``לוחמת רפואית מוטסת`` ....

טל עדתו

New member
``לוחמת רפואית מוטסת`` ....

לכל הבנות!!! ביררתי בקשר לתפקיד ``לוחמת רפואית מוטסת`` ביחידת החילוץ של חיל האוויר - 669 וזה מה שנודע לי: פתחו לתקופה קצרה את 669 לבנות בעקבות ביקוש רב. לאחר תקופה מסוימת הגיעו למסקנה שהבנות לא מתאימות לתפקיד כלוחמות מחלצות ביחידה זו בגלל מכלול רב של סיבות (בינהין מסת השרירים של הבנות ועינייין ההריון שלא מאפשר לבנות להיות במשך תקופה מסוימת במילואים). החליטו שיפתחו תפקיד מאוד מסוים ביחידה זו לבנות שזה תפקיד: ``לוחמת רפואית מוטסת`` אלה בנות שיוצאות לקורס פרמידיקיות ועושות טירונות 03, ואחר כך יוצאות להכשרה ביחידת 669 ומהוות חלק מהצוות ממש כאשר הן משמשות כפרמדיקיות מוטסות - הן לא מחלצות אנשים. לכל הבנות ששואלות למה הן לא קיבלו את זה במנילא בסבב מנילאות הקודם - שהיה בנובמבר התשובה פשוטה ביותר - תפקיד זה נפתח לבנות בצורה רשמית רק בחודש דצמבר 2000 ולכן הוא גם לא מופיע ב -``מידעון קורסים ותפקידים למתגייסות``. טל. דרך אגב - הקד``צ הוא שנה ו - 9 חודשים ואחר כך יש עוד שירות של שנתיים בקבע, מה שאומר שתקחו בחשבון שזה קורס ארוך מאוד עד שמגיעים לתפקיד תכל`ס וזה גם לחתום קבע.

smdr

New member
אז ויתרת על התפקיד?

כי את יודעת שאם את באמת רוצה ואם באמת כל כך מורעלת כמו שאת נשמעת, את יכולה לנדנד להם בלישכה, לשלוח המלצות ולעשות הכל כדי לקבל זימונים למבחנים. גם לדחות את הגיוס. אבל לי יש הרגשה מסויימת שאורך השירות קצת מרתיע אותך, לא?

crazy tal

New member
טל מה המצב

יש לי מה לספר לך על חובלים ועל עוד כמה דברים שאת מתעניינת בהם קוראים לי טל ואני חושב שאת זוכרת אותי קיצר תכתבי לי לאימייל ונדבר ביי

למעלה