לאלאלא זה ליד נהריה
ח חיפושע New member 31/7/05 #45 ../images/Emo99.gif טולית, ../images/Emo15.gif ידעתי שאני לא טועה. כפרעלייך.
R RoCk StaR 1 New member 31/7/05 #49 מהמהמהמה!?!? יש הופעה של אביב גפן ודניאל סלומון בבננה ביץ' אכזיב?!?! ביום של העשור של היהודים?!?!?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ];
מהמהמהמה!?!? יש הופעה של אביב גפן ודניאל סלומון בבננה ביץ' אכזיב?!?! ביום של העשור של היהודים?!?!?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ];
נ ניו יורק רפיח New member 30/7/05 #5 איפה בראשון?../images/Emo12.gif אני שם! וחזי עזוב את היהודים הייתי ביותר מידי שלהם על חשבון שייגעצ! ושערי תקווה זה בשטחים ליד אורנית
איפה בראשון?../images/Emo12.gif אני שם! וחזי עזוב את היהודים הייתי ביותר מידי שלהם על חשבון שייגעצ! ושערי תקווה זה בשטחים ליד אורנית
ס ס ט י י ק New member 30/7/05 #9 הכל ב20! מזה\= טוב יש אבא גפן היהודים ושייגעצ ההתלבטות בין היהודים לאביב גפן אז ככה שזה לא ממש משנה לי טוב ניחא
הכל ב20! מזה\= טוב יש אבא גפן היהודים ושייגעצ ההתלבטות בין היהודים לאביב גפן אז ככה שזה לא ממש משנה לי טוב ניחא
I invAsion New member 30/7/05 #20 חחחחח.. חמודים ../images/Emo103.gif חושבים שמישהו יבוא ב20.8 במקום ללכת לעשור