לוח הודעות

adipo

New member
ממשיכה לשרשר

צ´יוואווה מעורבת נמצאה בערב יום כיפור אחרי שנדרסה ע"י מכונית...היא עכשיו נמצאת אחרי טיפול רפואי, בהתאוששות ובמצב רוח טוב! כלב קטן,אוזניים גדולות, סימני צמיג דקורטיביים בצד אחד, מאוד שקט וידידותי וזקוק נואשות לבית חם ואוהבבבב! תהיו נחמדים ותאמצו אותו: 051-648602 יום טוב וחג שמייח עדי טומבלליקה

bonbonyetta

New member
כנס ארצי צמחונים טבעונים שלישי 24/9

כנס ארצי – תנועת הצמחונים והטבעונים בישראל ביום שלישי 24.9.02 בשעה 10:00 יתחיל הכנס, לציון 50 שנה לייסוד תנועת הצמחונים. הכנס יתקיים בבית התנועה באלנבי 138 קומה 5. דמי השתתפות 25 ש"ח. יו"ר התנועה דוד נחום יפתח את הכנס בהרצאה על מוסר וצמחונות. בשעה 10:45 ירצה ד"ר דוד שדה על ריפוי טבעי למחלת הסרטן. ב11:30- ירצה יצחק בן-אורי על כושר גופני בגיל מבוגר. ב12:00- ירצה גדעון מישניבסקי על עודף בורון בגוף האדם. ב12:15- תרגילי התעמלות בישיבה בהנחיית שוש נבון. הפסקה מ12:30- עד 13:15 ב13:15- ירצו אנשי אנונימוס על חיי בעלי החיים במשקים לפני השחיטה ב13:45- תרצה שלומית נצח על תיקון הראייה לפי שיטת בייטס ב14:30- ירצה יריב גלבוע על נזקים בריאותיים ממזונות מן החי.

adipo

New member
אופס...ועוד משהו

זה היה אמור לבוא במקום אחר, סליחה... והודעה נוספת- מביאה לכם את התוכן המקורי: אהלן , קודם כל שנה טובה - ושיהיה גם קצת אור לבעלי-החיים. רציתי לשאול האם יש לך איזה חומר על החי-כיף בראשון לציון? על פניו זה נראה כבית-הסוהר מוזנח וגועלי. הבנתי שלפני כמה שנים ראש עיריית ראשון הודיע על איזו תוכנית לשיפור המקום. אבל אני לא מצליח למצוא נתונים על זה. לפני שאני פונה לעירייה (או לגורם אחר) הייתי רוצה לחפש קצת פרסומים. (מצאתי קטעי עתונים - אבל כמעט כולם על המקרה שבו שמפנזה תקף עובד לפני כמה שנים). ושוב גמר חתימה טובה ותודה יוסי [email protected] יום טוב וחג שמייח עדי

מור ד

New member
כל הכבוד!!!!!! מתגאה בהם

זה אירגון שאם הייתי מליונר הייתי תורם לו, רק אל תשכחו שגם ל- -לפולנים שהסתירו יהודים קראו פושעים - לאמריקאים שהיו קונים עבד ומשחררים אותו היו קוראים פושעים. הסניף האינטרנטי מבקש עדיין אישור להציף את פורום דיג

shanty.G

New member
לא מקור לגאווה

פעולה זו, כמו פעולות אחרות המשחיתות רכוש ציבורי/פרטי אינה מקור לגאווה. הן בעייתיות ומעמידות את ארגוני זכויות בעה"ח באור שלילי שפעיליהם מצטיירים בעקבות זאת כתמהונים וכעבריינים. הפעולה מחטיאה את מטרתה משום שהיא רק מקצינה ומגדילה את הפערים בין מה שניתן היה להשיג לטובת בעלי החיים בדרכים אחרות, דרכי מחאה שקטות או סביב לשולחן דיונים (בכנסת או במקומות אחרים). תוכל לקרוא על כך גם בהודעתו של vegan.

Flames

New member
יש לי שאלה ../images/Emo46.gif

בדרך כלל אני מנומסת, אבל אני חייבת לשאול אותך, האם אתה בן 6? איך, לעזאזל, אתה יכול לבחור בשם כזה? מה זה חוש ההומור הזה?

