לוח הודעות ו

tookmy

New member
שוקחתן ושוקחקח

יום ד´ הקרוב, 3/7/02 בין 21:00 ל 22:00 דוגמא לשוקחתן: קחי אופניים משומשות במצב חדש ותני רולרבליידס במידה 39 במצב טוב או קח טיפול שיאצו ותן שיעור מחשב דוגמא לשוקחקח: תיפטרו אותי כבר ממכסחת הדשא ששוכבת במחסן כבר שנה ללא שימוש עוד דוגמא למסירה כלב בוגר ומחונך שנמצא עזוב כולכם מוזמנים ומוזמנות.

מפחדים מהגלובליזציה??? ../images/Emo178.gif

בתקופה בה הגלובליזציה משתלטת על כל חלקה טובה, כלכלות קורסות והחברה משנה את פניה, עולה טענה כי ההצלה תבוא דוקא מהעם - מהקהילות. האזרחים לא צריכים לחכות שהשלטון ישנה את הדברים - יש להם את הכוח לעשות את זה בעצמם. ד"ר מירה פרוינד תענה היום החל משעה 18:00 לשאלות הגולשים בנושא הקהילות כמענה לגלובליזציה בפורום " האזרח מול השלטון" כולם מוזמנים!

tookmy

New member
המודעה המשופרת

3/7/02 בין 21:00 ל 22:00 בפורום קהילות סחר חליפין דוגמא לשוקחתן: קחי אופניים משומשות במצב חדש ותני רולרבליידס במידה 39 במצב טוב, איזור חיפה או קח טיפול שיאצו ותן שיעור מחשב, באזור נתניה דוגמא לשוקחקח: תיפטרו אותי כבר ממכסחת הדשא ששוכבת במחסן כבר שנה ללא שימוש, גליל תחתון עוד דוגמא למסירה כלב בוגר ומחונך שנמצא עזוב, אזור באר שבע וכו´... כיד הדמיון כולכם מוזמנים ומוזמנות. לא מיועד לפרסומת מסחרית

shanty.G

New member
כלב=רולרבליידס?(ואולי טל´ סלולרי..)

הרהור: אישחד רצה מאוד להיפטר מרולרבליידס ישנים, וגם מאוד רצה כלב. את הכלב למעשה ישיג ללא "תמורה" של ממש (רולרים בלתי רצויים מלכתחילה), ולכן כאילו לקחוֹ בחינם. השאלה היא אם סחר חליפין שכזה (ממנו חששתי עם פתיחת פורום קס"ח לא יזיק יותר מאשר יועיל לאותם בע"ח המחפשים בית. אני אומרת זאת על סמך נסיון של כלבים שנמסרו ללא תמורה וננטשו לאחר מכן. למשל- באימוצים בגינת שינקין. עמותת חבר עשתה פעם ניסוי ולקחה טלפונים מאנשים שאימצו שם כלבים/חתולים במקום. שבוע לאחר מכן-התקשרו לכל המאמצים. אצל אף אחד מהמאמצים לא נשאר בעה"ח. האם לא עדיף היה למצוא "סידור אחר"? האם יודעים באי השוק כי יהיו בו בע"ח לאימוץ?

tookmy

New member
אני לא מציעה בעלי חיים לאימוץ

מה שכן הצעתי הוא רעיונות לדברים שניתן לכתוב בערב השוק. אני מודעת לבעיתיות של בעלי חיים , מצד שני, יש לי בקהילה הקרובה מישהי שמחזיקה אצלה כעשרים כלבים נטושים בחצר, כשיש אנשים קבועים שלוקחים ממנה "בינתיים" עד האימוץ, או עד שלא יוכלו, וכל עזרה כזו עוזרת. במקרה הספציפי אני מדברת עליו היא גובה תשלום עבור עיקור אם הכלב עבר כזה. כן, אני מזמינה אנשים שמצאו חיה להציע אותה בשוק כדי לא לשמוע משפט כמו ששמעתי לפני שבועיים ממישהי: "את רוצה את אחד החתולים, כי אם לא אנחנו הולכים לזרוק אותם באיזה קיבוץ".

Flames

New member
דחוף!!!!!!! ../images/Emo26.gif

כלב זקוק לעזרתכם- יש לו בעיה בעור (שקל מאוד לטפל בה), אי אפשר להכניסו לפנסיון או מכלאה, ואני לא יכולה להכניס אותו הביתה מסיבות שאינן תלויות בי (והלואי והיו תלויות בי). הכלב ננטש על ידי בעליו, ואיננו יכול להסתדר ברחוב- הוא מסתובב מת מרעב, כולו עור ועצמות. הכלב זקוק לבית זמני לזמן קצר- רק עד שבעיית העור שלו תחלים, או לפחות למס´ ימים, כדי שאוכל למצוא לו פתרון . אנא צרו קשר בדחיפות ב: 053-583374 בכל שעה. תודה, קרן חזרה לפורום שלח לחברים דואר לשולח גירסת וורד גירסה להדפסה

Flames

New member
שאנטי, ../images/Emo176.gif

סליחה.. רק עכשיו ראיתי ששרשרת את ההודעה שלי למטה...

shanty.G

New member
עכשיו בג´יי לנו- ../images/Emo31.gif

תנין באולפן, התעללות לשמה- הגיע מסומם, וכל ההתעסקות איתו- רחמים.

rabbi17

New member
צער בעלי חיים

יצא ספר חדש עב-כרס (700 עמודים) בנושא צער בעלי-חיים לפי ההלכה היהודית. ניתן להשיג בחנויות ספרים בבני ברק.

Michalz70

New member
גורת לברדור מעורבת מחפשת בית אוהב

אשמח אם תוכלו להפיץ את ההודעה הזו לכמה שיותר אנשים ותעזרו לי למצוא בית טוב לזואי. תודה! את זואי מצאתי בהרצליה נטושה. טיפלתי, חיבקתי וחיסנתי ועכשיו היא רוצה בית של קבע עם משפחה חמה. היא בת כ-4 חודשים, מחוסנת וחכמה. כבר כמעט לגמרי מחונכת לעשות פיפי-קקה בחוץ. אוהבת ילדים וגם כלבים אחרים. שחורה ונאווה עם כף רגל אחת לבנה (תמונות באתר של זואי). לאמץ את זואי התקשרו למיכל 9553878-09 או 497795-054

למעלה