../images/Emo41.gif תיאור + ביקורת. ../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif
מסתבר שזה לא שבוע הגאווה, אלא יום הגאווה, אבל למי אכפת? בכל מקרה, היום (שישי), בערוץ שמונה החל מארבע: 16:00 -
הדסון והולס, סיפור אהבה - סיפורם האמיתי של פיטר הדסון ודייויד הולס (מי הם בכלל?),
שפים טלוויזיונים חלוצים (הא),
שחילופי השנינויות העליזים (הא, הא, איזה משחק מילים משעשע... או שהם התכוונו לזה במובן הגאה של המילה? @@)
שלהם היו מפולפלים עוד יותר מבישולים המטבח שהציגו. לא יודעת מה אתכם, אבל לי זה נשמע נשי מדי, ועם יותר מדי פוטנציאל לצחקקניות... אלא אם כן השפים חמודים, ואז זה משנה את כל העניין. ^_^ 17:15 -
אבות עליזים (כן, אנחנו הולכים לסבול את משחקי המילים הללו עוד הרבה זמן.... *עייפה*)
- סיפורם של שני צעירים (כבר טוב)
אנגלים (עוד יותר טוב!)
החיים כזוג (הכי טוב!)
, היוצאים לקליפורניה במגמה לחזור עם תינוק ולהפוך לאבות. נו, מטרה נעלה, אני לא אהיה צינית. נשמע חביב, אם הם רק יהיו חמודים...
(כן, אני עד כדי כך זולה!) 22:55 -
101 נערי ליווי - 101 זונות ממין זכר (*מתחילה לבכות בטירוף* ביג אין ג'אפן! זה לא הוגן! לא הוגן!! *נכנסת לטראומות* *לוקחת נשימה עמוקה* אוקי, חזרתי לעצמי...)
מכונסים למלון (ואיפה אני הייתי כשזה קרה?!)
בלוס אנג'לס כדי לספר למצלמה את סיפרויהם. אוף. לסרט הזה יש הכי הרבה פוטנציאל (101 אנשים, מישהו מהם חייב להיות חמוד ><), ואני הכי מצטערת שאני אפספס אותו (בתקווה שזה לא יהיה כמו הסרט "סוף המשחק" שמשודר מדי פעם בערוץ 4, שיש בו בדיוק הומו אחד חמוד, וגם הוא מתאהב בסוף באישה. איכס). מצד שני - אם הטראומות שיש לי מביג אין ג'אפן, אולי כדי שאני אתרחק מעט מזונות ממין זכר בקרוב. אלא אם כן המפגרים יעדכנו כבר את המנגה
when a man loves a man (שם מפגר, אבל מנגה מאמית! ^_^ למרות שלא בדיוק הייתי רוצה שיחנקו אותי באמצע הסקס, אבל זאת כבר העדפה אישית).