../images/Emo41.gif סדנת "זהירות, אני יולדת!"../images/Emo41.gif
משתתפות יקרות, קבלתי את אישור המנהלות לפרסם פה את סדנת "זהירות, אני יולדת!"
, שמתחילה אחרי החג. אז הנה זה בא: ******************************************************* "זהירות, אני יולדת!" - סדנת הכנה לנשים לפני לידה!" מה בתפריט? • סשן קיטורים חופשי – חופשי, כל אחת מורידה מהלב קיטור אחד בריא לפחות. • אחרי שקיטרנו, נפתח את הלב ממה אנחנו מפחדות? נדבר בצורה פתוחה על שינוי הגוף, תופעות הריוניות, מעורבות בן הזוג, מערכת היחסים הבינמשפחתית, איך נהיה כאמאבא, הלידה המתקרבת, השינוי הצפוי והפחדים המלווים את כל התהליך. • אחרי שפחדנו, נתחיל להירגע נכין את עצמנו ללידה גופנית ונפשית: נתרגל טכניקות של מגע, תנועתיות ותנוחות ללידה, נלמד כיצד לנשום כדי לזרום עם המציאות המשתנה בצורה הכי טובה עבורנו, ונבין כיצד להשתמש בדמיון מודרך כדי להרפות ולנוע בחופשיות במרחב האישי שלנו. • ואחרי שנרגענו, נתאחד למעגל נשים עוצמה נשית של דמיון מודרך והרפייה נשימתית. סדנת "זהירות, אני יולדת!" הראשונה יוצאת לדרך! הסדנא תערך בתאריך 10.10.2005 בר"ג, בשעות 17:00 – 20:00. מנחה: אור פינקיס (אמאאור). הסדנה מיועדת לנשים בלבד, בשבוע 28 להריון ומעלה. עלות הסדנא: 90 ש"ח למשתתפת. לפרטים נוספים ולהרשמה ניתן לפנות באמצעות מערכת המסרים ל: "אמאאור" - http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=598595
משתתפות יקרות, קבלתי את אישור המנהלות לפרסם פה את סדנת "זהירות, אני יולדת!"