לווילווווווווווווווו האחת והיחידה..

ליהית 32

New member
לווילווווווווווווווו האחת והיחידה..

אם כבר ב"יד ושם" עסקינן אז אני ממליצה לך על הסרט "הפסנתרן" רק על תשכחי לספר לנו אחר כך מה שכחת לעשות... חחחחחחחחחחחחחח

willo1

New member
כן יופי. כולכם מוזמנים לרדת עליי

או כמו שאיתמר אומר- בואו בהמוניכם ( אם הוא לא נכנס לפה לפחות נצטט אותו. ליזי שקט. לא כל דבר נוגע לזכויות יוצרים. איתמר מרשה לי ( נגיד)) ואני רק מודיעה לך ליהית היקרה שאני כבר רועדת מהפולין הזה. מה גם שאנשים נורא עוזרים לי "כן! זה ממש מפחיד!" ושוב, אני אחוס על אותו אדם שאמר לי את זה. אבל זה בסדר. בסופו של דבר אני סולחת לכולכם
סתם סתם. אחלה אנשים יש לנו פה

nobodys girl

New member
יהיה בסדר :)

זה קשה, אבל עוברים את זה כל פעם שעולה נושא יהודה, ופולין ושואה אני נורא רוצה להעלות את הסרט של המשלחת שהייתי בה, כי הוא כולו מלא שירים של יהודה אבל הוא גדול מדי! :(

היי אדווה! ברוכה השבה

את באה להופעה בנס ציונה? ואגב לגבי המפרטים- שירן תתכונני להאבק (אם אחת מאיתנו תופסת אז נחלק את זה חצי חצי כן?
) אסף, אתה עם הקשרים שלך עם יודה בטוח יכול לסדר לנו אחד, אז שירן ואני סומכות עליך.........

nobodys girl

New member
הוא מחלק שלושה מפרטים..

בהופעה אם יש ביקוש :) אם תדאגו לבקש מאחד הסדרנים אז ישלחו לכן מפרט גם אם פוליקר לא יתן לכן בעצמו :) הוא מנגן רק במפרטים אדומים. איזה חמוד עברה חצי שנה עד שהחלטתי שלמרות קדושת המפרט מותר לי לנגן בו.. :)

T a u r u s

New member
ראינו

אני ממליץ על ספר "ניצוץ החיים", של אריך מריה רמארק.

למעלה