לוח וגיר, מפה על הקיר

תקלה טכנית - קשיים בעלית האתר -

השרתים של "ברק" שתומכים בתפוז נמצאים בבעייה זה היום השני... מתגעגעת

דייק פבארק חוזר ../images/Emo179.gif ../images/Emo78.gif

דייק בפארק חוזר ביום שבת זה! באותו המקום, באותה השעה - פארק הירקון, מול תחנת הדלק והלונה פארק, ליד העצים (וליד דגל הגאוה), ב 12:00 כדורגל, שש בש, קלפים, שקט ודשא מי שבאה שתביא איתה משהו לאכול ולשתות (במבה זה אוכל, אבל רק אם זה ליד הפשטידה). מי שלא מביאה משהו לאכול ולשתות - נאסוף 10 ש"ח ונקנה בהם במרוכז אוכל - של - סופר (חומוס, פיתות, סלטים, שתיה) אם יש רצון למנגל, תגידו

ששי נשי היום לא יתקיים

לאור הקירבה לדייק בפארק לא יתקיים השבוע (היום) ששי נשי, נשמח לראותכן מחר בדייק בפארק בפארק הירקון בצהריים (12 מול תחנת הדלק, ליד העצים וליד דגל הגאוה) ובעוד שבועיים כרגיל בששי נשי.

חופרתת

New member
../images/Emo168.gifג'ם סשן לנשים בפאב ה"שלושים"

הליין הכי ייחודי בעיר! שימו לב! בכל יום ראשון מהשעה 21:00 בערב ואחרי העבודה, יש איפה לשבת , לשתות משהו, לפגוש מישהי.. מוסיקה טובה , אווריה מגנינה ואינטימית על נרות, ברמניות ומארחות יפות ומגניבות...
לכל המוסיקאיות ביננו:
*במה פתוחה לג`ם סאשן, כשרונות צעירות עולות לבמה מתופפות, מנגנות ושרות... הייתי ונהנתי... פאב ה"שלושים" רחוב אבן גבירול 18, ת"א (ליד "קפה משוגעת"), 03-6956718

nirr2002

New member
רהיטי ילדים – תכנון ועיצוב פרקטי

אני עוסק בתכנון, עיצוב ובניה של רהיטי ילדים כבר תקופה ארוכה וכמובן עוקב אחרי השוק והתפתחותו, אתמול נתקלתי בחוברת פרסומית בנושא ולהפתעתי ראיתי כי כבר במשך יותר משנתיים מפורסמים אותם דגמים של חברות שונות בחוברות ומגזינים מקצועיים שונים... מה שום דבר לא התחדש ?! נכון אני אינטרסנט, אבל אם תבדקו אותי תראו שאני צודק...
אשמח להגיע לביתכם ולתכנן לפי הצרכים הפרקטיים והעיצוביים וכמובן בהתאמה לסגנון החיים של הילדים וההורים את חדרי הילדים שתמיד חלמתם. ניתן להשיג אותי באמצעות טל: 065-332031 ניר

שרים ופרסים ../images/Emo77.gif היום ב-../images/Emo43.gif

דני רובס מגיע היום ב-19:00 לפורום מוזיקה עברית, לענות לשאלותיכם. השידור יועבר Live במצלמה בהנחיית רועי יחזקאל וערן פרבשטיין.
היום תוכלו להצטרף לתחילת "משחק הוידויים" בפורום בנות. מידי יום נחלק דיסק של "אס קלאב 7" לוידוי הטוב ביותר, והיום: מה הדבר המופרע ביותר שעשיתן אי פעם???
מלך הפריסטייל יוצא לדרך בפורום מוקי די. יש לכם כשרון לראפ? בואו לנצל אותו במבצע המיוחד של תפוז אנשים עם הרשות הלאומית למלחמה בסמים...

למעלה