פיטש צמחוני שאוכל בשר פעם אחת בשבוע , ויש עוד הרבה שמצטרפים עכשיו לטרנד הזה. לא פוגע ולא נעליים , יש גם בודי בילדירים טבעוניים, קרל לואיס טבעוני, מרטינה נברטילובה לקחה ווימבלדון זוגות בגיל 50 והיא טבעונית. יש עוד אינסוף דוגמאות. גוגל יעזור.
מראה על כלום. נגד פן הוא הופתע בהתחלה ובסיבוב האחרון הוא חזר לעצמו ושלט.
בכל אופן, לא נראה לי שזה פגע בו. אני מאמין שגם דנציג ידע עליות ומורדות בקריירה שלאחר TUF, והוא היה טבעוני עוד כשהתוכנית צולמה (וכידוע, הוא גם ניצח בעונה שלו). אני לא חושב שאם הוא היה אוכל בשר הוא היה יותר מצליח.
פיץ' לוחם שאני בטוח שמקבל סיוע מלפחות תזונאי אחד ולא נראה לי שהיה עושה צעד כמו שעשה בלי לוודא שזה לא יזיק לו לקריירה.
כל מה שאתה יכול לקבל מן החי אתה יכול לקבל גם מהצומח אבל המזון העשיר בחלבון מן הצומח פחות זמין מהמזון העשיר בחלבון מן החי
לדוגמא זה פשוט מאוד לקבל 25 גרם חלבון בצורת קופסת גבינה לבנה או קופסת טונה אבל חלבון מהצומח כדוגמת שעועית, עדשים, אפונה וכאלה מצריכים השרייה ובישול יחסית ארוך
וזה פוגע בפופולריות שלהם בקרב אתלטים למרות שלרוב הדעות החלבון מן הצומח עדיף על החלבון מן החי במיוחד שהוא משולב עם פחמימה הוא הופך להיות חלבון איכותי מאוד.
רוב החלבונים מהצומח, הם חלבונים חסרים,
הכוונה שלא מספקים את כל החומצות אמינו הנחוצות לנו,
ולכן על מנת שחלבון מן הצומח יהפוך לאיכותי,
יש לשלבו עם חלבונים אחרים מן הצומח, ובכך לעשות השלמות.