לוח אם תחליפי

dudi4321

Active member
לוח אם תחליפי

מחשב שכולל לוח אם Asus H110M-A D3 לא תקין. הספק נדלק ונכבה מהלחצן, אור שיש מתח וגם אור בלוח של מע' השמע מהבהב. אין ציפצוף ואין תגובה במסך. ניסיתי VGA וDVI יש גם HDMI. הוא תומך DDR3.
אני רוצה לקנות לוח אם עם צ'יפ סט H110 אינטל, אבל כולם לרכישה הם טיפה שונים וכולם DDR4.
האם מע' ההפעלה 10 המקורית תעבוד עם לוח אם חדש הכי דומה שאפשר? האם לדבוק בAsus או אפשר גם ג'יגהבייט עם ה-H110?

arseny92

Well-known member
מנהל
לא משנה החומרה, אך תצטרך לבצע אקטיבציה מחדש ולהתקין את

הדריברים הנכונים ולהסיר דריברים של המחשב הקודם למניעת אי תאימויות, אפשר גם ב-safe mode.

dudi4321

Active member
איך עושים אקטיבציה?

עדכון.
הלוח המקורי עובד. כשהכנסתי את ההרדיסק למחשב ישן הוםיע סמל חלונות 10 הכחול וניתקתי חשמל. אחר כך ניסיתי שוב, וכתב מנסה לתקן, שוב ניתקתי מתח.
כשחיברתי ללוח האורגינל, הוא בלופ של נסיונות תיקון וניסיתי הרבה אופציות כוללSafe Mode והסרת העדכונים.
האם לחבר לרשת האינטרנט וכך תעשה אקטיבציה?

dudi4321

Active member
עדכון

הלוח שמיש אבל חלונות לא עולה אלא יש נסיון "לתקן את מע' ההפעלה" וניסיתי כל האופציות, Safe Mode ביטול עדכונים
בשלב מסויים הגיע להקליד ססמת היוזר שעבר הלאה אבל נתקע בהמשך.
לצערי כשהלוח היה תקול, הכנסתי את ההרד דיסק למחשב ישן והופיע סמל כחול של חלונות 10. סגרתי מתח למחשב. עיינתי בקבצים אחר כך והרצתי עליו אנטי וירוס ואולי מחקתימשהו שלא קשור.
אז איך מתקנים?
מאיפה משיגים DVD או DOK שיוצרים במחשב עם חלונות 10. אין לי כזה.
או TOOL חיצוני לסדר את הBOOT?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא הבנתי הרבה אבל

&nbsp
כלי הורדה יש לדיק און קיי הכי פשוט
&nbsp
https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10
&nbsp
איתו אפשר לעשות התקנה אבל לא להתקין מחדש אלא תקן מחשב זה..
&nbsp
מעבר לכך ייתכן והדיסק עצמו תקול לכן המסך הכחול והתקיעות..והתירון העצמי לא תמיד יעבוד...אם אין מידע חשוב על הדיסק..אישית הייתי קונה חדש מתקין עליו מערכת הפעלה מחדש ופותר את הסיפור. שחזור מידע מדיסק תקול יקר מאוד אגב..בעיקר אם יש לו גם תקלת חומרה או חומרה גם זה מקשה להגיע לתוכן...יש חברות שעוסקות בזה.

dudi4321

Active member
אין מסך כחול.

החומרה כבר בסדר. מצאתי את הזיכרון שלא תקוע עד הסוף.
אני כן רוצה שישאר בו כל התוכן. רק לשחזר את מערכת ההפעלה. תמיד מגיע לשלב Diagnostic ואחר כך Repair ומגיע לאופציות של ניסוי תיקון. ניסית את כל האופציות ולא מצליח.
ניסיתי להתקין מDVD שהורדתי ממיקרוסופט, התקנת תיקון אבל זה נכשל כי אומר שכבר קיימת.
&nbsp

dudi4321

Active member
אין "התחל" "Start"

ולהתקין ממה שהורדתי ממיקרוסופט מה-DVD ניסיתי, לא מצליח. מהסיבות שפורטו למעלה.

למעלה