לוותר או לא לוותר?

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
לוותר או לא לוותר?

סתם מתוך סקרנות החלטתי להוסיף את הנושא הזה בתור הודעה... כולנו יודעים שכשאנחנו נכנסים למערכת יחסים רצינית, בכל צד קיימים וויתורים על דברים מסויימים על מנת להגיע לאיזון בקשר, השאלה שלי מהם לדעתכם הגבולות, על מה כן תסכחמו לוותר, על מה לא תוותרו, ואם מישהו חושב שזה אפשרי לא לוותר בכלל הוא יכול להעלות את זה
בכל אופן אני אשמח לשמוע כל מה שיש לכם להגיד על נושא הויתורים במערכות יחסים.

Liroy25

New member
די קשה לי לענות לך על זה

כי מצד אחד כשנכנסים לזוגיות אז כבר אי אפשר לעשות מה שרוצים, איך שרוצים ומתי שרוצים מאחר ויש כאן עוד צד שמעורב לנו בחיים וצריכים להתחשב גם בו. מצד שני חשוב להגדיר מראש גבולות וכיווני מחשבה בכדי שאחר כך לא יהיו אי הבנות.

ELP

New member
אני מסכים איתך...

אבל בכל זאת , אין איזה דברים מסויימים שאתה לא מוכן להתפשר עליהם, או שאתה מוכן להתפשר על כל דבר באם אתה מוצא שהקשר שווה את זה?

Liroy25

New member
דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם

וכרגע עולים לי בראש: לצאת עם חברים לרקוד ב"תכלת"/"שאדו" למרות שהנסיך לא אוהב. לצפות ב"פוקס קידס" ביום שבת בבוקר. ג´חנון של יום שבת בבוקר. "וויל וגרייס" בימי שלישי ב-YES+. לגבי האופי אז זה הכנות והישירות שלי, אין לי כוונה לנסח דברים בצורה של פוליטיקלי קורקט רק בכדי לסבר את אוזני בן הזוג. זהו אני חושב, אין לי איזה משהו עקרוני במיוחד.

EyeSeeYou

New member
אתה באמת מאוד קשה

וויל וגרייס? נו באמת...אני משוכנע שיש דברים קצת יותר מהותיים לחייך ולחיי הנסיך שלך (שוב אתם באור הזרקורים...) שנאלצתם להתפשר עליהם או לא רציתם להתפשר עליהם, משאר וויל וגרייס ופוקס קידס. ואגב, אם הנסיך לא רוצה את הג´חנון של שבת בבוקר אני אשמח לקבל את המנה שלו ולמעשה אני מופתע ומ-ז-ו-ע-ז-ע שטרם הוזמנתי לג´חנון בשבת

.m

New member
פשרות

אני מניחה שלא הייתי מוכנה להתפשר על העולם שלי - החלק הזה בחיים שהוא שלי, בלי קשר לבן הזוג. על הזמן שלי עם עצמי. ועל החופש שלי - היכולת לעשות כל מיני דברים שאני, פשוט כי אני רוצה. ולפני שסוקלים אותי בקרמבואים - אני עושה את החשבונות שלי עם עצמי, לגבי מה שממש חשוב לי לעשות ומה פחות חשוב לי לעשות. אני לא מצפה מבן-זוגי להסכים איתי בכל, או אפילו לתמוך בכל החלטה שאני מקבלת, אבל אני מצפה ממנו לכבד את ההחלטות שלי גם אם הן לא ברורות לו... זה החופש שלי.
mai

למעלה