לוחמת נ"מ

dafanf

New member
לוחמת נ"מ

יש לי שאלה חשובה... הודיעו לי שהתקבלתי להיות לוחמת נ"מ ותאריך הגיוס שלי הוא במרץ. קיבלתי גם הודעה שבגלל שאני עוד לא בת 18 אני צריכה לבוא עם ההורים ללשכה כדי שהם יחתמו לי על אישור להתגייס לקרבי. אז זה נתן לי הזדמנות לחשוב על זה שוב פעם ואני לא יודעת אם כדאי לי ללכת לתפקיד הזה או לא (בכל זאת 30 חודש). אני אודה לכם מאוד אם תייעצו לי קצת בנוש (רצוי מאוד מנסיון אישי). תודה. דפנה.

מעין .א.

New member
היי דפנה!

קוראים לי מעין ואני מלש"בית בדיוק כמוך, אבל בקשר לתפקיד: לי אישית יש מוטיבציה מאוד גבוהה ואני רוצה להיות לוחמת בצבא, אומנם אני הולכת להיות לוחמת אב"כ - הנדסה קרבית ולא לוחמת נ"מ אך יש לי חברות שמתגייסות ביום חמישי לנ"מ. אני אישית מאוד ממליצה על תפקיד קרבי כי זה אתגר וגם מכשל, אולם זה חייב להיות מושרש בך! זה צריך להיות משהו שאת מאוד רוצה וכך גם תוכלי להצליח בו! אם זה לא בראש שלך לעשות תפקיד לוחם אז אל תלכי על זה, יש לך המון זמן עד לגיוס ואת יכולה לבקש עוד מיונים לתפקיד אחר, בכל אופן אני ממליצה על התפקידי לוחמה! בכל אופן אשמח להיות איתך בקשר! בקשר לחתימה גם אני חתמתי כבר על 2.5 שירות עם ההורים כי גם לי אין 18 מעין.

רק קרבי

New member
תשובה לדפנה

דפנה גם אני מתגייס ביום חמישי לנ"מ ואני מוכרח לציין מנסיון של אח שלי שהשתחרר משם לפני חודש שמדובר באחד המערכים הכי טובים והכי מתוחכמים בצה"ל מה שמבטיח לך שנים מרתקות. תתגיסיי לשם ותיווכחי

למעלה