לוחמים יקרים - שאלה

קרן אור8

New member
לוחמים יקרים - שאלה

שלום , הפורום שלכם קפץ לעיני אתמול השם "דרך הלוחמים" הקסים אותי. מכיוון שאני לוחמת אור, רציתי לשאול האם זו הכוונה , ללוחמי אור ואם לא אז למה ? כמו כן סיפורי הלוחמים שלכם שאת חלקם קראתי ממש יפים ומרגשים... מאחלת לכולכם שנה טובה קרן אור

היי, קרן אור!!

וברוכה הבאה לפורום "דרך הלוחמים"...
רפרפתי על הספר של פאולו קואלו "דרכו של לוחם האור", בהיותי בחנות ספרים, אך עדיין לא רכשתי אותו. אני קורא מהר מאוד (!), כך שאני מניח שקראתי לפחות רבע מהספר ואני מבין מהו לוחם אור. אם - ואני מדגיש אם ב"לוחם אור" הכוונה למונח שתבע פאולו קואלו, אז: לוחם אור הינו בהחלט לוחם, במובן אליו אנחנו מתכוונים כאן בפורום "דרך הלוחמים", אבל: כל לוחם-אור הוא לוחם - לא כל לוחם הוא לוחם-אור. כלומר, יש לוחמים אשר בוחרים במערכת מעט שונה של התנהגויות / תפישות, מזו אשר פרושה בספר של פאולו קואלו. אותם לוחמים אינם בדיוק לוחמי-אור, למרות שהם לוחמים. הם עדיין יכולים לכנות עצמם בשם "לוחמי אור" (כי לפאולו קואלו לא שמורה בלעדיות על המונח הזה - נעשה בו שימוש בצורות שונות, גם לפני ספרו), אך הם אינם לוחמי אור בדיוק באופן המתואר באותו ספר. לוחם-אור העוקב אחר משנתו של פאולו קואלו, לעומת זאת, הינו בהכרח לוחם, מאחר ולוחם הינו אדם המתפתח באמת. זו פחות או יותר ההגדרה ל"לוחם". מתוך הספרים שציינת, קראתי בעיקר את "מסרים מהפליאדות" (2 ספרים שלהם) והם בהחלט חושפים במידה מסויימת את "דרך הלוחמים", מאחר והם נוגעים במהות של השם עצמו: הלחימה שלנו בישות שפלשה אל נשמתנו והפכה אותנו ליצורים מפוחדים, אנוכיים וחלושים. כאשר הלחימה הזאת מסתיימת, מתחיל המסע האמיתי. בנוסף לכך, תודה על כל המחמאות - ואני מקווה שמעכשיו אפשר להגיד "אנחנו" ולא "אתם"! שנה טובה גם לך - באהבה, בן

קרן אור8

New member
תודה תודה תודה

לא קראתי כלל את הספר "דרכו של לוחם אור " של פאולו קואלו , המונח נלקח מהספרים שציינתי , בכל אופן תודה על תשובתך , נראה כי המקורות שונים אך הדרך דומה , אשמח ללמוד מכם ולשתף אותכם בידע שלי אם תרצו , רק לאחרונה עברתי מתאוריה (קריאת ספרים ) לחוויה אישית , אף על פי שהחוויות הן חיי , אני מודעת יותר ... תודה תודה תודה שנה טובה באהבה קרן אור

bertcat

New member
לוחמת אור?

מה זה לוחמת אור? אני לפני שבועיים היתה פה תשובה מצויינת למה זה לוחם, אני אמצא אותה ואכתוב לך... בי בנתיים....

קרן אור8

New member
bertcat שלום

לאחר שקראתי את מכתב הפתיחה לפורום ועיינתי עוד בהודעות ישנות וכן קיבלתי תשובה מבן , חושבת שהבנתי פחות או יותר , ... אף פעם לא קראתי לעצמי קודם לוחמת אור , אני פשוט קרן אור , משתדלת להיות כזו בכל רגע בחיי , אם כי מודה שלא תציד מצליחה ... בכל אופן הרעיון הכללי הוא להביא אור לכל מקום שאני מגיעה אליו , לכל אדם , למעשה זה בעצם להיות אדם רוחני שמודע ליישותו המלאה וחי חיים רוחניים , חיים מתוך מודעות , רצון לצמיחה רוחנית וכל אותם תכנים רבים , רצון לעזור , לשפר את עצמי כאדם , להיות אחד עם הנשמה שלי , ובקיצור : ללכת בדרך האור !!! מאוד בתמציתיות החומר המתוקשר השפיע רבות על חיי , נתן תשובות להרבה שאלות ממליצה בחום לקרוא כמו כן מחוברת חזק לבריאה , לאלוהות , לאלוהים מודעת למדריך הרוחני שלי ומקווה לתקשר איתו יותר בעתיד כי כבר ראיתי אותו דרך העין השלישית ואף שמעתי את קולו דרך השמיעה הרוחית , דרכי עוד ארוכה בתחום התקשור , אך כמובן לכולנו יש יכולות אלה ... שנה טובה קרן אור

bertcat

New member
קרן אור יקרה

אני לא בטוח שאני מבין את המושג "רוחניות", חיים רוחניים, צמיחה רוחנית וכאלה. אני חושב שהדברים יותר פשוטים ומוחשיים מאשר המילה הזו, רוחניות, שאומרת לכל אחד דבר אחר. המסע הזה, אל האור, הוא מסע פנימי, של הסרת המחסומים הפנימיים שבנינו לנו ובנתה לנו הסביבה, המלחמה בפחדים, בהדחקות, בשקרים העצמיים, בבינוניות, בהרס העצמי........ כל מי שנלחם במלחמה הזו, שמודע שיש מלחמה, שמוכן להלחם, הוא לוחם. לפעמים אני מנוצח ולפעמים מנצח אבל כל זמן שאני מכיר בעובדה שקיימת מלחמה אני לא מפסיד במלחמה, אלא רק בקרב. לגבי המדריך הרוחני שלך, לפי מערכת האמונות שלי מדריך זה הוא שליח החלימה, יצור לא אורגני אשר יכול לעזור לי רבות, יכול לספק לי ידע רב, אבל, גם בעל אינטרס. תנסי לבדוק את זה, ובשום אופן על תפסיקי לתקשר איתו, זה דבר נפלא ומדהים שאת שמעת אותו. אינני רוצה לפגוע בהתרגשות שלך, פשוט, דרכו של לוחם היא להטיל ספק, לבדוק, לא לקבל דברים גם אם נכתבו בספר מדהים, נאמרו על ידי חכם או על ידי קול פנימי זך וטהור. ושאלה, מה זה תקשור?

קרן אור8

New member
כתבתי תשובה בדף הקודם ../images/Emo29.gif

לילה טוב וחלומות פז ודרך אגב , מה הפרוש של השם שלך ?

למעלה