לוותר או להילחם??? :p

• פותח הנושא Vox
  • פורסם בתאריך

Vox

New member
לוותר או להילחם??? :p

היי יאיר. אני בת מזל אריה (11.8.75) ובן זוגי בן מזל קשת (25.11.69). לפי כל תחזית אסטרולוגית אפשרית, ולפי ניתוחי נתונים אסטרולוגיים - אנחנו אמורים להיות הזוג המושלם עלי אדמות. העניין הוא שלפני שבוע נפרדנו, אחרי מאמצים רבים שלי לשמור על הקשר ולבוא לקראתו. הוא טוען כי טוב לו אך הוא מפחד, כי מבחינתו אם הוא נשאר איתי - ברור לו שזה יוביל לחתונה. עזבתי אותו כי נמאס לי והתעייפתי כבר מחוסר הוודאות. הוא טוען שהוא מפחד לאבד אותי, הוא שלח לי זר פרחים ביום האהבה שהיה לפני כמה ימים, הוא טוען שהוא מתגעגע אלי - ועדיין אין לו תשובות. אני מרגישה כי הקשר הזה כל כך חזק, משהו שהוא מעבר לכוחנו, משהו קוסמי - ושנינו עברנו מספיק מערכות יחסים כדי לראות שיש לנו פה משהו מיוחד ואחר מכל מה שהיה עד כה. אני מרגישה שלמרות שעזבתי, אני צריכה לתת לזה עוד צ`אנס - לנסות לדבר איתו ולראות אם יש דרך שבה נוכל לעלות על דרך המלך שוב, אני מרגישה שהוא מחכה אולי ש``אפתח את עיניו``.זו מערכת יחסים שהיה לשנינו טוב בה, ואהבנו מאוד, עד כדי לחשוב על חתונה.(משהו שהוא קיצוני כי שנינו לא רצינו את זה אף פעם, ולא חשבנו להתחתן בעבר). אז על סמך התקציר הזה, והתאריכים האסטרולוגים, מה דעתך??? להילחם ולו עוד פעם אחת אחרונה, או לוותר ולהמשיך הלאה??? מה לדעתך תהיה תגובתו של הקשת שלי, בהסתמך על מה שעובר על קשתים עכשיו, אם אני אזום פגישה???

lion4

New member
דעה לא מלומדת

ובכל זאת - אולי הפסקה קטנה...? אם הוא עדיין לא בוגר מספיק אז אולי הגיע הזמן לעבור לפרח אחר...

Vox

New member
הפסקה...זה לרוב מרחיק...

הפסקה קטנה זה בדיוק מה שיש לנו עכשיו... וזה מוציא אותי מדעתי! אני מניחה שאתה, כבן מזל אריה בעצמך, יודע כמה חוסר וודאות זה עניין מתסכל, ושאתה רוצה תשובות כאן ועכשיו. מסיבות ונסיבות שונות - אני חייבת לעשות מהלך מידי. לפני שיהיה מאוחר מידי... והאמת...שאין כל כך הרבה ``פרחים`` שם בחוץ...מנסיון. אם אתה מכיר מישהו - תודיע לי...;-)

lion4

New member
על פרחים ואנשים

אכן - חוסר ודאות משגע. אבל יותר משגע זה להיות עם מישהו שלא יודע מה הוא רוצה. אז לתת זמן להכיר קצת עולם אחר ואם הוא ידע בסוף מה הוא רוצה וזה בדיוק גם מה שאת רוצה , לא - סבבה . חוץ מזה אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל כבן מזל אריה - אני פרח כזה ! :) אז תני חיוך!

Vox

New member
וכל הפרחים תפוסים...

אני בטוחה שאתה כזה! אצל גברים במזל אריה זה לא מתפספס!! אבל כל הטובים תפוסים, Right??? בכל אופן, תודה על העידוד ובהצלחה עם הפרח שלך...;-)

lion4

New member
פרח שלי הו פרח!

הסמקתי. לפעמים הטובים עוברים לפרח אחר - בדיוק כמו שקורה לי עכשיו. אבל אני לוקח את זה בסבבה.יש הרבה אנטילופות שם בג`ונג`ל yamy! :)

Vox

New member
הכל בסבבה!!

אתה אחלה, בהחלט עשית לי את היום...!!! טוב לדעת שיש אנשים כמוך שם בחוץ...

למעלה