לוחזון

לוחזון

בגדול אני יודעת מהם הייעדים שלי. אבל האם ייתכן שהלוח החזון שלי מבלבל את היקום? לדג': אני רוצה גבר משכיל,עצמאי וכו'..ואם אני בקשר עם גבר שאני באמת אוהבת אבל הוא לא שום דבר ממה שכתוב בלוח החזון.האם זה תוקע אותי? אני לא מצליחה לעשות מדיטצייה..יש כלים חיצוניים שיסייעו לי???חוץ מנרות ומוזיקת רוגע?ואשמח לעוד המלצות של ספרים בסגנון הסוד..תודה!!!!!

SummerSpirit

New member
לגבי ספרים

כוחו של הרגע הזה ואדמה חדשה - שניהם של אקהרט טולה ומאד מאד מומלצים! לגבי לוח החזון - את צריכה לעזור ליקום לעזור לך. אם את בקשר עם בחור שאת לא רוצה מבחינת תכונות ואת מחפשת משהו אחר, את צריכה להיות פנויה ליקום כדי שהוא יביא אליך דברים אחרים. מה גם שאת נמצאת במערכת יחסים שאת לא מתלהבת ממנה וזה מה שאת משדרת וכידוע, מה שאת משדרת זה מה שחוזר אליך.

ע ו פ ר ה

New member
אם את נמצאת בקשר

עם מישהו שאת אוהבת, אני מציעה לך לבדוק מהם הדברים שאת אוהבת בו ולתת להם את האנרגיה. את לוחזון (אוהבת את השם הזה) תמקדי בדברים אחרים. כשכתבתי לך תגובה נזכרתי בעצמי כשהייתי צעירה יותר. היה לי חבר שמאוד אהבתי וכששאלו אותי אמרתי: יש לי חבר ומאוד כיף לי איתו, אבל אני יודעת שזה זמני. לאיש הזה אני נשואה כבר 34 שנים ויש לנו 5 ילדים.
מאחלת לך הרבה אהבה. באהבה עופרה

מה שבטוח, אותי הצלחת לבלבל ../images/Emo13.gif

אם יש לך בן-זוג שאת אוהבת, אז למה את בכלל צריכה את היעד של "למצוא בן-זוג" בלוח החזון? ולא סתם, אלא בן-זוג שלא דומה בכלום לבן-אדם שאת כרגע בקשר איתו? עזבי את היקום. האם לך, באופן אישי, זה מסתדר? ואם כן, איך?

לגביי

שאלתך.החזון לגביי הגבר נכתב אחרי פרידה מהבחור הנוכחי!!!!אני אוהבת אותו אבל אנחנו לא מתאימים.ולמה אנחנו ביחד היום.. כי טוב לי איתו ברגע זה.יש לי מטרות שהצבתי לעצמי,ונכון קל לי להאמין שעוד שנייה זה ייתגשם.אני נאחזת בזה שזה פשוט עניין של זמן,והסוד נתן לי מוטיבציה,והחשיבה שלי השתנתה,,יש דברים שביום יום לא מסתדרים לי כי זה לא הולך לפי הלוח החזון..וזה מזכיר לי שהייתי לפני כחודש בטיפול רפלקסולוגי,והמטפלת שהייתה מדהימה ד"א..אמרה כמה אני מדיהמה ופלספנית במובן החיובי..אך אמרה גם שאני צריכה להיות פרקטית ומעשית..אולי זו הבעיה.

אני לא מבין כלום... ../images/Emo4.gif

החזון נכתב אחרי הפרידה ממי? ומי את עכשיו? בילבלת אותי לחלוטין.

נעשה סדר בבאלגן

בזמן פרידה ממושכת מהחבר הנוכחי, נתקלתי בסוד.ועשיתי לי רשימת חזון..וכרגע חזרנו.פשוט וקל.

GMjoy

New member
רגע רגע...מז"א??../images/Emo4.gif

את מאוהבת בבחור מסויים, שכבר קיים בחייך, ונמצאת עם חזון ביד לרשומים אחרים שאת רוצה? יואווו זה חתיכת מצב, אני אגיד לך
כתבת את החזון לפני שהיית עם הבחור הנוכחי או אחרי..? ותשאלי קודם את עצמך שאלה: למה אני מאוהבת בבחור הנוכחי? ותעני. לא יודע, זה ממש לא מסתדר לי מה שרשמת...

למעלה