לוחות זמנים

PRINCER

New member
לוח זמנים ישראלי באתונה 2004

13.08 ט ק ס ה פ ת י ח ה 14.08 פאבל גופמן במוקדמות התעמלות הקרקע. גל יקותיאל בתחרות הג'ודו עד 60 ק"ג. שייט 470 גברים: אודי גל וגידי קליגר מתחילים להתחרות. שייט 470 נשים: ורד בוסקילה וניקה קורניצקי מתחילות להתחרות. אלכס דנילוב במוקדמות ירי אקדח אויר ל10 מטרים. גמר אפשרי באותו יום. ורד בורוכובסקי במוקדמות 100 מ' פרפר. חצי גמר אפשרי באותו יום. מרינה קרבצ'נקה בסיבוב הראשון בטניס שולחן. 15.08 מיכל פיינבלט בתחרות הג'ודו עד 52 ק"ג. אודי וקס התחרות הג'ודו עד 66 ק"ג. 470 גברים: אודי גל וגידי קליגר ממשיכים. 470 נשים: ורד בוסקילה וניקה קורניצקי ממשיכות. שייט מיסטרל גברים: גל פרידמן מתחיל להתחרות. שייט מיסטרל נשים: לי קורזיץ מתחילה להתחרות. אניה גוסטמלסקי במוקדמות 100 מ' גב. חצי גמר אפשרי באותו יום. 15/16.08 אנה סמאשנובה בסיבוב הראשון של טורניר הטניס ליחידות. היום המדויק תלוי בהגרלה. 16.08 יואל רזבוזוב בטורניר הג'ודו עד 73 ק"ג. המשך תחרויות ה470 לגברים. המשך תחרויות ה470 לנשים. אניה גוסטמלסקי במוקדמות 200 מ' חופשי. חצי גמר אפשרי באותו יום. אפשרי: ורד בורוכובסקי במוקדמות 200 מעורב. חצי גמר אפשרי באותו יום. 17.08 המשך תחרויות המיסטרל לגברים. המשך תחרויות המיסטרל לנשים. ורד בורוכובסקי במוקדמות 200 פרפר. חצי גמר אפשרי באותו יום. אלכס דנילוב במוקדמות ירי אקדח ל50 מטרים. גמר אפשרי באותו יום. 18.08 איילת אוחיון בתחרות הסייף- רומח. גמר אפשרי לפאבל גופמן בקרב רב בהתעמלות הקרקע. המשך תחרויות ה470 לגברים. המשך תחרויות ה470 לנשים. אניה גוסטמלסקי במוקדמות 100 מ' חופשי. חצי גמר אפשרי באותו יום. 19.08 אריק זאבי בתחרות הג'ודו עד 100 ק"ג. המשך תחרויות המיסטרל לגברים. המשך תחרויות המיסטרל לנשים. המשך תחרויות ה470 לגברים. המשך תחרויות ה470 לנשים. אניה גוסטמלסקי במוקדמות 200 מ' גב. חצי גמר אפשרי באותו יום. 20.08 גיא סטריק בירי בשכיבה- מוקדמות. גמר אפשרי באותו יום. אניה גוסטמלסקי במוקדמות 50 מ' חופשי. חצי גמר אפשרי באותו יום. 21.08 המשך תחרויות המיסטרל לגברים. המשך תחרויות המיסטרל לנשים. סיום תחרויות ה470 לגברים. סיום תחרויות ה470 לנשים. 22.08 אירנה לנסקי בסיבובים המוקדמים של ריצת 100 מ' משוכות. גיא סטריק בירי שלושה מצבים- מוקדמות. גמר אפשרי באותו יום. נילי אברמסקי במרתון לנשים. גמר אפשרי באחד מתתי המקצועות בהתעמלות קרקע לגופמן. (לא קרב רב) 23.08 חצי גמר אפשרי של אירנה לנסקי בריצת 100 מ' משוכות. רועי ילין בקיאקים- מוקדמות 1000 מטר ליחידים. המשך תחרויות המיסטרל לגברים. המשך תחרויות המיסטרל לנשים. שחייה צורנית- מוקדמות.(תרגיל טכניקה). גלושקוב ויופה מתחרות. גמר אפשרי באחד מתתי המקצועות בהתעמלות קרקע לגופמן. (לא קרב רב) 24.08 מיכאל קלגנוב בקיאקים- מוקדמות 500 מטר ליחידים. לריסה פסחוביץ' בקיאקים- מוקדמות 500 מטר ליחידות. שחייה צורנית- מוקדמות. התרגיל החופשי. גוצ'ה ציציאשוילי בבתים המוקדמים בהאבקות עד 84 ק"ג. יורי איבסייצ'יק בבתים המוקדמים בהאבקות עד 120 ק"ג. 25.08 מוקדמות הקפיצה במוט לגברים עם אלכס אברבוך. חצי גמר אפשרי של רועי ילין בקיאקים ל1000 מטר. סיום תחרויות המיסטרל לגברים. סיום תחרויות המיסטרל לנשים. גמר אפשרי בשחייה הצורנית- תרגיל חופשי. יעקב מנשירוב בבתים המוקדמים בהאבקות עד 74 ק"ג. אפשרי: גוצ'ה (וזזי) ציציאשוילי בשלבי הנוקאוט בהאבקות. גמו גם איבסייצ''יק. 26.08 חצי גמר אפשרי של מיכאל קלגנוב בקיאקים ל500 מטר. חצי גמר אפשרי של לריסה פסחוביץ' בקיאקים ל500 מטר. קטיה פיסצקי במוקדמות התעמלות אומנותית. קרב רב. מאיה ערוסי בתחרות הטקוואנדו עד 49 ק"ג. אפשרי: יעקב מנשירוב בשלבי הנוקאוט בהאבקות. 27.08 גמר אפשרי של אלכס אברבוך בקפיצה במוט. גמר אפשרי של רועי ילין בקיאקים ליחידים 1000 מטר. קטיה פיסצקי במוקדמות התעמלות אומנותית- המשך. קרב רב. 28.08 גמר אפשרי של מיכאל קלגנוב בקיאקים ליחידים 500 מטר. גמר אפשרי של לריסה פסחוביץ' בקיאקים ליחידות 500 מטר. 29.08 בימרו וסטאין במרתון לגברים. קטיה פיסצקי בגמר אפשרי בהתעמלות האומנותית.

