לוותר או לשקר?

לוותר או לשקר?

מזה זמן שאני פה..אבל מאחורי הקלעים... ורוצה להתייעץ...אני רוצה להרשם למכון כושר..אני בבית כל היום עם הילדים..לא יוצאת הרבה..ועם כן אז עם הילדים..או שחברות באות עם שלהן...וגם מפגשי הזוגיות שלנו עם ילדים...תמיד עם הילדים. בעלי עובד קשה והרבה היות והוא "המפרנס". ושוב,אני רוצה להרשם לחדר כושר ובעלי אומר שזה יקר... ואני מרגישה שאני חייבת לצאת קצת מהבית..אפילו אחרי שהילדים ישנים...קצת זמן לעצמי,לחזור לגוף שלי,להוציא אגרסיות..משהו בשבילי...והוא לא מסכים..בטענה שזה יקר...בייביסיטר לילדים ועוד 350 ש"ח לחודש... אז...לוותר או להרשם ולשקר?

האלי

New member
לא יודע . . .

מצד אחד אסור לך לוותר על עצמך (ומכון כושר זה דווקא רעיון מעולה) מצד שני, כל כך הרבה פעמים נאמר פה
בצדק
שזוגיות טובה חייב שתהייה מבוססת על אמון. מנסיוני שלי אני יכול להגיד לך ששום דבר טוב לא יצא משקר... אז אני לא יודע מה תחליטי, אבל אל תשקרי ואל תוותרי על עצמך. (אולי תמצאי דרך לשלם על זה ממקורות אחרים?) שלך, האלי.

לא לוותר, ולא לשקר...

את בהחלט יכולה למצוא זמן לעצמך, אחרי שהילדים ישנים, לחזור לגוף שלך, להוציא אגרסיות, אפילו בזול, ובידיעה של בעלך... אפשר לצאת כל ערב לחצי שעה או לשעה של הליכה מאומצת. זה מאד בריא זה זול וזה נותן המון זמן לבד עוד הצעה קטנה מהנסיון הפרטי שלי: אם אפשר להשאיר את הילדים לבד לשעה, אחרי שהם נרדמים, ואם הבעל מוכן נפשית לזה, אני מאד ממליץ לצאת ביחד להליכה זוגית. סוף סוף תמצאי את עצמך עם בעלך, בלי הילדים והמון המון זמן לדבר על כל דבר שבעולם. ככה לא מוותרים, לא משקרים ואפילו מרוויחים זוגיות חדשה

אלה_ה

New member
מצטרפת לדעת עמיתי-לא לוותר ולא לשקר

אלא למצוא פתרונות יצירתיים. לא לשקר. לא לעשות דברים מאחורי הגב. שום דבר טוב לא יצא מזה. קחי שיחה איתו ותסבירי לו עד כמה זה חשוב לך. מעבר לקטע הפיזי. כמה את צריכה את ההתאווררות הזאת. כמה אנרגיות זה ייתן לך בשביל להמשיך בשיגרה. לפני זה תחשבי על הצד שלו. אולי באמת אין אפשרות כלכלית לסכום כזה בשום אופן? אולי יש אפשרות אבל זה אומר לוותר על דברים אחרים ואז צריך לעשות סדר עדיפויות. אולי אצלו זה בתחתית אבל לך זה מאוד חשוב. תבדקו את האלטרנטיבות. כשתוקפים נושא בגישה חיובית מגלים שיש כמה דרכים למימוש. את יכולה ללכת לחדר כושר אחרי שהילדים ישנים. הוא נשאר ביביסיטר ואז חוסכים בהוצאות. אפשר אולי למצוא חוגי התעמלות שעולים פחות. מהנסיון שלי יש כאלו שעל פעמיים בשבוע לא משלמים יותר מ-150-200 ש"ח. ועוד דבר-את מספרת שהוא עובד קשה. אבל את צריכה לדבר איתו שיבין שגם את עובדת קשה. להיות בבית לבד כל היום עם הילדים זו עבודה מפרכת. לפעמים הרבה יותר קשה מעבודה במשרד. לפיכך את זכאית למנוחה והרגעות. ודבר אחרון-את כותבת שכל מפגשי הזוגיות שלכם הם עם הילדים וזה לא טוב. אתם צריכים למצוא מדי פעם זמן בערב ולצאת רק שניכם. זה יתרום המון ליחסים שלכם. ואפילו סופשבוע רומנטי זוגי..זה אפשרי..

למעלה