לוזרים

McDVD

New member
לוזרים

ההודעה הבאה קשורה לספורט הישראלי אך לא לכדורסל. אני מצטער אבל אני חייב לאמר מה אני מרגיש לגבי הישגינו באולימפיאדה. לדעתי ההופעה של הישראלים באולימפיאדה רק מראה ומוכיחה שבכל מה שקשור לספורט אנחנו לוזרים.למרות שעדיין כל הישראלים (``כל הישראים``) לא סיימו את הופעתם אני מוכרח לאמר שההופעה של הישראלים הייתה מאכזבת ביותר.ההופעה של השחיינים הייתה אפילו מבישה.חבל מאוד שאחרי התכוננות של 4 שנים ובניית ציפיות המשלחת הישראלית מראה כזאת הופעה.נכון יש את המקרה של אריק זאבי שהייתה טעות של השופט אבל שאר הספורטאים כמו ענבר והשחיינים זה היה פשוט מעצבן ומאכזב. לסיכום המשפט שמאפיין לדעתי את ההופעה של המשלחת הישראלית והספורט הישראלי בכלל הוא: ``אוי, זה היה קרוב``.ותחשבו על זה.

roi cohen

New member
אני מסכים ולא מסכים

אין ספק שיש תסכול כל פעם מה``כמעט`` ומה``אוטוטו מדליה``, אבל בוא נחשוב רגע: אנחנו בסך הכל רק מדינת ישראל. היו לנו עד כה רק 3 מדליות אולימפיות. אין לנו משטר ספורט כמו באירופה ובשאר העולם. לכן אני חושב שזה באמת מכובד להגיע לגמר אולימפי כלשהו. ראה מקרי מאטוסביץ` ואברבוך. מי חלם שנגיע לשני גמרים באתלטיקה? אני מאמין שקלגנוב יביא מדליה ואני מקווה שכך גם אברבוך וקדמי ופבריקנט. מה שיותר מאכזב אותי, הוא שרוב הספורטאים המובילים שלנו הם לא ילידי הארץ, אלא יהודים שעשו עלייה. אני גאה בהם בדיוק באותה מידה, אבל קצת מפריע לי שאברבוך לדוגמא לא יודע עברית. זה גם מצביע על ההשקעה המועטת שלנו בספורט, וחבל.

gil_e

New member
תשמע..

לשחיינים היה תירוץ מעולה! הם לא רגילים לשחות בבוקר...

צודק גיל. אגב , שמעת שגנבים

פרצו לבריכה בסידני ?? מתברר שביכמן איבדה את המפתח (-:

gil_e

New member
המפתח שנתנו לה

כדי שתנעל כשהיא מסיימת? לשופט נמאס והוא הלך הביתה..

MegaYellow

New member
לגמרי נכון

מה לעשות, ברגע שמשתמשים בתירוצים זה רק מוכיח את הנקודה של כותב ההודעה הראשונה. כפי שכבר נאמר, מדינות קטנות מאיתנו עשו הישגים טובים מאוד, ויוון לא לקחה רק כסף ב-100 מטר נשים, אלא גם זהב (כן, זהב!!) ב-200 מטר גברים, לפני כל האצנים שחומי העור (ולא, אני לא גזען). אז איך גיל אמר? הם לא רגילים לשחות בבוקר....וכנראה שהרצפה עקומה.

ברווז

New member
הספורט הישראלי

תראה, אני מסכימה איתך שעד עכשיו היה מאוד מאכזב, אבל לוזרים? לא נראה לי. בהגדרה שלי לוזרים הם אותם אנשים שמוותרים.שלא מאמינים,שלא נותנים הכל. מה לעשות יש אנשים שהם פשוט לא מספיק טובים/מוכשרים.לא כולם נולדו אם נתוני פתיחה כמו של איאן תורפ או מריון ג`ונס. אל תשכח שזו לא בדיוק מדינה עם תרבות וערכי ספורט. בארץ בכל תחום קיימת הגישה של ``יהיה בסדר`` והכל נעשה בחפיף.אני אתן לך דוגמה שדווקא כן קשורה לכדורסל: בארץ מי מאמן בבתי ספר לכדורסל? כל מיני תיכוניסטים. ומי בחו``ל? מאמנים מקצועיים. יש סיבה שרוב הזרים יותר טובים- הם למדו את יסודות הכדורסל מהתחלה. הם באים עם משמעת. 2 דברים שלצערי לא קיימים פה. אז אל תאשים כ``כ מהר את הספורטאים שלנו בלוזריות. אל תשכח גם באיזה תנאים גרועים הם חיים. הם מוותרים על המון למען הספורט.

McDVD

New member
אבל לזה אני בדיוק מתכוון.

מה שאני אומר זה הדרך שבה הם מפסידים.תחשבי על זה.המתאבק רחוק דקה מקרב הגמר.השייטות עושות את השיוט האחרון בצורה בינונות.זה מה שמעצבן הדרך שבה מפסידים. בעיה נוספת היא כמו שאמרת זה תרבות ספורט.אין פה את זה וחבל. אני לא חושב שבישגים ספורטיביים זה בשמיים מבחנתנו.יש פה כשרונות,מה עוד שיש גם את הספורטאים היהודים בגולה שמרגישים ציונים ועוזרים לארצנו. בנוסף תסתכלי על ארצות דומות לנו.הולנד איזה מיליון איש יותר וסתכלי איזה הישגים.יוון ארץ ים תיכונית מוציאה מדליסטית כסף ב-100 מטר. עם קצת השקעה וקצת רצינות אפשר להביא כבוד רב למדינת ישראל.

למעלה