לוותר

לוותר

הרבה פעמים בחיים שלנו אנחנו מוותרים על דברים... כל מיני, בכל תחומי החיים. אבל - הויתור הכי קשה... (לדעתי) הוא לוותר על מישהו שאוהבים בשביל... טיסה לחול/האושר שלו/שלה וכו.. / כי .. שניכם ידידים טובים ולא מוכנים להרוס / הוא חושב שהוא לא בשבילה / היא חושבת וכו'... מה הויתורים הכי גדולים שעשיתם
פעם ויתרתם על מישהו שאתם אוהבים
נכון שזה קשה..
בימים אלה אני נאלצת (גם מחוסר ברירה וגם איפשהו מרצון) לוותר על האהבה שלי. על הגבר היחיד שאי פעם אהבתי... מכמה סיבות, חלקן לדעתי די טיפשיות... אבל ככה זה כשמכבדים / אוהבים מישהו. מכל הלב... סופ"ש נעים לכולנו

Lir האחת

New member
לוותר?

זה לא קל לוותר על משהו שמאוד רוצים. אני לא מרגישה שהיה משהו שוויתרתי עליו מבלי לנסות קודם "להילחם" עליו.. מצד שני יש פעמים שמראש וויתרתי על המלחמה הזאת, אולי כי לא רציתי את זה מאוד...

"להילחם"

פעם ויתרת על אהבה? אני לא אחת שמרימה ידייים בקלות. ואני חושבת שהבחור זה יכול להעיד. משהו כמו 4 שנים.. שאני אוהבת אותו. הוא מודע לזה... ואפשר לומר שנלחמתי... היו רגעים שקצת יותר ורגעים שהרבה פחות.. וכן גם רגעים שבכלל לא.... ויתרתי לעצמי בהרבה דברים בשבילו, למענו, ולמען אותה אהבה שלי אליו...

...

דיברתי גם על ויתורים אחרים בחיים , לא רק על אהבה , בחור וכו'.. אני כרגע חושבת גם על להיתפטר מהעבודה (שהיא עבודה קבועה ומסודרת) בשביל חו"ל.... לתקופה מסויימת..

למעלה