לוח הודעות

../images/Emo26.gifשדרוג מערכת הקבצים

בשעות אלה אנו עורכים שיפורים במערכת הקבצים הנלווים בהודעות, על מנת להקל על המערכת ולשפר את הביצועים בצפייה בקבצים בעתיד. כתוצאה מהשדרוג בשעות הקרובות מומלץ להמנע מצירוף קבצים להודעות. קבצים שיצורפו בזמן השדרוג עלולים להיעלם מהמערכת. במהלך השדרוג ייתכן מצב שבו לא ניתן יהיה לצפות בקבצים שהועלו בעבר למערכת. קבצים אלה יחזרו למצבם הרגיל לאחר השדרוג. בתום השדרוג תשלח הודעה נוספת, ולאחריה ניתן יהיה להעלות שוב קבצים.

G.O.D

New member
../images/Emo32.gifפורום חדש!!!

בשעה טובה נפתח פורום "מסע בין כוכבים" כולכם מוזמנים לבא, לכתוב, להגיב ולהוסיף! מחכה לכם, G.O.D לפורום

shanty.G

New member
לוח הודעות ../images/Emo124.gif

הודעות על פורומים חדשים, אימוצים/אבודים ושאר ירקות
נא לשרשר כאן

רותי ע

New member
../images/Emo96.gif הזמנה לשיחה עם פסיכולוגית

הפסיכולוגית יעל רפאלי ממכון ´טריאסט שריג´ תתארח בפורום להיות הורים ביום חמישי הקרוב, 21/3/02, בשעה 21:00. קצת רקע : יעל רפאלי בעלת תואר שני בפסיכולוגיה קלינית של הילד באוניברסיטת תל אביב, כבר כחמש שנים עובדת עם ילדים ועם מבוגרים בבתי חולים, במרפאות חוץ, בניצן, במכון למיון עובדים ועכשיו במכון פרטי . מתעסקת עם הרבה בעיות של ילדים, הפרעות קשב וריכוז, גבולות, גירושין, דיכאון וכו´. אתם מוזמנים לבוא ולשאול שאלות (כל שאלה הנוגעת לילדים החל מהגיל הרך ועד לילדי בית ספר).

animalit

New member
סימונה הכלבונת זקוקה לכם ../images/Emo26.gif

אני סימונה, גורת הכלבים הכי חמודה בשטח! אני אוהבת לשחק, בריאה כמו שור ואוהבת לפנק ולהתפנק. לי וחברתה מצאו אותי אבודה ברחוב, לגמרי לבד, והן לגמרי לא יכולות להחזיק אותי יותר, כי הן לא גרות בבית משלהן. אם תוכלו לתת לי בית, אפילו באופן זמני כדי שלא אגיע לרחוב, אני אשמח. אנא פנו אל: לי 051-401739

gilad_no

New member
מה הקשר לפורום?

בבקשה אל תנסו למכור לנו דברים. זה לא לוח מודעות

למעלה