לוח ההופעות שופך חמתו

fugitive

New member
לוח ההופעות שופך חמתו ../images/Emo46.gif

איכשהו, צפייה שלי בתוכנית טלוויזיה אתמול, הותירה את חותמה על לוח ההופעות העמוס של שבוע זה. כשיהיו התקפי זעם, אתם מוזמנים להתעלם. ~שישי~ * יאללה, בואו ננדוד תל-אביבה, שם יתקיים היום ומחר פסטיבל 5 שנים לפיתקית, ואני מציין את זה כאן כי אנחנו (ואני בעיקר) אוהבים ומוקירים את פועלו של הלייבל מרחוב פראנצויז בת"א, שם גם יתקיים הפסטיבל. אז יושק אוסף פיתקית 4, ויופיעו היום מ-16 בערך: אבישי אפרת, סיוון שדמון, מאמיז אנד דה פפיז, דיסקואלסטי, אנטיביוטיקה, ממלושן, פג אדיר, דיוויד בלאו, אסף שריג, אלי לס, פיטס וזק"א. וואו. המשך יבוא מחר. * עוד עניין שקורה הלילה בת"א ואני מצטער מאד להפסיד: יוצר הטכנו האיטלקי "דאסטי קיד", מגיע שוב לתת סט בברזילי. אני פשוט אפנה אתכם לקטע האדיר הזה מהאלבום שהוא הוציא בשנה שעברה בשביל שתבינו מה אתם מפסידים (אני מניח). * בחזרה לירושלים: מסיבת תמיכה/התרמה למאבק בשייח ג'ראח בקצה עם LM קרב, בלקדן, המנדט, האמסטר, ון דר-ווה (דאב אל-וואד), די ג'יי סטיז (בריטניה), גוביבוש עם אם סי קספר, שקדי (נו-קואוסט) ויסמבה + קסמבה. * בורגור וטומבה, נטען שהם שניים ממפיקי הדאבסטפ הבולטים בישראל ואולי בעולם בכלל, מגיעים למסיבה בבאסס. * באוגנדה, ערב של "ביצ'ינג ביטס" עם DJ Suave. * מסיבת שישי בחצות של התקליט תארח הפעם את אמיתי רפאלי ב"קלאב קלאסקיס", קלאסיקות אלקטרוניות. ~שבת~ * פסטיבל פיתקית בת"א נמשך מ-14 בערך. יופיעו: רייסקינדר, דני הדר, מורחת לאקום, מורה מחליפה, רם אוריון, רועי צ'יקי ארד, האייפרונס, נגה שלו, סיילסמן, ערופי שפתיים וגם הלהקה הסודית שאסור לחשוף את שמה כדי שלא יבואו יותר מדי אנשים. כפי שאמרה כתבת "תרבות השוליים" של המגזין "דיבור חדיש" (התייחסות בהמשך) – הם לא באמת רוצים שתבואו. * דאבל פיצ'ר באוגנדה: מורפלקסיס (עם הלהקה) וטייני פינגרס. * כפי שפורסם כאן כבר בשבוע שעבר, דאבל פיצ'ר גם בבאסס – איטליז וגם שני האחרון באוקטובר. * צלילי העוד יופיעו בבית אבי חי. * כתוב שבקצה יש הופעה כפולה, של פאנק'ס, והלהקה השנייה שתופיע היא "מחשבות שווא", להקת רוק ממודיעין (אם כי אני באופן אישי לא מאמין עדיין שמשהו טוב יכול לצאת ממודיעין), ובסוף יהיה גם תקלוט של מארקי Fאנק. * עברי לידר אנפלאגד, בתיאטרון ירושלים. * הגרובטרון יופיעו בצוללת הצהובה. ~ראשון~ * ההם יופיעו בתקליט, לפני ואחרי יהיה תקלוט של שרונאק. ~שני~ * הופעות בכנען: אמברקס, "מחכים לרמי" וסיפולוקוס. * שירה קרנר, זמרת שמושפעת מג'אז ורוק ונטען שחלק משיריה כבר כבשו את המאזינים (...) תופיע בבית אבי חי. * THC סלקטור ו-ואדיק M בתקלוט בסירה עם רגאיי, דאב, סקא ועוד. * עוד ערב של להקות צעירות בצוללת הצהובה. ~שלישי~ * אביתר בנאי יופיע במעבדה. * דאבל פיצ'ר באוגנדה עם "מכולת", ו – raw men empire (להקתו של נדב לזר). * אילן בר-לביא יופיע בינקיז. כתוב גם שזו "הופעת פרידה", אבל לא ברור לי מי נפרד ממי. מקווה שהכל בסדר. