לוח המשחקים של הסיבוב השלישי

aviv_b

New member
לוח המשחקים של הסיבוב השלישי

החברה בהתאחדות כנראה לא מרובים בשכל, לאחר שהחכמים האלו הזיזו את המשחקים המרכזיים כמו בן מקום ראשון לשני לסוף העונה. למה לא לשים משחקים כאלו בערך באמצע הסיבוב. למה או בהתחלה או בסוף. הרי אם מכבי חיפה יגיעו למפגש מול מכבי תל אביב עם 8 נקודות פור. המשחק הזה לא מעניין אף אחד. אז למה אין מחשבה. הרי לא כל שנה יהיה פה כמו שנה שעברה. שהאליפות תוכרע בגלל יחס שערים.

מדובר בביש מזל

שנים היה נהוג שבסיבוב שלישי הראשונה מארחת את השניה כבר במחזור השני וזאת מהטעם הפשוט שההנחה היתה שעדיין למקום השני יש סיכוי להאבק על האליפות ובמחזור האחרון הסיכוי גדול יותר שהמשחק יהיה לפרוטוקול. ומה לעשות שדווקא בשנה הזאת, נראה כי המשחק אכן יהיה לפרוטוקול. אבל אני בכלל לא מסכים איתך. אני מעדיף שההתאחדות תיזום ותשנה מאשר ישאר מצב סטטי, גם אם לפעמים זה לא עובד. לפעמים השינויים הקטנים עושים רק טוב. תחשוב על משחק עונה במחזור האחרון שמכבי חיפה למשל צריכה תיקו לאליפות ומכבי ת"א חייבת לנצח. איזה משחק ענק זה יכול היה להיות. אז השנה זה לא הצליח. ואולי בשנה הבאה כן. לא קרה אסון. חיפה מילא תעשה את הקופה שלה במחזור האחרון שכל אוהדיה ימלאו את האיצטדיון כדי לנפנף בתואר האליפות אל מול עיני האלופה היוצאת.

MOTYP

New member
הסתכלת על הטבלה???

בסוף הסיבוב השני מכבי תל אביב הייתה במקום הרביעי...הפועל בשלישי ובאר שבע בשני... כך שהמשחק בין מקום ראשון לשני הוא לא האחרון אלא במחזור 31 אחר כך משחק נגד השלישית ואחר כך לסיום הרביעית..

RunNGun

New member
לא יכלו לדעת שחיפה תיקח אליפות

בכזו קלות..... אני מעדיף משחק עונה כזה במחזור האחרון, מאשר משחק כמו המשחק שהיה בין מכבי חיפה להפועל כפ"ס, כשהיה חסר ערך ספורטיבי מתחילתו. (זוכרים שדיברו על אפשרות של עשירייה?)

למעלה