לוח המשדרים של שבוע הגאווה.

Ophel McNeil

New member
לוח המשדרים של שבוע הגאווה. ../images/Emo28.gif

פתחתי את עיתון ערוצים וחטפתי שוק!
כל כך הרבה דברים נהדרים מסגנון "ביג אין ג'אפן" לפני שגיליתי את המשמעות האמתית שלו הולכים להיות משודרים (או, בעברית: הרבה הומואים עם פוטנציאל אין סופי לחמידות, זנות, שנינות, או סתם סקס) - ואני אחמיץ את הכל! לא הוגן! בגרות מפגרת ללשון. >< אוי. ודניאל. הופעת בחלום שלי היום.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo41.gif תיאור + ביקורת. ../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

מסתבר שזה לא שבוע הגאווה, אלא יום הגאווה, אבל למי אכפת? בכל מקרה, היום (שישי), בערוץ שמונה החל מארבע: 16:00 - הדסון והולס, סיפור אהבה - סיפורם האמיתי של פיטר הדסון ודייויד הולס (מי הם בכלל?), שפים טלוויזיונים חלוצים (הא), שחילופי השנינויות העליזים (הא, הא, איזה משחק מילים משעשע... או שהם התכוונו לזה במובן הגאה של המילה? @@) שלהם היו מפולפלים עוד יותר מבישולים המטבח שהציגו. לא יודעת מה אתכם, אבל לי זה נשמע נשי מדי, ועם יותר מדי פוטנציאל לצחקקניות... אלא אם כן השפים חמודים, ואז זה משנה את כל העניין. ^_^ 17:15 - אבות עליזים (כן, אנחנו הולכים לסבול את משחקי המילים הללו עוד הרבה זמן.... *עייפה*) - סיפורם של שני צעירים (כבר טוב) אנגלים (עוד יותר טוב!) החיים כזוג (הכי טוב!), היוצאים לקליפורניה במגמה לחזור עם תינוק ולהפוך לאבות. נו, מטרה נעלה, אני לא אהיה צינית. נשמע חביב, אם הם רק יהיו חמודים...
(כן, אני עד כדי כך זולה!) 22:55 - 101 נערי ליווי - 101 זונות ממין זכר (*מתחילה לבכות בטירוף* ביג אין ג'אפן! זה לא הוגן! לא הוגן!! *נכנסת לטראומות* *לוקחת נשימה עמוקה* אוקי, חזרתי לעצמי...) מכונסים למלון (ואיפה אני הייתי כשזה קרה?!) בלוס אנג'לס כדי לספר למצלמה את סיפרויהם. אוף. לסרט הזה יש הכי הרבה פוטנציאל (101 אנשים, מישהו מהם חייב להיות חמוד ><), ואני הכי מצטערת שאני אפספס אותו (בתקווה שזה לא יהיה כמו הסרט "סוף המשחק" שמשודר מדי פעם בערוץ 4, שיש בו בדיוק הומו אחד חמוד, וגם הוא מתאהב בסוף באישה. איכס). מצד שני - אם הטראומות שיש לי מביג אין ג'אפן, אולי כדי שאני אתרחק מעט מזונות ממין זכר בקרוב. אלא אם כן המפגרים יעדכנו כבר את המנגה when a man loves a man (שם מפגר, אבל מנגה מאמית! ^_^ למרות שלא בדיוק הייתי רוצה שיחנקו אותי באמצע הסקס, אבל זאת כבר העדפה אישית).

Ophel McNeil

New member
הטבע יוצא מהארון. ../images/Emo28.gif

בעכס. סרט שמתאר תופעות הומסקסואליות בטבע. מזעזע. ולא, לא העובדה שיש תופעות הומסקסואליות בטבע, את זה אני מוכנה לקבל (בעיקר אחרי הכרותי עם הכלב הצהוב לינו), העובדה שבע"ח מקיימים סקס בשביל הכיף מזעזעת אותי. בעע. מצד שני, יש גם מנגה שמדברת על כלב (!) שמתאהב בבעלים שלו והופך לבן אדם (עם זנב ואוזניים של כלב @@) כל פעם שהוא מתרגש, מצד שלישי - לא קראתי את המנגה הזאת אף פעם. ויש סיבה. חיות זה כל כך הגבול שלי.

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

יום אחד אני אפתח מועדון סגידה ליערה XXDD

Ophel McNeil

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

מזכיר לי שפעם בן אדם שאל אותי אם אני לסבית בגלל שהיה לי בחתימה את דגל הגאווה. למה זה מזכיר לי? אני לא בטוחה. בכל מקרה, דקת דומיה לזכר החתימה שהייתה ואיננה -
Gravitation - Can you feel the pull?
מממ. זמנים טובים.

Charmed Gal

New member
יום אחד אפתח...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

מועדון, "גם אני פוחד לקרוא את ההודעה של יערה".

Ophel McNeil

New member
מה מצחיק בהודעה הזאת?.. ../images/Emo28.gif

כאילו, זה לא שהיא רצינית או משהו, פשוט אני לא מבינה מה מצחיק דווקא בה.

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

אני אפסיק את הכל כי בקרוב אופיר לא יהיה בבית
יערה רוצה לבוא לישון אצל אופיר? לאופיר יש בית ריק היום (עד מחר בערב). ואופיר ישמח אם יערה תבוא לישון ^___^ אם יערה רוצה, יערה מוזמנת להתקשר לפלאפון של אופיר (057) ולהגיד לו אם כן או לא

Ophel McNeil

New member
ליורי יש בגרות יום ראשון. @@ ../images/Emo28.gif

ויורי לא למדה אליה דקה. תזכורת לעצמי - ללמוד.

HuGo Hell

New member
לא נורא ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif

אז בפעם הבאה. כי אם זה ימשיך ככה. ואמא שלי תמשיך ללכת עם אבא. אני אהיה לבד הרבה זמן בימי שישי-שבת ^^^

Magical me

New member
המפ.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

גם אני פוחד/ת מיעל|סגדש| אספו בהמוניכם!

Charmed Gal

New member
ספייק../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אפשר את התמונה המקורית בבקשה? :)

למעלה