אני כרגע מוותרת על לארגן או להשתתף במפגש כזה. אם מישהו/י רוצים לקחת עליהם את האירגון (זה לא כזה עניין גדול), הייתי מציעה להחליף את המקום. זה מה שאני הייתי עושה. חלק מבאות המפגשים לא אהבו את המקום או את המיקום המרוחק שלו (צפוני מדי, אפילו קו 5 לא מגיע). רצוי למצוא מקום שיש בו גם מנות בשריות, למי שאוהבים. כמו-כן ביקשו, שיהיה מקום יותר צעיר וחי ולא שומם, כמו זה שבחרתי. אני דווקא חשבתי שמקום שומם יבטיח לנו יחס מועדף ושתמיד יהיה לנו מקום פנוי. זה לא נראה לי כזה משנה, העיקר שיהיה נחמד. מצד שני, אם מקום שומם מדי מפריע לחלק, אז אולי לא צריך לבחור מקום כזה. רצוי גם לפרסם הודעות בפורומים יום לפני המפגש. ועוד דבר אחרון, הייתי מציעה לברר מי באמת באים, ולסכם על שעת הגעה פחות או יותר. כשיש רק סך-הכל של 9 משתתפים, שמגיעים ועוזבים בשעות שונות, המפגש קצת מתמסמס לדעתי. האימייל שלי - [email protected]
שניגש אלי לפני כמה שנים, בסוף הרצאה בסדנה שהעברתי (עדיין במסווה) ואמר "אני חושב שיש לי בעיה בזהות מינית - אני מאמין אני אשה" ועניתי לו "ברגע שאמרת זאת, כבר אין לך בעייה - יש לך פרוייקט" אשמח לחדש קשר חיוכים יערה
המפגש הרביעי של קבוצת השיחה לנוער טרנסג'נדר יתקיים מחר, 29 במרץ, בשעה 19:00, בסניף תל אביב של האגודה, רח' נחלת בנימין 18. המפגש פתוח לטרנסג'נדרים ומתלבטים בגילאי 15 עד 21. נורה