לוחמים...

orslimy

New member
לוחמים...

אני עפתי מחר לארה"ב.... ופישר אתה רוצה מכות?! מה פתאום לעזוב ככה? היית האתנחתא הקומית של הפורום! אז אני הלכתי ל3 שבועות ארוכים אני אהיה בניו יורק וכמובן ב Gleason's פול ציוד איגרוף אני חוזר משם כי אבא ואמא יהיו במצב רוח נדיב אחרי שהצלחתי כל כך בהסטוריה.... אז פישר, אני יודע שאני אחסר באימונים אבל במני יוכל להכניס לך מכות בשמי....

MikeTyson

New member
גם אני עוזב לחודשיים הקרובים...

בתחילת יולי עד אמצע אוגוסט יש לי קורס כל הבוקר ולפעמים גם צהריים בלשון. יום שני הלכתי להירשןם... אני מתתתת...
מה גם שיש לי עבודה בצהריים 3 שעות, והשבוע אני חוזר לאימונים סוף סוף. כל זה ועוד לא הזכרתי; אילת ביולי וגם אוגוסט. קורס שופטים מטעם בית הספר בסוף אוגוסט !!!!! ושוב - לימודים-עבודה-אימון. לימודים-עבודה-אימון. אולי יהיה לי קצת זמן להשאיר איזה הודעה אחת בחופש. איזה עצבים.

הגם אתה ברוטוס???../images/Emo4.gif

כמה מקבלים בכלל הנוער נוער נוער היום לשעת עבודה? יניב

MikeTyson

New member
שכר מינימום זה 14.5 אם אני לא טועה

אבל הישראלים הקומבינטורים (ביניהם אני) לא מסתפקים בבולשיט הזה.

ממממממממ......3 ניחושים....

1. בניין 2. בחנות 3. במשרד כל שהוא- עבודה משרדית.... אני אישית בגיל 16 עבדתי בדואר, בתקופת הקייץ כל הדוורים יוצאים לחופש, ואז מביאים את הנוער, היה לי קו חלוקה שקמתי ב 06:00 בבוקר ועבדתי עד 12:00 - והרווחתי מעולה במושגים של אז... כי זה היה דרך לשכת העבודה... יניב

פיצה??? פיצה??????????../images/Emo153.gif

פיצה זה אומר שליחויות פיצה, או הכנת פיצה?? יניב

MikeTyson

New member
חחחחח הכל.

חוץ משליח הכל, מנקה, מכין, מסדר, עונה לטלפונים חחחחחח במילה אחת; שכונה!

סבבה.. מה שבטוח הוא ש.........

אין ספק מעניין יהיה לך שם..... אני הייתי מגיע לטעום ממטעמי הפיצה שתכין, אבל אני פוחד לקבל הרעלת קיבה..
יניב

החיים קשים,איתי,

זו הסיבה שאני "פוחד" להגיע לגיל שלך............................... שלך בפורום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
אורי אני מכין את הרגליים שלי

נפשית, רוחנית, פסיכולוגית (אותו דבר :) ופיזית ללואוקיקים שלך !!

לא הגעת לאימון אתמול ../images/Emo3.gif

חחחחחחח עוד תתגעגע למכות של פישר עד שאפך התרגל למכות שלי עכשיו תאלץ לסבול נפיחויות ואדמומיות מכפפות של כושים אמתיים במכון Gleason's אני מקווה שרק מכות תקבל מהם..., תזהר שלא להרים את הסבון במקלחת... תהנה בארה"ב ותביא לנו תמונות מהמפורסמים שנתקלת בהם שם.... להת' ותשמור על עצמך יניב

למעלה