקשקשת מה שיהיה יהיה.... ויאללההה דיקלה יא פצצת אטום דברי איתי אחותי!!!!!!!!!!!! לאב יו אוללללללל צ'או צ'אוווווווו חיחיחיחיחיחחי מי שיעריך אותי אני יעריך אותו מי שיכבד אותי אני יכבד אותו מי שינשק אותי אני ארביץ לו חיחיחיח ''תראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אני אמרתי סיגההההה

כפרעעעעעעעעעעעעעעעע עליך טמפון שלייייייייייייייייייייי חולה חולה על הטוסיק שלךךךךךךךךךךךךךךךךך שחוטה מטורפת מגוזמת מתה חולה בריאה מוגלה מגעילה דפוקה מטומטמת סתומה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אין אין עליךךךךךךךךך ועל הטוסיק הגדול שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך קופה לבנה שלייייייייייייייייייי מי מי חולה עליך!?!?!?!?!?!?! אנשים אין עליה הכי כוסית שישששששששששששששששששש אבל תפוסה אז אל תדברו אליהההההההההה!!!!! גמני אז אל תחשבו על זה!!!!

וואט דפאק?!?!?

אבוי?!?!?!?!?!!?!?!?!? לא שמעתי את המילה הזאת מאז שיעור בתנך מכיתה א' מהפה של משה.... אח שלי לך תלמד לדבר... ותפסיק לשלול אותנו מהתחלה בגלל שאנחנו שונות ממך!!!!! אל תדאג לא נזרוק עליך אבנים!!!

המממ

רן, קונים מנוי למכבי השנה? (גם לא קשור..אבל אם כבר כדורסל..).. פיינל פור ביד אליהו ואנחנו בצבא..ועם הקבוצה שיש למכבי השנה..חסר לה שהיא לא עולה.. אם אני אנסה להוציא ג' או איזה פס מעכשיו (למרות שאני עוד לא מגוייס) זה יעזור? החיים הוגנים, אה?

Snooofkin

New member
אהמ...

לא נראה לי שאני אקבל ג'...לא איפה שאני אהיה מה שכן, תמיד אפשר לברוח מהצבא ואז לשבת בכלא שטויות...שבוע בכלא מול פיינל פור החיים הוגנים...למי שמוכן לקחת את הסיכון

The WizardMan

New member
זה לא תיקון ... התכוונתי תיקנו

לקנות את המנוי כי מכבי הולכים לזכות יהיה לכם כיף.

אה..חחח

אוקיי.. סבבה, גם זה טוב.. למען האמת זה גם די שווה, אני מתגייס רק במרץ (נכון להיום), כך שאת רוב המשחקים אני כן אצליח לראות..הבעיה היא עם משחקי הגמר.. טוב, נראה כבר..

חחחחחחחחח

איך הגעתם לפה?!!?!?!?!?! דיברנו בכלל על משהו אחר.... ו.....
מכבי חיפה אימפריההההההההההההההההההההההההההההה
כילילילילילילילילילילילילילי

למעלה