לוח הודעות חדיש ומנצנץ

טל קר

New member
הי ברק, אני אפנה במסר אישי

למי שמטפל בזה בתפוז, אבל אני מאמינה שזה יוכל להיות מטופל רק אחרי החג. בכל אופן, אם תרצה, אתה יכול לשלוח לי קובץ וורד עם התגובה שלך ל [email protected] (המייל פשוט לא מקבל עברית) או לשלוח לי את התגובה שלך ל29206648 (אי סי קיו) ואני אציב אותה, עד שזה יסתדר. טל

openhouse

New member
ראש השנה בבית הפתוח בירושלים

הנה מה שיהיה לנו השבוע בבית הפתוח בירושלים, גם ראש השנה, כולם/ן מוזמנים/ות: עוד לא נרשמתם? סדר ראש השנה בבית הפתוח שישי, 26 בספטמבר, 18:00 עורכים את השנה החדשה בבית הפתוח, באווירה חדשה, משפחתית וייחודית, שעוד לא הייתה כדוגמתה! פולחן פלורליסטי וסעודה חגיגית. לפרטים צרו קשר עם רכזת הפעילויות לרגל ראש השנה יהיה הבית הפתוח סגור ביום ראשון, 28 בספטמבר. חג שמייח. קבוצת הנוער והצעירים יצאו לפגרה ויחזרו לפעילות אחרי החגים. קבוצת הצעירים עם עומר ויעל תשוב במוצ"ש, 25.10 בשעה 20:30. קבוצת הנוער עם המדריכים החדשים תשוב בשלישי, 28.10 בשעה 19:30 קבוצות השבוע בבית הפתוח ראשון, 20:30, קבוצת הגברים 24+, לוהט וטרי, היישר מארה"ב, הקרנת הסדרה Queer Eye For the Straight Guy אנגלית ללא תרגום מפגש אחרון לפני הפגרה!!! רביעי, 20:30, קבוצת הנשים, פורנו פמיניסטי , יש דבר כזה!? שישי, 16:00, כדורגל, גן סאקר (נפגשים ליד הקונוסים הכתומים), לפרטים: מנשה – 567181-058

../images/Emo41.gif דנה אינטרנשיונל -אתם בוחרים!

כנסו עכשיו לפורום דנה אינטרנשיונל, ודרגו את עשרת הגדולים שלכם, ותוכלו להשתתף במבצע נושא פרסים במסגרת בחירת השיר היפה ביותר של דנה אינטרנשיונל בכל הזמנים, כנסו לפורום ודרגו את עשרת הלהיטים שלכם, שלחו לי למסר הפרטי וחכו לשלב הגמר בו אנו נבחר מתוך עשרת הגדולים את שלושת הגדולים. נא לציין שם ומלא ופאלפון על מנת שתוכלו להיכנס להגרה ולזכות בסינגלים נדירים חתומים! אז קדימה לפורום דנה אינטרנשיונל לבחור מהם העשיריה שלכם!!!

פותחים שנה חדשה עם נורה גרינברג!

לקראת השנה החדשה, רצינו לאחל שנה טובה. שתהיה שנת שוויון, שנת שלום, שנת אחווה, שנת רווחה ושנת
. תנועת "הצבעים שלנו" מתכבדת להזמינכם לקבל איתנו את השנה החדשה בהרמת כוסית וכיבוד מתוק בפעולות השבועיות:
בסניף חיפה (הנרקיסים 4) ביום שלישי - פעולת "לוקחים יוזמה!".
בסניף תל אביב (פינסקר 25) ביום רביעי - פעולה מיוחדת בנושא "טרנסקסואליות", באירוחה של הגב' נורה גרינברג, חברת ועד האגודה ופעילה מובילה בנושא. הפעולות יתחילו ב18:30, נא לא לאחר
לפרטים: 055881772.

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

הלו"ז היומי ../images/Emo59.gif של ../images/Emo43.gif

"המופע המרכזי" שלנו הערב יתקיים בשעה 19:00 בפורום רוק ישראלי: להקת רוקפור, שהגיעה לביקור מולדת לאחר הצלחה היסטרית באמריקה, תענה לשאלות הגולשים בתפוז Live בהנחיית ערן פרבשטיין.
אמיר גוטפרוינד, מחבר רב המכר "שואה שלנו" וזוכה פרס ספיר לספרות יתארח בפורום ספרים בשעה 19:30 ויענה לשאלותיכם. רצוי לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פורום גאווה מסכם שנת פעילות האגודה עם דובר האגודה – יגאל רענן, שגם אחראי בין היתר על ליין המסיבות ההורס- Pop Ring ו- Big Boys. הערב ב-20:00, בהנחיית מנהל פורום גאווה.
העניינים מתחממים בפורום הרצליה לקראת הבחירות לראשות העיר. היום ב-16:00 ד"ר אריה חן, מועמד נוסף לראשות העיר, עונה על שאלותיכם ומנסה לפתור את בעיות התושבים בעיר. שווה להכנס.
תחרות הסיפורים של פורום תרמילאים בעיצומה. מחלקים פרסים לסיפור הטוב ביותר שקרה לכם בדרכים... אז קדימה, שלפו את הסיפורים מהזכרון והנציחו אותם למסך...
עדיין לא הצבעתם לקופסא??? לא יכול להיות! בואו להצביע ולהשפיע למצעד הכי מדורג בישראל!!! והשבוע זוכים בסינגל המדהים של ריצ'ארד אקס וקליס... שיר שלא יצא לכם מהראש...

