לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות ../images/Emo14.gif

דליל משהו, אחרי הלוחות הסוערים של השבועות האחרונים. נראה שרוב ההופעות השבוע הן של אמנים די וותיקים ומבוססים (ולדג'לי אחד). לא נורא, אין הרבה הופעות אמנם, אבל לפחות יש המון מסיבות. דמעות בעיניים. ~שישי~ * אובלינס במופע קאברים לקווין, בצוללת הצהובה. * מסיבת "דאב אל-וואד" נוספת בבאסס, מארחת הפעם את הדי ג'יי הלונדוני "קרייזי ראביט", וגם את מארקי Fאנק, האמסטר, גוביבוש ו-ון דר וווה. * בר יתקלט באוגנדה. * עוד מסיבה של "פטמה רזה" בקצה, עם די ג'יי ג'וני קיי. * "סיידצ'יפ", תקלוט בסירה. * עוד מסיבה של קיריל ההיטמן במסגרת מסיבות שישי בחצות של התקליט. ~שבת~ * אלון אולארצ'יק יופיע בבית אבי חי. * דפנה והעוגיות יופיעו במעבדה. * צליל מכוון יופיעו בצוללת הצהובה. * הופעות של יואב שושני, אדם שפלן ואבנר כהן, באוגנדה בירושלים. * אילן בר-לביא וניצן ברנשטיין יופיעו בקצה. * בבלייז: נינה ובאס. * גוביבוש יתקלט בסירה. ~ראשון~ * תמר אייזנמן תופיע בתקליט. * ולנטיינז דיי, עופר גולני יערוך מופע מיוחד לכבוד זה בבירמן. נשמע רומנטי. * מסיבת "ולנטיינז מת" בסטארדאסט. לא ברור בדיוק מה יקרה, אבל מבטיחים שתהיה קליס. ~שני~ * רועי ריק והמדלי בנד יופיעו בכנען. * יותם בן-חורין יופיע באברם. * רובוקופ בהופעה באוגנדה. * אנסמבל נעמי, הרכב מהאקדמיה למוזיקה, יבצע משירי נעמי שמר, בבית אבי חי כמובן. ~שלישי~ * יהודה לדג'לי ונועה בביוף – מופע כפול באוגנדה. * ביקור בכורה בעיר של צמד האינדי (כך נכתב) Suicidal Furneturs, בקסטה. * במסגרת ערבי "גימל" במעבדה – להקת סילאן תופיע. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: ביגבנד. * איתי וטימן יופיע בחדר וחצי. * ניצן ברנשטיין יופיע באברם. * בעיני ממש מצא חן מגזין הכיס החדש "אף", ואני מקווה שבעתיד ירימו משם פרוייקטים קצת יותר מעניינים מטריביוט לרד הוט צ'ילי פפרס שיתקיים הערב בקצה. ~רביעי~ * נועם קיצו יופיע בקסטה. * שרון לגון תופיע בקצה. * מאיה פנינגטון תופיע באברם. * מסיבה בבאסס עם האמסטר, חג'ח (?) ובאני און אסיד. ~חמישי~ * קורין אלאל תופיע בבית אבי חי. * מסיבת פאקוטק נוספת בבאסס, תארח את הדי ג'יי הגרמני ממוצא הודי אנדי ואז. אנה וסוזנה יתקלטו לפניו ואחריו. גם אנחנו נשדר ברביעי הופעה שלו. * מארקי Fאנק והאמסטר מאחדים כוחות בפעם השנייה השבוע, הפעם בקצה. * די ג'יי גאריב בסירה. * באוגנדה – "דייס – אינדי-גו". או משהו כזה. שבת שלום, שבוע טוב, חמסין פברואר נעים.

davecom

New member
אני אלך

לאובלינס, לעופר גולני, לאנסמבל נעמי (מתערב איתכם שכמה ממה יגידו השכנים נמצאים שם), לסילאן (שמדבקות שלהם כבר נמצאות בכל חור בעיר) ולעוד כמה מצויינים השבוע. סתם. תשמעו וחשוב מאוד לדעת. Suicidal Furneturs אלה אלכס המתופפת של ספיף, ואבינועם מלבנון. הרכב לא רע בכלל (תמונה מצורפת). הם מי שהיו הבר מצווה פארטי לשעבר. קצת בוסריים עדיין, אבל יש להם כמה דברים מצויינים. אינסטרומנטאלי. אלא מה. טוב, ולדג'לי...

davecom

New member
אסכולת רוק 14-2-10 חדש!

טוב. להאזנה. פלייליסט: 1. Clouds - Empires In Basements 2. Young Widows - Delay Your Pressure 3. Sweet Cobra - Spider Scraper 4. Kim Phuc - Suicide Circle 5. Cheveu - Like a Deer in the Headlights 6. Guns N' Roses - Mr. Brownstone 7. AC/DC - Shoot to Thrill 8. Hue Blanc's - Frolicked Walk through Autumnal Bliss (Demo) 9. The Dictaphone - Farfarfarfar 10. The Black Sea - Ghost Lanterns 11. Kylesa - Only One 12. Ancestors - The Ambrose Law

fugitive

New member
עיר מקלט 16.2.10

1. Everybody Was in the French Resistance... Now - Superglue 2. Zaka - Tyners Homegrown 3. אשכרה מתים - תפסנו מרגל 4. Black Lips - Starting Over 5. Pits - Closure 6. PJ Harvey - This is Love 7. Scout Nibblett - The Cancilation of Scout Nibblett 8. Magik Markers - Don't Talk in Your Sleep 9. The Besnard Lakes - Albatross 10. Beach House - Zebra 11. Elvis Costello - Shipbuilding 12. דני הדר - אסף 13. קטב מרירי - שבע שורות על פלא הירקון 14. Robert Wyatt - A.W.O.L

למעלה