לוח הופעות ספטמבר

איף

New member
לוח הופעות ספטמבר ../images/Emo168.gif

14.9 , יום ב' , מופע אינטימי מיוחד - לבונטין 7, תל אביב. בשעה 20:00 . טלפונים: 03-5605084 16.9 , יום ד' ,מאיר בנאי מתארח אצל להקת המדרגות -היכל התרבות אשקלון בשעה 20:00 במידה ותרצו לקבל זוג כרטיסים לאחת מההופעות (תמורת סיקור הופעה), שלחו לי מסר אישי עם שם פרטי+ שם משפחה ואני אבדוק אם זה אפשרי

odery

New member
תקשיבו להקת המדרגות הם חברה חמודים

בעיקר אילןןן

תמרי35

New member
לגמרי!!! לגמרי!!!

אבל..מה זה התאריכים האלה ? מבאס ביותר !! יומיים לפני ראש השנה ? קצת קשה.. הלוואי ואצליח !! ( יש באותו שבוע גם הופעה של אתי אנקרי בת"א..)

איף

New member
אתי אנקרי עוד מופיעה?

וואו פעם ממש אהבתי אותה. הדיסק הראשון שלה מדהיםםםםם.

ms pizza

New member
גם הדיסק האחרון שלה מדהים.

אמנם לוקח קצת זמן ל"היכנס" אליו , אבל אח"כ זאת חוויה. שווה ביותר

odery

New member
לדעתי היא לא תעשה דואט עם גבר

למרות שהיא מופיעה עדיין בפני גברים

איף

New member
כן, בעייתי קצת

אבל בכל אופן, זה יכול להיות אחלה דבר. אי אפשר לשים מחיצה על הבמה או משהו?

חמדמדת1

New member
לא ממש...

אני חושבת שהפעם היחידה שהיה שיר שלהם ברדיו היה אולי לפני שנה..הם הראשונים שהוציאו דיסק פיוטים ( כן,כן, לפני הדיסק המדהים של מאיר!!!) ואיכשהו זה לא הושמע ברדיו בגלגלצ או בכל מקום אחר - רק שנה אחרי שהם הוציאו ( יענו רק לפני שנה ..) נזכרו להשמיע אותם בגלל החגים - שמו ברדיו את "שפל רוח" שלהם ( כן,כן, הם ביצעו אותו לפני ברי סחרוף - יותר אהבתי את הביצוע שלהם אגב) ושמו גם את "עזרני אל חי"... בכל מקרה - יש להם שירים כייפים והם עצמם מגניבים ( ואחד מהם הוא אח של איגי דיין ממשינה..משפחה מוזיקלית!!) א'קיצר חפרתי...

Growler

New member
אהבתי

הם באמת נשמעים טוב מאיר יהיה שילוב מעניין למוזיקה שלהם

Growler

New member
אהבתי

הם באמת נשמעים טוב מאיר יהיה שילוב מעניין למוזיקה שלהם

ms pizza

New member
איזה מגניב על ההופעות האחרונות..

השילוב של מאיר עם הברירה הטבעית , ברי סחרוף, שולי רנד ועכשיו המדרגות . חידושים שלא חשבתי לשמוע עליהם. מגניב לגמרי. יסמין יקרה - תודה על העדכונים וברוכה השבה מאילת !!!

למעלה