לוח אירועים ואלבום מילים

מיץ פזי

New member
לוח אירועים ואלבום מילים

שימו לב, הלוח אירועים עומד להתחדש, בינתיים הכנסתי את הדברים שאני יודעת עליהם, מקווה שבקרוב הוא יתמלא בעוד הופעות :) אז קדימה, להתעדכן..
שימו לב 2, באלבומי הפורום נפתח אלבום חדש בשם "מילים לשירים של רונה קינן", יש שם קבצים עם מילים לשירים של רונה, כאלה שלא נמצאים באלבום, אז כנסו והסתכלו אולי תגלו משהו שלא ידעתם :) לילה טוב!

bזוהר

New member
תודה רבה

קראתי את המילים של "כל כך מהר" ואני תמיד חשבתי שזה: "למה את נותנת לי ללכת הלילה את נותנת לי ללכת" חח מוזר אפשר להוסיף גם את אותו פזמון

bזוהר

New member
חחחחחחחחחח אומייגאד!!

חפרתי עכשיו קצת בפורום ופתאום מצאתי את ההודעה הזאת: "היי! שמי זוהר אני בת 14 מרמת גן. אני מאוד אוהבת את רונה ומעבירה ימים בהאזנה לשירים המדהימים שלה. מהדיסק,שירים שלא נכנסו לתקליט, קאברים וכו'. הייתי בשתי הופעות שלה ב18/3 וב13/4 בתמונע וממש נהניתי.אני מתכננת לבוא לעוד המון הופעות!! שמחה להצטרף:) " יוו איזה קטנה ומסכנה, לא ידעתי למה אני נכנסת חחח....'מתכננת לבוא לעוד המון הופעות',נראה לי שלא ידעתי כמה נכון זה הולך להיות..או שכן ידעתי.. וואי היום אני בת 17, כבר 3 שנים ומשהו.. אבל זה מרגיש הרבה יותר! האמת שאת רונה התחלתי לאהוב הרבה לפני, לדעתי מינואר של 05 בערך.. חח לפני שהגעתי לכאן הייתי בהייד פארק,ואז לבוא לכאן היה כמו איזה חוויה מתקנת או משהו,למרות שלא היה פה משהו-משהו בכלל פעם. עכשיו יותר טוב

misheani

New member
יואו זוהר...

ואני זוכרת אותך מגיל 14, איזה גדולה את עכשיו!!! (איזה זקנה אני נשמעת...)

מיץ פזי

New member
חחחח איזה מצחיק!

יוו זוהר, אבל זה כזה את! "אני מתכננת לבוא לעוד המון הופעות!!" איזה חמודה..

noa08128

New member
ואיי

ימיי הייד פארק- איזה ישן... היה טוב... לפחות פעם. מזל טוב ל"מיץ פזי " על הניהול :)

לגבי ההופעה במרתף 10...

חלק מהפרסומים יצאו לפני שסגרנו סופית את האירוח של יעל דקלבאום במופע. אז הנה עוד הזדמנות לידע אתכם... כמו כן, יש מצב שתהיה הגרלה. אם לא אזכור לפרסם פה, הציצו באתר שלנו ביום-יומיים הקרובים. סופ"ש נעים. מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

יש שמה שירים שאני לא מכירה../images/Emo12.gif

והם כ"כ עצובים
בכ"מ, מ שהולך להופעות הללו.. תהנו!

eran141

New member
מי שהולך להופעות

אממ קצת לא קשור וטיפשי ... חחחח אבל: תפרסמו כזה ביקורת ומידע מה שהיה ותפרטו על הדברים הטיפשיים והבדיחות של רונה .. זה ממש מעניין חחח

bזוהר

New member
מה הבעיה בכלבים?!

חוצמזה ראיתי כלבה שקוראים לה רונה אז שיתפתי מה הבעיה מה את משחקת אותה ?!

למעלה