nitsansh

New member
לא הבנתי משהו...

למה שחיה, אתלטיקה וטניס מופלים לרעה ולא מציינים בהם את כל השלבים... אגב, אפשר כבר להוסיף ללוח את אנדי ויוני...

nitsansh

New member
אם אפשר לבקש עוד משהו...

אפשר גם לציין את השעות של התחרויות?

alonshin

New member
לו"ז ישראלים + שעות

צירפתי כאן רשימה של התחרויות של הישראלים + שעות התחרויות - האמת שלפי הרשימות של פרינסר יש איזה 2-3 שינויים , אני לא בטוח מי משנינו צודק... בכל אופן אלו הזמנים לפי מה שאני יודע , אם מישהו יודע אחרת בבקשה לתקן! הרשימה אופטימית ביותר , ורשומים כל שלבי התחרויות כולל הגמרים - אין חשש שנצטרך להשתמש ברובם כנראה...

nitsansh

New member
כדאי להיות מוכנים לכל אפשרות...

הערה: אצל אניה גוסטמלסקי ציינת רק את 100 גב... נדמה לי שהיא אמורה להשתתף בעוד כמה תחרויות, לא? ועוד דבר... נראה לי שהחלפת בין גופמן ופיסצקי... התעמלות מכשירים זה בשבוע הראשון באולימפיאדה והתעמלות אמנותית זה בסוף...

nitsansh

New member
האם יש תוכניות מפורטות??

בענפים כמו אתלטיקה ושחייה למשל, צריכה להיות תוכנית מפורטת עם שעות של כל תחרות... מישהו יודע איפה ניתן למצוא את זה?

alonshin

New member
קבל... (לו"ז אתלטיקה ושחייה)

כן נראה לי שגוסטמלסקי משתתפת בעוד משחים , אני פשוט לא יודע איזה... ונדמה לי שגם סטריק משתתף במשהו נוסף. ואולי גם החלפתי בין גופמן לפיסצקי... אבל כל השאר או לפחות הרוב די מדוייק. בכל אופן הנה הלו"ז לכל תחרויות האתלטיקה והשחייה שביקשת, תהנו...

אני מבקש לו"ז של ...

ג'ודו היאבקות התעמלות אומנותית התעמלות מכשירים טניס טניס שולחן טקוואנדו סיף קייאקים קליעה שחיה אומנותית שייט זה יעשור לי מאוד , תודה .

alonshin

New member
אוקיי, ועכשיו השחייה...

מסתבר שאפשר להעלות רק קובץ אחד בכל פעם. בכל אופן הנה זמני התחרויות בבריכה , אם יש עוד בקשות אני כאן...

nitsansh

New member
תודה... אבל זה לא מה שהתכוונתי...

רציתי לדעת אם יש תוכנית מפורטת עם השעות הספציפיות של כל אירוע... למשל באיזה שעה בין 19.30 ו-23.15 יהיה סיבוב 2 של 100 מ' משוכות...

PRINCER

New member
באתר הרשמי של האולימפיאדה,

צריך להיכנס ללוח זמנים(schedule), ללחוץ על הענף עליו אתה מבקש מידע ואז למצוא את תת הענף(במקרה זה: 100 משוכות)

nitsansh

New member
יש!!

במקרה של אירנה לנסקי, סיבוב 1 ב-19.35, סיבוב 2 ב-22.40... ובאותו יום ב-23.10 יהיה גמר 100 מ' גברים!!!

PRINCER

New member
שמח שאהבתם. ניצן אני אשתדל להוסיף

שעות בהקדם הקרוב ולשאלתך הראשונה(לגבי ההפליה לרעה)- הענפים האלה מופלים קצת לרעה בגלל חשש לעין הרע....

למעלה