לוחם האש

Amir P

New member
לוחם האש

אתה עובד מחר? כי אם כן הייתי רוצה להביא את המתנדב החדש לראיון וגם אני רוצה להתאמן על פריסות...

יום רביעי

יום רביעי אני עובד. תגיע עם הבחור החדש בסביבות השעה 14:00 אני אראיין אותו ונחליט אם הוא מתאים. שיקח בחשבון שהוא צריך להגיע כל יום רביעי לשלוש שעות לקורס הצופים ובנוסף להשלים את החסר בעזרתכם החברה משבצ ובעזרתי ההשלמה תהיה בתחנה בנוסף ליום רביעי הוא יצטרך להגיע ביום נוסף שנחליט עליו.

דבר נוסף

בקשר לאתר אינטרנט שאתם מעונינים לסייע בבניתו, תזכרו לדבר עם בועז ביום רביעי. לא לשכוח סימטת צביה גן דרום 16:50 סוף סוף אין גשם

Ribak

New member
"סוף סוף אין גשם"

אל תפתח פה לשטן ..

Ribak

New member
ראובן וכולם - שאלה כללית :

האם כבאי בימינו חייב בתעודת בגרות מלאה כדי לעבוד בשירותי הכבאות ?

fireman

New member
זה שונה מאיגוד לאיגוד

חלק מהאיגודים דרוש 12 שנות לימוד וחלק דורש תעודת בגרות

בגרות מלאה

כן ריבק הקרטריונים שנקבעו על ידי נציבות כבאות והצלה מחייבים - 12 שנות לימוד ובגרות מלאה בגבעתיים היום כבאי שרוצה להשתלב נדרש לעמוד בקריטריונים. חשוב לי לציין שהסכויים גדלים במידה ומעומד למשרה גדל בתחנה, זאת אומרת עשה קורס צופים והמשיך להתנדב בכל תקופת הלימודים הצבא (כמה שיכל) ולאחר מכן.

Amir P

New member
אוקיי כמה דברים...

בעקרון אני אוכל להביא אותו רק בשבוע הבא כי בדיוק ביום רביעי הזה יש לו פעילות סיכום של המחוייבות האישית שלו... אין בעיה אנחנו נעזור לו להשלים את החומר.. ולגבי האתר אין בעיה וספר לנו בבקשה כמה פרטים על אתמול אני ראיתי אותך בכבאית יוצא לאירוע ועוד מלא כבאיות באיזור.. היה עמוס אתמול אהה?

למעלה