לוח השאלת / מסירת ציוד

פותחת הודעה.....סליחה.

בחיל ורעדה אני פותחת הודעה (רק שנעם לא תבוא ותכעס עלי... לשרשר לשרשר) הרבה זמן לא הייתי פעילה נראית בפורומים (קראתי הכל,נשבעת) בגלל כל מיני סיבות (אישיות אישיות. זה לא אתם זה אני ) אז עכשיו אחרי שחזרנו מחופשה בחו"ל אני מקוה שאחזור קצת לעצמי ואהיה פעילה יותר. אני מאחלת לליאור הצלחה בניהול הפורום המקסים הזה. רציתי להציע משהו: כמו שיש לשושי גמ"ח של אמפולות למיניהן אפשר כאן להציע הלוואה של בייבי סנס, אינטרקום,כסאות אוכל, עגלות. כל מה שאנחנו לא ממש זקוקים לו כרגע (או שלא נעביר לילד הבא). אני מציעה בזאת 2 מכשירי בייבי סנס ומכשיר אינטרקום !!!! מי שלוקחת לא שוכחת להחזיר !!! זה התנאי. שנה טובה ופוריה לכולנו. גילגיל ובניה.

גילגיל, את פשוט מקסימה ../images/Emo25.gif

ואני בטוחה שאם יפתח גמ"ח שכזה אני אנצל אותו רבות בעקבות התאומים שהולכים להצטרף אלינו
אני בד"כ נורא גרועה בלבקש אז כשיש דבר כזה זה יותר קל... מצטערת שאין לי שום דבר להשאיל בעצמי אבל ככה זה כשהם קרובים...

גילגיל , אני אוהב את הרעיון

בואי רק קחי אותו קדימה וננסה לתת לו עוד קצת בשר צריך לחשוב על דרך להחזיק מידע של למי יש כרגע מה וכל פעם שמוסיפים ל"מלאי" לעדכן ולהפך, להודי מה ירד מה"מלאי" מה שכן, ההתקשרות בין הצדדים באחריותם, כולל החלפת טלפונים, הזדהות, התמודדות עם בלאי ושברים וכדומה אני אשמח להיות זה שיתחזק את הלוח (במאמרים או במקום שכזה) אבל זאת על סמך הודעות אלי מקווה שזה לא יגזול הרבה זמן ומאמץ ממני ויותר מזה, מקווה שיקל על כל אחד פה בייחוד כאשר מדובר בציוד לזמן קצר ולא לשנים ליאור

אני גם אוהבת את הרעיון הזה.

ואני אוהבת אותו מאוד מאוד
הגיע הזמן שנקח על עצמו אחריות ולא נטיל אותה על מנהיגינו. ונתחיל מקטן: ההצעה של גילגיל מעולה
ליאור - האם אתה יכול לפתוח כותרת בסרגל הכלים בו כל אחד יוכל להכניס הודעה מה יש לו להשאיל? ואני היום חשבתי על משהו נוסף: נכון שאנחנו נפגשים אחת לשבועיים שלושה? בואו נקח את אחד מהמפגשים הללו (שבדר"כ עולים לנו כסף {כניסה לבריכה, קניית עוגה וכד´}) ונתרגם אותו למעשה טוב. נחליט שאת הכסף אותו נשלם למפגש, נתרום לאחת מאגודות הצדקה, כלומר: נקח לדוגמא את "פתחון לב". הם לא מקבלים כסף, אלא מצרכים. כניסה לבריכה לזוג הורים עלתה לנו 54 ש"ח - נקח את הכסף הזה ונקנה קופסאת רמדיה, למשל, ונביא למשרדים שלהם. אני מציעה שנבוא מס´ הורים עם הילדים ואולי, מי שיכול להרשות לעצמו, יביא עוד מס´ מוצרים בסיסיים, כמו סוכר, קפה, שמן וכד´. מי שרוצה לתרום מעט מבגדי הילדים - יבורך. זה גרעין הרעיון-ואני אשמח לשמוע את תגובותיכם. שיהיה לנו חג שמח.

בהמשך לרעיון שלך...

כבר הרבה זמן שאני מרגישה שאני חייבת לתרום לקהילה. חייבת במובן חיובי. ואני הולכת לנסות להרים פרוייקט בגן של הבן הגדול שלי. בכל יום חמישי אשים ארגז גדול בפתח הגן עבור מצרכי מזון וכל ילד יוכל לתרום כאוות נפשו. את הארגז אעביר לאחד מארגוני הצדקה או שאנסה למצוא משפחה נזקקת ופשוט "לאמץ" אותה. אני חושבת שזה ילמד את הילדים מה היא עזרה לזולת וכולם יצאו נשכרים. אני רק מקוה שיהיה שיתוף פעולה מההורים.

מציעה להתחיל את הרעיון החיובי שלך

במפגש אצלי. בשדירה יש את בית קובי והם אוספים שם בגדים וחפצים לנזקקים, מי שרוצה יכולה להביא למפגש אצלי דברים לתרום ונעביר אותם לבית קובי שזה 5 דקות מהבית שלנו (שלי ושלך....).

../images/Emo45.gif רעיון מצויין , גילוש.

על אף שכרגע לא עולה על דעתי משהו שסיימתי להשתמש בו ואני יכולה לתת , הרי שאין ספק שאם וכאשר יהיה דבר כזה , הרי שאציע אותו בגמ"ח שלנו (שהייתי מחליפה את שמו מ"גמילות חסדים" ל- "גמילות חברים" ועדיין ראשי התיבות ישארו גמ"ח...). ענת.

לוח השאלת / מסירת ציוד

לוחצים בסרגל למעלה על לוחות בוחרים לוח השאלת/מסירת ציוד באחריות השמים מודעה לעדכן אותי על ביטול פריט/ים מהלוח כמו שמצויין מעלה, אין לא לתפוז ולא לי אחריות על "חוזים" שיתבצעו שם כל נושא השאלה וקבלה חזרה, שבר או נזק וכדומה באחריות שני הצדדים ל"עסקה" אני שומר לעצמי זכות למחוק הודעות שלא רלוונטיות לפורום מקווה שיצליח ויסייע לנדרשים ליאור

למעלה