לוחמת רפואית מוטסת!!???????

MICHAL669

New member
לוחמת רפואית מוטסת!!???????

שלום לכולם! קוראים לי מיכל במנילה שקיבלתי באשכול לוחמה ומקצואות התנדבותיים היה כלול התפקיד לוחמת רפואית מוטסת! תפקיד זה אינו מופיעה בחוברת שצורפה למנילה אז: א.ההיתי רוצה עוד פרטים חוץ מזה שהתפקיד הוא ב669 ב.שלחתי ללישכת גיוס פקס שבו אני מבקשת זימון למיונים לתפקיד 1.מתי אני הקבל תשובה(הפקס נשלח לפני כחודש)? 2.האם מכתב אחד מספיק או שצריך לנדנד יותר? תודה!! נ.ב1 הפרופיל שלי הוא 97 והקב``א 56 נ.ב2 המייל שלי לא עובד אז בבקשה לא לשלוח לשם תשובה/תגובה

תול

New member
האמת המרה

לאחר בירור קצר אצל הנוגעים בדבר גיליתי שפעם בשלוש שנים לוקחים 5 בנות בלבד שיעשו כאילו הן עובדות קשה אבל בעצם לא נותנים להן יותר מידי אחראיות כמו לבנים (=יושבות במזגן)

anatol*

New member
בכלל לבנים..(?)

669, נידמה לי שזה בכלל יחידה שלא פתוחה לבנות בגלל הכושר הפיזי שבנות פשוט לא מסוגלות להגיע אליו (חבל...:))

avniam

New member
האמת המרה - תגובה

נכון שאבטלה סמויה קיימת (גם אצל בנים). נכון גם שלא כולם עובדים כל הזמן, מן הבוקר עד הלילה (וזה תקף גם בעולם האזרחי). יחד עם זאת, הברור הקצר שעשית היה קצר מדי, וה``נוגעים בדבר`` מהווים כנראה מדגם של בן אדם ורבע. האמת היא שרוב הבנות מקבלות בצבא תפקידים שיש בהם עניין ואחריות.

תול

New member
הנוגעים בדבר...

הנוגעים בדבר היה דמות בעלת סמכות בנוגע לכח אדם ביחידה, ולא דיברתי כאן על תפקידים כלל צה``לים אלא על תפקיד מאוד מסוים שנקרא לוחמת רפואית מוטסת

למעלה