לוח גו...

dananamit

New member
מה

מה בדייוק ניסתה לעשות זה ניראה במבט ראשוני לוח ששבש אבל שמסתכלים אז רואים שזה בעצם משהו אחר לדעתי צריך לעבוד עוד של הקוביות. הלוח יפה מאוד וראליסטי

FishSticks

New member
איזה שרוט, זה לא שש-בש...

זה אמור להיות לוח של גו, שזה משחק לוח יפני, שיחקתי את זה בעבר לא פעם, אבל אין לי כח להסביר את החוקים כאן בפורום, פשוט תאמין לי שזה לא שש-בש.. בקשר לעבודה עצמה, הלוח יצא יפה וראליסטי, ה"חיילים" עצמם קצת יותר מדי שחורים ולבנים, אני יודע שזה נשמע אידיוטי, אבל כדאי אולי שתלך על גוון כהה של אפור במקום שחור וגוון בהיר של אפור במקום לבן (פשוט שום דבר במציאות לא שחור ולא לבן, זה רק אשליה שנוצרת מעודף או חוסר תאורה)...

Noamz2

New member
רעיון טוב,תודה

לא חשבתי על זה, אני בלנ"ד אנסה לשנות את הצבע כמו שהצעת.גם אני לא מרוצה כ"כ מהאבנים. ד"א,יש לי גם בעיה עם ההשתקפות בלוח - אני רוצה שהוא ישקף את האנבים אבל הבעיה שהוא משקף גם את הסביבה - אם הייתי שם רקע של שמיים היה נוצר צבע כחול כזה על הלוח. אולי יש לך רעיון איך לפתור את זה? בתודה

dananamit

New member
מה

אתה מנסה לחקות אותי רשמתי שזה ניראה במבט ראשוני לא אמרתי שזה ששבש בכל מיקרה יכולתה לשמור לעצמך את ההערה

Noamz2

New member
מה שניסיתי לעשות זה

"לוח גו" כמו שכתבתי בכותרת :) (תראה פה) האבנים באמת לא יצאו לי כ"כ כמו שרציתי הלבנות צריכות להיות פחות נוצצות\בוהקות השחורות נראות לי דווקא יחסית בסדר. הלוח צריך לשקף פחות. עכ"פ, אני סיימתי עם זה... לא נראה לי שאני אמשיך לשפר את זה. תודה רבה על התגובה!

למעלה