האם קיימים כיום לוחות ללא צ'יפ מסך ? או שכולם כן, רוצה או לא ...
HelpSupport Active member 10/10/21 #2 הציפ הגראפי שהיה פעם מובנה בלוח-האם הועבר למעבדים הן של אינטל והן של AMD ולכן תמצא לוחות עם יציאות גראפיות וצד שני ללא יציאות גראפיות מעבדים עם ציפ גראפי מובנה ומעבדים ללא הציפ.
הציפ הגראפי שהיה פעם מובנה בלוח-האם הועבר למעבדים הן של אינטל והן של AMD ולכן תמצא לוחות עם יציאות גראפיות וצד שני ללא יציאות גראפיות מעבדים עם ציפ גראפי מובנה ומעבדים ללא הציפ.
יואב שניר Member 10/10/21 #3 אני ענתיקה חבל"ז. פעם היה כרטיס מסך. וזהו. אחר כך בלוח ... ועכשיו אני רואה במעבד. השלב הבא במשקפיים.
רוב הזמן נח Well-known member 10/10/21 #4 נכתב ע"י יואב שניר: אני ענתיקה חבל"ז. פעם היה כרטיס מסך. וזהו. אחר כך בלוח ... ועכשיו אני רואה במעבד. השלב הבא במשקפיים. לחץ כדי להרחיב... הכרטיס מסך של המעבד לא משהו. לא מחליף כרטיס מסך טוב. וגורם למחשב להיות איטי יותר, כי עכשיו המעבד גם מתעסק בהפעלת וידאו.
נכתב ע"י יואב שניר: אני ענתיקה חבל"ז. פעם היה כרטיס מסך. וזהו. אחר כך בלוח ... ועכשיו אני רואה במעבד. השלב הבא במשקפיים. לחץ כדי להרחיב... הכרטיס מסך של המעבד לא משהו. לא מחליף כרטיס מסך טוב. וגורם למחשב להיות איטי יותר, כי עכשיו המעבד גם מתעסק בהפעלת וידאו.