לוחמי mma שהם צמחונים/טבעונים?

maaw2

New member
לוחמי mma שהם צמחונים/טבעונים?

האם אתם מכירים לוחמי mma שנמנעים מאכילת בשר או לגמרי אוכל מן עולם החי?
זה פוגע ביכולות הפיזיות לדעתכם?

למיטב ידיעתי ג'ון פיץ' הוא טבעוני

לא נראה לי שזה משפיע עליו לרעה. הוא נחשב כאחד הלוחמים עם הכושר היותר טוב במחלקה.

נראה לי שגם מק דאנציג צמחוני אבל אני לא בטוח לגבי זה.

fatut7

New member
דנזיג ושילדס טבעוניים לחלוטין

פיטש צמחוני שאוכל בשר פעם אחת בשבוע , ויש עוד הרבה שמצטרפים עכשיו לטרנד הזה. לא פוגע ולא נעליים , יש גם בודי בילדירים טבעוניים, קרל לואיס טבעוני, מרטינה נברטילובה לקחה ווימבלדון זוגות בגיל 50 והיא טבעונית. יש עוד אינסוף דוגמאות. גוגל יעזור.

udi102

New member
פיץ נראה על הפנים

בקרב האחרון וגם בזה מול פן הוא נראה חלש ,אז תרשה לי לתקן אותך שזה כן פוגע בו .
דבר שני מה זה הטמטום הזה של להיות טבעוני מאיפה זה נובע ?

BT24

New member
פיץ' הפסיד בפחות מחצי דקה בקרב האחרון, זה לא

מראה על כלום. נגד פן הוא הופתע בהתחלה ובסיבוב האחרון הוא חזר לעצמו ושלט.

בכל אופן, לא נראה לי שזה פגע בו. אני מאמין שגם דנציג ידע עליות ומורדות בקריירה שלאחר TUF, והוא היה טבעוני עוד כשהתוכנית צולמה (וכידוע, הוא גם ניצח בעונה שלו). אני לא חושב שאם הוא היה אוכל בשר הוא היה יותר מצליח.

פיץ' לוחם שאני בטוח שמקבל סיוע מלפחות תזונאי אחד ולא נראה לי שהיה עושה צעד כמו שעשה בלי לוודא שזה לא יזיק לו לקריירה.

udi102

New member
לא מסכים ...

פיץ גם בחצי דקה נראה די חלש וגם מול פן הוא נראה חלש ,זה שהוא ניצח את הסיבוב השני והאחרון זה מראה עד כמה עלוב נהיה פן מאז הקרב השני מול GSP

YardenBu

New member
נראה לי שהכינו קליפ במיוחד בשבילך

אלה לא לוחמים וקצת שוויצרים, אבל נסלח להם

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hZv0milS6hE#!
תעביר ל-00:40

Guetaz

New member
לא פוגע אבל פחות פרקטי

כל מה שאתה יכול לקבל מן החי אתה יכול לקבל גם מהצומח אבל המזון העשיר בחלבון מן הצומח פחות זמין מהמזון העשיר בחלבון מן החי
לדוגמא זה פשוט מאוד לקבל 25 גרם חלבון בצורת קופסת גבינה לבנה או קופסת טונה אבל חלבון מהצומח כדוגמת שעועית, עדשים, אפונה וכאלה מצריכים השרייה ובישול יחסית ארוך
וזה פוגע בפופולריות שלהם בקרב אתלטים למרות שלרוב הדעות החלבון מן הצומח עדיף על החלבון מן החי במיוחד שהוא משולב עם פחמימה הוא הופך להיות חלבון איכותי מאוד.

mbenyaacov

New member
לא נכון. החלבון הכי טוב זה של ביצה.

ואגב, גם שימפנזים משלימים את התפריט שלהם עם בשר. מדי פעם הם צדים קיפופים וטורפים אותם. מסתבר שיש חיות שנזקקות לקצת חלבון רציני..

מה קשורה התגובה שלך למה שהוא כתב?

רוב החלבונים מהצומח, הם חלבונים חסרים,
הכוונה שלא מספקים את כל החומצות אמינו הנחוצות לנו,
ולכן על מנת שחלבון מן הצומח יהפוך לאיכותי,
יש לשלבו עם חלבונים אחרים מן הצומח, ובכך לעשות השלמות.

cat food

New member
כתבת "רוב"

יש חלבון מהצומח שהוא חלבון מלא ?
עד כמה שאני יודע אין. וכאן נכנס העניין של דגנים+קטניות.

למעלה