uri 0

New member
france report

Ok, I've met in France some people of an org called CARITIG, a T org centered here in Paris. report is attached. In the mentime I miss you all, can't really dress here because I live in a kind of student dorms, and there's always someone downstairs. But i did something else, the fastest transition precedure in the world, enter my pcard So Shana Tova you all

נצל"ש- FraskOnALeash יא שרמוט

זועקים אלייך, צועקים אלייך, מתחננים לשובך בג"צ... אנחנו לתומנו חושבים שנעלמת ואז פתאום מגלים שאתה משוטט בפורומים אחרים ומזניח אותנו? חוצפן
שוב אלינו מיד! אפילו מצאתי בשבילך כמה תמונות ישבן-ברט-אנדרסון.

עודד א

New member
../images/Emo124.gifאירוח יגאל רענן-היום!../images/Emo124.gif

הוא דובר האגודה וכאמור, מי שעומד מאחורי המסיבות POP RING ו- BIG BOYSבמועדון התיאטרון. אתם מוזמנים לשרשר כאן שאלות בנוגע לפעילות האגודה בשנה האחרונה ועל התוכניות לשנה הבאה. מעבר לזה, כל מה שעולה על רוחכם בנושאי האגודה והמסיבות. אז קדימה-לשרשר...

חופרתת

New member
../images/Emo168.gifג'ם סשן לנשים בפאב ה"שלושים"

הליין הכי ייחודי בעיר! שימו לב! בכל יום ראשון מהשעה 21:00 בערב ואחרי העבודה, יש איפה לשבת , לשתות משהו, לפגוש מישהי.. מוסיקה טובה , אווריה מגנינה ואינטימית על נרות, ברמניות ומארחות יפות ומגניבות...
לכל המוסיקאיות ביננו:
*במה פתוחה לג`ם סאשן, כשרונות צעירות עולות לבמה מתופפות, מנגנות ושרות... הייתי ונהנתי... פאב ה"שלושים" רחוב אבן גבירול 18, ת"א (ליד "קפה משוגעת"), 03-6956718

Sweet Nataly

New member
שותפה לדירה

היי בנות אני יודעת שזה לא המקום אבל מה שאני מחפשת אפשר למצוא רק כאן.. אני מחפשת שותפה לדירה באיזור חיפה ,טרנסית או בחור נשי או בחורה רגילה ,אני גבר,בינתיים ואני חושב על שינוי מין בעתיד הקרוב ומחפש שותפה אז אם יש כאן מישהי שמחפשת נא ליצור קשר ל [email protected]

לדעתי זה מאוד המקום

והמקום הכי טוב לפרסם בו מודעה כזאת. ואם אני אקבל תשובה שלילית מהמעונות, אני מחפש שותפה/ף פתוח ולא לוחץ בת"א.

Sweet Nataly

New member
תודה על העידוד

אבל אני חיפאית :) אלא אם אני מתקבלת למכללה בת"א ושלא לדבר על למצוא עבודה באיזור.

כן, אני יודע, חבל שלא פרסמת שנה קוד

ם, כשאני חיפשתי שותף/פה נחמד/ה בחיפה. הוספתי את זה רק כדי להפוך את זה למעין שרשור - מחפשים שותפים.

yoana

New member
פעולת נקם טרנסג'נדרית במשרד הפנים

אם מישהי או מישהו רוצה להצטרף, היום (שני) בערב יש פגישה של "כביסה שחורה" לתכנון פעולה במשרד הפנים, בענין סעיף המין בתעודת הזהות. זה היום, שמונה בערב, בגדה השמאלית, אחד העם 70 בתל אביב, וכולן מוזמנים.

לו"ז-תפוז יום רביעי 1.10 ../images/Emo76.gif

בעוד שעה קלה מגיעה הגרפולוגית חנה קורן לפורום "להיות הורים" ותנתח את כתבי היד שלכם או ציורי הילדים. יהיה מעניין!
היום ב-18:00 יתארח בפורום לוד-רמלה גבי אסרף, המועמד לראשות עיריית לוד, שיענה לשאלות הגולשים והתושבים. רצוי להכין שאלות מראש. יהיה מאתגר!
המופע המרכזי שלנו יחל הערב בשעה 19:00: "תפוז Live” בהנחיית רועי יחזקאל וערן פרבשטיין מארח את ירדנה ארזי שמגיעה לאחל לאוהדיה שנה טובה, ולספר על המופע החדש והאיחוד של שוקולד מנטה מסטיק. יהיה מהמם!!!
עדיין לא הצבעתם לקופסא??? לא יכול להיות! בואו להצביע ולהשפיע למצעד הכי מדורג בישראל!!! האם דיידו תשאר שבוע נוסף במקום הראשון? והשבוע זוכים בסינגל ריקי מרטין...

uri 0

New member
בפגישה של CARITIG

היתה טרנסית אנגליה שהסבירה שבאנגליה של שנות השמונים היה יותר קל להתחיל דברים כאלה בגל בוי ג'ורג', דיויד בואי ושות'. מיד חשבתי עליך ועל חבריך.

למעלה