לוח הופעות מעודכן

glitter8

New member
לוח הופעות מעודכן../images/Emo124.gif

אחרי שדיויד יחזור מברזיל יהיו לו הופעות בצפון, (גם במודיעין..) להלן.... 10 לנובמבר מודיעין!! 21 לנובמבר בית חרות ברלה, להבות חביבה, (לא זוכרת תאריך..) 2 דצמבר - רדיו בר- בית קשת 5 דצמבר פריקית, חיפה 9 דצמבר...תרבותא...יוקנעם עכשיו פינת הפולניה... ומה איתנו?? הירושלמים?? עד שפתחו זאפפה בירושלים.....גם אני רוצה!!
כל הפרטים באתר של דיויד

SHANILIROY

New member
הוא מופיע המון בצפון !!!

אבל לא מקפח גם אותנו ...ענבלי מודיעין קרוב ,נא התייצבותך ,הכי לא מתאים לך "לשבת בחושך לבד" חח

glitter8

New member
בלי נדר...מודיעין..

אבל למה 10 לנובמבר ולא תשיעי בנובמבר???

glitter8

New member
סחטיין!../images/Emo45.gif

החיים דבש
איזה כיףףףףףףףף רוצה לקום בבוקר ללכת לי לזאפפה.... לקבוע עם חבר להופעה טובה רוצה להיות איתך ולראות את השקיעה.... העיר שוקקת...

SHANILIROY

New member
מה אמרתי לך אתמול ...

יש לי הרגשה בקרוב בירושליםםםם ...איזה כיף !!

davidaltman

New member
ראשית הודעה ובקשה מכולם

ראשית ירושלים מגיע מודיעין בטוח בית קשת ? האם יש צימרים מכובדים שם (ענבל מכירה ?))

glitter8

New member
לא מכירה צימרים באזור הזה

יש כמה באמירים שאני מכירה, (המעגל של חוני, וחאן אמירי הגליל - כולם מעולים ויקרים להחריד..) לא יודעת מה המרחק לשם, אבל זה צימרים די יקרים... שתי הופעות קל"ב, בשביל מה לנסוע עד בית קשת? (הרמה להנחתה...)

davidaltman

New member
אז כך

בינתיים יש לי כרטיס בשורה ראשונה במודיעין במרכז בזאפה ירושלים אני רוצה לברר על 2/12 כי אז זה היום הולדת שלי ואני לבד חוגג 38 אז המוסיקה שלו תכסה על הבדידות

glitter8

New member
אבל עד ה 2 לדצמבר

כבר לא תהיה לבד:) רק צריך לחשוב חיובי! ואז תוכל ללכת עם זוגתך להופעה

davidaltman

New member
ב31/12 הגעתי עם משהי שישבה לי על הגרון

תודה על העידוד ושתהיה לך שנה מהממת

קרינה48

New member
כנראה שאני...

עוד לא בטוח לגמרי,אני רק צריכה למצוא דרך הגעה וחזרה,וברגע שזה יסתדר אני מגיעה לשם :)

למעלה