לוותר או להתעקש??

magenta73

New member
טוב...

קשר אמיתי מושתת על אהבה, כנות, בטחון. ברגע שאת נכנסת לסרטים את א. לא בוטחת בו, לפחות כך הוא רואה את זה. ב. נכנסת לו לחיים ומציבה אולטמטומים. מה את? אמא שלו? את גורמת לו להרגיש קטן, לא בסדר, לחוץ... מריר... אני לא אמשיך. הבנת לאן אני חותרת. ואם לא - אז במשפט קצר: זה בראש שלך ואת הורגת את הקשר ביניכם.

n o a 17

New member
ובכן.. יש תקדימים לכל דבר..

למשל .. ה X עובדת ברשת בגדים מאוד גדולה עם חנויות בכל הארץ, וכשהיינו בסו"פש באילת כל הדרך הוא דיבר עליה. כשהגענו לאילת והסתובבנו במרכז קניות הוא ביקש להכנס לחנות שאותה היא מייצגת ולראות את "השינויים שהיא ערכה" לאחר מכן לא הפסיק לדבר על כמה שהיא מכורה לעבודה. ואחרי כמה שבועות הגיע הקטע של הטלפון והממתינות שלי שבטח לא היה חשוב לענות להם.. אבל להמשיך את השיחה איתה בשלווה. זה בטח כן נעים! אז... עדיין אין לי ממה לחשוש? אז אתמול תפשתי אותו לשיחה והסברתי לו למה אני מרגישה רע עם מערכת היחסים שלהם. עד לפני חודש לא היה ממש איכפת לי. היום כשאני מבינה שהוא הגזים והוא התנצל ואמר שלא התכוון להכאיב לי וחשב שאני בסדר עם זה... אמרתי לו שאם היא כל כך חשובה לו אני רוצה להכיר אותה ושתגיע אלינו לדירה. וזהוא. בזה זה נגמר. אני מקווה שהוא מבין את עצמו. ואותי..

magenta73

New member
הוא איתך, לא איתה.

אז אולי אין לך באמת ממה לחשוש... וטלמה לא, תכירי אותה, תשבו לקפה, אולי תצרי לך חברה חדשה. העובדות הן כאלה - היא לא הולכת לשום מקום. כמה שזה ממבאס אותך. ו... המשפט להערב- if you can't bit them, join them

lollaT

New member
ומה הלאה? שלישיה?!!

תיראי, לדעתי חברות טובות לא תהיו. יש בך בוודאי כעס כלפיה (אומנם לא באשמתה אבל לגמרי לגיטימי), וחץ מזה אל תתני לו לפתח אשליות שיש מצב לשלושתכם ביחד במיטה
(תהיי בטוחה שהוא כבר חשב על זה)... עכשיו ברצינות- בניגוד לרוב התגובות כאן, אני חושבת שכעסך מוצדק. הוא העמיד אותך במצב קשה. לפי דעתי גם אם אנחנו מתעצבנים על משהו "לא הגיוני" וחסר ביסוס, זה עדין בסדר ומספיק לגיטימי כדי שבן הזוג ידע להבין שנפגענו ויתייחס לזה ברצינות המתאימה. אם הוא אומר לך שהקשר איתה משמעותי לגביו, אך אפלטוני לחלוטין- תתני לו הזדמנות. במוקדם או במאוחר את תדעי בבירור מה עליך לעשות. זה שתאסרי עליו להיפגש איתה לא יועיל לך. אם הוא לא מעוניין בקשר בינכם, הוא כבר ימצא את דרכו החוצה. (קראת את הטור של דנה ספקטור השבוע??? פשוט מפחיד בדייקנותו!!
) בקיצור, תנסי להיות שלמה עם צעדיך. הרגשות שלך בעיני הם נורמליים לחלוטין, אבל תשכחי לראות גם אותו בסיפור. הוא עדין שלך.

את יודעת אולי למה הם נפרדו?

תראי, החבר הכי טוב שלי הוא האקס שלי. היינו יחד לפני שלוש שנים [אמנם לתקופה קצרה], נפרדנו, חזרנו וחוזר חלילה עד לתקופה שהגענו למסקנה שברור שיחד אנחנו לא נהיה, לפחות לא כרגע. תמיד יישאר בסיס ולא הקטן ביותר בין זוגות לשעבר, אבל זה לא אומר שהוא מחזיק אותה בצד כאופציה. למשל האקס שלי, הכי קל לו להיות חבר טוב כי הוא מכיר אותי במערכות יחסים, הוא מבין את דרך החשבה שלי והרבה יותר קל לדבר איתו מאשר עם מישהו אחר. מעבר למה שכתבתי עכשיו וגם אם אין לך שום סיבה לקנא, עדיין מערכת יחסים מבוססת על פשרות ואם הוא באופן מוחלט לא מוכן לנתק כל קשר איתה או לצמצם אותו, אז איפה הפשרה פה?

n o a 17

New member
למה הם נפרדו אני לא יודעת..../images/Emo163.gif

הוא סיפר משהוא על שינויים שעברו בה ועם קושי שלה להתמודד עם הגירושין של הוריה.ובעקבות כך היא נכנסה לדיפרסיה.. ומנגד .. התקפות זעם... לאחר ששכנע אותה לקבל טיפול מקצועי הם החליטו יחד שזה לי ילך. טוב.. אני חושבת שאני שלמה עם מה שעשיתי. פרקתי את ליבי אתמול. מאוד הקל עלי. יצאו לי מלא פצעים בפנים מהמתח שבו הייתי שרוייה. אני מקווה שהוא הבין כמה זה מפריע לי. לשמוע כל יומיים על אקסית הזו והזו.. נתתי לו קצת נושאים למחשבה ופיתחתי את השאלות שלו. שימצא את התשובות בתוכן. וכשהוא אמר שאני לא מאמינה באהבה שלו אלי אמרתי לו שזה נכון ושאלתי אותו למה לדעתו אני מרגישה כך.. בקיצור.... על כל דבר שהוא אמר ניסיתי להראות לו כמה הוא תרם לתחושות הרעות שלי. וזה עבד!!!!! אוהבת אותכם אנשים! לילה מקסים וחמים נועה.

למעלה