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: האורות. ~רביעי~ * יוסי בבליקי ופונץ' יופיעו בצוללת הצהובה. * רועי בר-טור במופע הפולק-רוק המחאתי שלו, בתקליט. * באוגנדה, ג'יי, במופע "לאב סונגס". * הדרה לוין-ארדי תופיע באברם. * אובלינס ומופע הקאברים שלהם לפינק פלויד כנראה מצליחים מאד, המופע הזה יתקיים בתיאטרון ירושלים. נו. * מתן קליין במופע "ברזיל אוהבת חליל" (קביעה דוגמטית אך מעניינת) בבית הקונפדרציה. * בקצה, יפית ראובני ואילן חנניה במופע אקוסטי. * ליין ג'ה-רוזלם קולינג בבאסס, מצדיע ליום הולדת 65 לבוב מארלי. ~חמישי~ * דניאל זמיר ועומר אביטל מארחים את מאיר בנאי בצוללת הצהובה. * גבע אלון יופיע במעבדה. אני חייב איזה מילה (או 100 מילים): אתמול במקרה צפיתי בסו קולד "תוכנית התרבות היומית" של ערוץ 8 "דיבור חדיש". נדמה לי שאם רצו לפתוח שם סניף מצולם של מקומון תל-אביבי, היה עדיף פשוט לקרוא לילד בשמו. התוכנית הזו היא כאב ראש אחד גדול, בעיקר תודות לזוג המנחים העלובים שלא ברור מה בחייהם הכשיר אותם להגיש מגזין תרבות יומי. היה גם אייטם מביש במיוחד על פסטיבל פיתקית (רגע השיא היה כשהכתבת שהכינה את האייטם לענייני "תרבות שוליים", לא ידעה לזהות את הקליפ ששודר לפני האייטם שלה כשנשאלה. אני אעזור לכם – זה היה פג אדיר). אבל רגע השיא היה ללא ספק האירוח של גבע אלון בסוף התוכנית, בו הוא נשאל האם הוא חולם להיות אסף אבידן (שאלה אינטליגנטית שנובעת מהיותו של אבידן נקודת ההתייחסות היחידה לכל ישראלי ששר באנגלית), וכשהוא סיפר שההופעה הקרובה שלו היא במעבדה בירושלים, המנחה שאלה אם זה מקום של "אינדי, של שוליים". גבע אלון ענה שממש לא, ושמדובר בלב המיינסטרים, ושההופעות שלו מפוצצות. תגובת המנחה הייתה: "טוב, זה ירושלים, זה הכל שוליים שם". * הג'רוזלם בלו קטס, יופיעו בבלייז. * באברם, "כריכה רכה" במופע רוק אקוסטי. * מסיבת ה(פ)כרות קרוק מאדאם בבאסס – נואשתי מלהבין, אז קבלו בפורמט קופי-פייסט: קרוק מדאם הוא ליין חדש המתכנן להפתיע -אפילו את עצמו- כל הזמן ב:מסיבות מתחדשות, חללים מקוריים, תפאורות מוזרות, מוזיקה איכותית ובעיקר חפלה בלתי נלאית שנגמרת אך ורק בארוחת בוקר איכותית עדיף (איך לא) קרוק מדאם... הנה המנות המוזיקליות שיוגשו לכם: לפתיחה צלילים נעימים, josef cd drive. לחימום האוס תל אביבי לוהט tzach naim. לקינוח טכנו מרתק וסקסי mossa base. * קיריל (אשכרה מת) בתקלוט באוגנדה. * ערב של רמיקסים ודיסקו-פופ בקצה, עם "ג'וזף סי די דרייב טו פאסט" ו – "מינסק נו מון". זהו. איזו הקלה. ההולכים לפסטיבל פיתקית - שיהיה כיף; הנבחנים במבחנים - שיהיה בהצלחה; ולשאר עם ישראל - ננצח את הסורים וגם נפיל שם את השלטון. אז שבת שלווה ללא דאגות.

על הגויים?

* החשמונאים (או שמא המכבים) יצאו ממודיעין * "חלק משיריה כבר כבשו את המאזינים" זה משהו שכתוב על הסינגלים שמגיעים הישר אל המגירה התחתונה רדיו הר הצופים. * למה ציפית מתכנית שמפרסמת את עצמה באמצעות קדימון שמבוסס על פופ אייטיז? * מסיבת ה(פ)כרות קרוק מאדאם זה משהו של התלתליסטים, אז אני מניחה שצפויה מוזיקת טכנו ואווירת סליז (במובן החיובי). מעבר לזה אני לא יודעת הרבה. * אם ככה אתה נשמע כשאתה זועם, אז בזה הרגע הפסקתי לפחד ממך.

fugitive

New member
לא ידעתי שאת מפחדת ממני...

יש לי עוד הרבה זעם לפרוק על התוכנית הזו, אבל בחרתי רק במה שהיה רלוונטי לכאן. בכל מקרה, לא התכוונתי להפחיד אף אחד.

davecom

New member
זה באמת נשמע מזעזע

אני תמיד מתעצבן מדברים כאלה. נשמע שבוע מעניין. לא שיש סיכוי שאני אלך למשהו. אבל היה מאיר עיניים.

למעלה