לוח אירועים אשמח לקבל קישור ללוח אירועים בו ניתן לראות אירועי רכיבה על אופניים (טיולי אופניים)
B boazw New member 4/11/03 #1 לוח אירועים אשמח לקבל קישור ללוח אירועים בו ניתן לראות אירועי רכיבה על אופניים (טיולי אופניים)
B boazw New member 4/11/03 #4 תודה על הניסיון לא הלך. אני מתכוון ללוח אירועים בו כל אחד יכול להוסיף אירועים. ראיתי כזה בעבר אך אני לא מצליח להגיע אליו שוב. אני חושב שזה היה באתר הרים הקודם
תודה על הניסיון לא הלך. אני מתכוון ללוח אירועים בו כל אחד יכול להוסיף אירועים. ראיתי כזה בעבר אך אני לא מצליח להגיע אליו שוב. אני חושב שזה היה באתר הרים הקודם
B boazw New member 5/11/03 #8 אבל איך לעזאזל נכנסים לשם? איך אני מגיע ליומן אירועים מתוך www.harim.co.il?
R RockhopperJudy New member 5/11/03 #9 תנסה קצת לפני העזאזל, ../images/Emo31.gif למטה, יש לך גלגלת במסך מצד ימין. תשתמש בה עד שתגיע.
E Eyal Hershtik New member 5/11/03 #11 מיקום הלוח ... במרכז הדף , תחת קיצורי הדרך לטמפרטורה ,זריחת הירח וכו' ישנו סקר , קצת מתחתיו ישנם אירועים שם יש ללחוץ על "לרשימה המלאה " ואז אתה מגיע ללוח. בכדי להוסיף אירועים יש להרשם להרים ואז לעדכן את הלוח לפי הלחצנים למעלה. אייל
מיקום הלוח ... במרכז הדף , תחת קיצורי הדרך לטמפרטורה ,זריחת הירח וכו' ישנו סקר , קצת מתחתיו ישנם אירועים שם יש ללחוץ על "לרשימה המלאה " ואז אתה מגיע ללוח. בכדי להוסיף אירועים יש להרשם להרים ואז לעדכן את הלוח לפי הלחצנים למעלה. אייל