Buffybot

New member
איגוואנה

היי! אני כנראה עומדת לרכוש איגוונה ורציתי לדעת על הגידול שלה, כי שמעתי שנורא מסובך לגדל איגוואנה ולהרבה היא מתה או פשוט בורחת. אם מישהו יכול לספר לי על דרך הטובה ביותר לגדל איגוואנה בה היא תוכל לחיות למשך זמן רב אני אודה לו מאוד. גם מי שאני אמורה לקבל ממנו את האיגוואנה כנראה רוצה להפטר ממנה בשל סיבות של אי הסתדרות, לא מצליח להסתדר איתה. מה זה אומר??

shanty.G

New member
באפיבוי

כדאי לפנות בנושא זה לפורום חיות מחמד. אולי במקרה יהיה שם מי שמגדל/מבין באיגואנות. אנחנו פה מאמינים כי בית הגידול של האיגואנה הוא לא בין קירות זכוכית שקופים או לחילופין מסורגים....

coldfire

New member
למסירה גור גולדן רטריוור

בן חצי שנה למעוניין : 052-458625 עידן

Flames

New member
למסירה דחופה ../images/Emo26.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo41.gif

אתם יודעים ללטף? אתם מחפשים חתולונת חמודה, עם אופי נוח שלא עושה עושה רעש בלילה? אם עניתם כן על כל השאלות, הגעתם למקום הנכון! אני החתולה טוש, חמודה ועדינה, שקטה אך נמרצת, אוהבת ילדים, מבוגרים, כלבים, חתולים אחרים וכל מה שחי ונושם, מחונכת לגמרי, עצמאית אך זקוקה לחום אנושי. עכשיו אני זקוקה לבית באופן דחוף מאוד!!, אין לי מילים לתאר עד כמה. בואו להפגש איתי ולא תצטערו!!! אני פנויה להצעות בפלאפון של קרן 053-583374.

פורום חדש ../images/Emo13.gif

פורום סטנדאפ והומור ישראלי נפתח מחדש
הפורום שעד עכשיו היה בתרדמת חוזר לחיים
המקום הכי מצחיק בתפוז חזר
אתם מוזמנים לבוא ולקחת חלק מהפורום הזה אז למה אתם מחכים
כנסו לפורום

m_shy

New member
עידכון: משמעות התקנות להחזקת בע"ח

לפני זמן, התקיים דיון בפורום זה על חנויות חיות מחמד, ותנאי אחזקת בעלי החיים בהן. לילך הביאה בזמנו את הקישור הזה, המפרט תקנות לאחזקת בעלי חיים, ואני הבטחתי שאחזור אליכם עם תשובה לגבי משמעותן, שכן למיטב ידיעתי לא קיימות תקנות מחייבות בנושא (על אף שהמסמך נראה רשמי למהדרין). להלן התשובה: התקנות המצורפות עדיין לא עברו תהליכי חקיקה, והמסמך המדובר הוא טיוטא משפטית. נכון להיום, תקנות כאלו - בהיותן תקנות ולא חוק - מחייבות מוסדות מדינה בלבד - דבר שהוא די חסר משמעות לרוה העניינים הנוגעים בדבר לאור הכמות העצומה של חנויות חיות מחמד שנמצאות בידי המדינה. (נדמה לי שמדובר ב-0 בדיוק
) בכל מקרה: נקוה שיעברו את התהליכים החקיקתיים במהרה, אבל בינתיים, לצערי, אי אפשר לעשות איתן שום דבר. המידע ניתן לאחר התיעצות עם עו"ד. שלכם שי משולם

קרנית1

New member
אני חשבתי שתקנות - לאחר שתוקנו כחוק

הן מחייבות את כולם, כדוגמת תקנות התעבורה וכו´.

m_shy

New member
לא, לפי חוות דעת משפטית.

היה נחמד אם זה אכן היה כך, אבל זה לא.

chani206

New member
כלב למסירה

כלב מקסים כבן 3-4 מעורב עם רועה גרמני מחפש בית עדיף עם חצר, מעולה למטרת שמירה. מסתדר טוב עם ילדים קטנים, קצת פחות עם מתבגרים (אלא אם כן גדל איתם...). מסתדר עם חתולים שנמצאים בבית. בדחיפות צריך להימסר!!! נא ליצור קשר באי מייל (ולציין בנושא שזה בקשר לכלב) או ב: ICQ# 30318118. תודה, Chani

למעלה